Jump to content
Shipfriends

Το Shipfriends στη Β' Γυμνασίου.


Recommended Posts

Συντρόφισσες και Σύντροφοι.:)

Σεμνά και Ταπεινά, το Shipfriends εφτασε τα 14 και ειναι στα μισα της Β' Γυμνασίου:P

Βαθια στην εφηβεια πλεον και τρελαινουμε τους παντες.:D

Χρονια μας πολλα.:wub:

On 3/3/2015 at 11:47 PM, proud_ionian said:

η επιτυχια ανηκει σε ολους οσους συμμετειχαν ολα αυτα τα χρονια, αυθορμητα και ανυστεροβουλα και συμμεριζονταν ολα αυτα που πρεσβευει το shipfriends και τα προασπιστηκαν.

συμμετοχη ειναι ακομη και η απλη αναγνωση, οταν γινεται απο εμπιστοσυνη και εκτιμηση προς το site και το περιεχομενο του, χωρις δευτερες σκεψεις.

περα απο τα μελη που συμμετεχουν σταθερα 10 χρονια και αποτελεσαν τη ραχοκοκαλια σε δυσκολες εποχες, δεν θα ειχαμε διατηρησει τη ζωντανια μας, αν δεν ειχαν γραφτει τα τελευταια χρονια πολλα νεωτερα μελη, που συμμετεχουν με περισσοτερο δυναμισμο, διαθεση, γνωση και χιουμορ. μεγαλο μεριδιο στην επιτυχια εχουν και μελη που πια μπορει να μη συμμετεχουν, αλλα που στηριξαν το shipfriends, το βοηθησαν να καθιερωθει και να αντεξει και που οταν αλλαξαν ενδιαφεροντα, συνεχισαν να σεβονται οσα ειχαν προσφερει εδω.

θελω να ευχηθω σε ολους μας να εχουμε πρωτα απο ολα την υγεια μας, εμεις και οι δικοι μας και να συνεχισουμε αντεχουμε στις δυσκολες εποχες που περναμε.

ελπιζω να συνεχισουμε να εχουμε τη διαθεση και την ορεξη να συμμετεχουμε ολοι μας και βεβαιως να συνεχισουν και στο μελλον να ερχονται νεοι φιλοι με την ιδια διαθεση, το ιδιο κεφι, τα ιδια πιστευω και την ιδια αγαπη για τα πλοια για να συνεχισει το Shipfriends.

ΥΓ1: ξερω οτι ο χρονος δεν περισσευει σε κανεναν, αλλα θα αξιζε να κανετε εναν γυρο στα παλιοτερα τοπικ γενεθλιων, στο τοπικ της ψυχαναλυσης και στις ταξιδιωτικες αναφορες, για να θυμηθειτε οι παλιοτεροι και να μαθετε οι νεωτεροι :D

ΥΓ2: αγνωστο ποσο θα συνεχισουν τα αγαπημενα ηλικιωμενα πλοια του καθενος μας, αλλα ευχομαι να φυγουν εγκαιρως, με το κεφαλι ψηλα, χωρις (αλλο) εξευτελισμο.

ΥΓ3: μακαρι τα 11α γενεθλια να τα γιορτασουμε με τη γραμμη πατρα σαμη ιθακη ξανα ζωντανη :)

τα επετειακα, τα εχουμε αναφερει πολλες φορες, αλλα ακομη μου φαινεται σαν χθες που ξεκινησαμε.

και τι δεν εχει συμβει ολα αυτα τα χρονια. τα πανω κατω εχουν ερθει και στην Ελλαδα γενικως και στην ακτοπλοϊα. 

ενα μονο παραμενει σταθερο:P

υγεια σε ολους μας και στις οικογενειες μας (κοινοτυπο ακουγεται αλλα ειναι ουσιαστικο) και ευχομαι πραγματικα, να εχουμε ολοι τη δυνατοτητα, να μπορουμε να κανουμε ταξιδια, για να παιρνουμε καμια τζουρα απο τα πλοια και τη θαλασσα.

 

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια μας πολλά!! Ακόμα θυμάμαι όταν ήταν 5 Μαρτίου του 2005 (το βρήκα 2 μέρες μετά τα γεννητούρια) όταν έψαχνα τυχαία κάποιο site για καράβια και πέφτω πάνω στο shipfriends. Τότε που στο λογότυπο είχε το ΠΑΤΜΟΣ.... Από τότε έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας!! Υγεία πάνω απ όλα και να συνεχίσουμε να έχουμε την τρέλα με τα καράβια και τη θάλασσα.

Edited by express skiathos
Link to comment
Share on other sites

Με κυβέρνηση Καραμανλή ξεκινήσαμε, σε Παπανδρέου περάσαμε, μετά ήρθε ο Τσίπρας και -αν οι δημοσκοπήσεις είναι ακριβείς- μετά μπορεί να δούμε και κυβέρνηση Μητσοτάκη, μέχρι να εμφανιστεί ο επόμενος Καραμανλής :D και να κλείσει ο πρώτος Σωθικός Κύκλος του Shipfriends. Οι κυβερνήσεις όμως πέφτουνε, μα η αγάπη για τα πλοία μένει. Και του χρόνου.

 

 

Link to comment
Share on other sites

14 χρονια και πραγματικα, οσο κλισε και αν ακουγεται, εκεινη η μερα που ανοιξαμε μου φαινεται σαν χτες.

Το καλο ειναι οτι με σταθερα βηματα το φορουμ συνεχιζει την πορεια του ,με την ιδια σοβαροτητα και παθος οπως την πρωτη μερα και με νεα μελη να προστιθονται στην παρεα μας

Υγεια να εχουμε ,ωστε να μπορουμε να κανουμε οσο το δυνατον περισσοτερο αυτο που μας ευχαριστει

 

 

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...