Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μηχανική βλάβη στο Ε/Γ Σπέτσες Εξπρές Ι στις Σπέτσες

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σπετσών, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Κυβερνήτη  του Ε/Γ '' ΣΠΕΤΣΕΣ ΕΞΠΡΕΣ Ι'' Ν.Σπετσών 314, το οποίο επρόκειτο να εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμένα ν. Σπετσών προς το λιμένα Κόστας Αργολίδος, ότι παρουσιάστηκε δυσλειτουργία στο σύστημα διακυβέρνησης.

Επί του πλοίου μετέβη Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων της Λιμενικής Αρχής Σπετσών το οποίο κατόπιν διενέργειας επιθεώρησης, διαπίστωσε  μηχανική βλάβη λόγω θραύσης ελαστικού σωλήνα συστήματος διακυβέρνησης. 

Από το Λιμεναρχείο Σπετσών που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΣΠΕΤΣΕΣ ΕΞΠΡΕΣ Ι'' μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Δ/Ρ Σπέτσες Εξπρές Ι στις Σπέτσες

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σπετσών, για  δυσλειτουργία στο σύστημα εκκίνησης της αριστερής μηχανής του Ε/Γ -Δ/Ρ «ΣΠΕΤΣΕΣ ΕΞΠΡΕΣ Ι» Ν. Σπετσών 314, το οποίο επρόκειτο να εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Σπετσών για λιμένα ΚΟΣΤΑΣ Αργολίδος. 

Άμεσα διενεργήθηκε επιθεώρηση από στέλεχος του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων όπου διαπιστώθηκε η ανωτέρω βλάβη και από το Λιμεναρχείο Σπετσών, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Βλάβη του Ε/Γ-Δ/Ρ Σπέτσες Εξπρές Ι στις Σπέτσες

Quote

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σπετσών για περιστατικό βλάβης στην αριστερή προπέλα του Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου «ΣΠΕΤΣΕΣ ΕΞΠΡΕΣ Ι» Ν.Σ. 314, ενώ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Αργολίδας προς τον λιμένα Σπετσών.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε η συνέχιση των πλόων του «ΣΠΕΤΣΕΣ ΕΞΠΡΕΣ Ι», μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αποκατάστασης ζημίας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Βλάβη του Ε/Γ-Δ/Ρ Σπέτσες Εξπρές Ι στις Σπέτσες

Quote

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σπετσών για περιστατικό βλάβης λόγω εμπλοκής σχοινιού στην δεξιά προπέλα του Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου «ΣΠΕΤΣΕΣ ΕΞΠΡΕΣ Ι» Ν.Σ. 314, κατά την αναχώρησή του για το προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Ντάπιας Σπετσών, προς τον λιμένα Κόστας Αργολίδας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε η συνέχιση των πλόων του «ΣΠΕΤΣΕΣ ΕΞΠΡΕΣ Ι», μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες αποβιβάστηκαν ασφαλώς στον λιμένα Ντάπιας.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...