Jump to content
Shipfriends

Laureline (IMO 9823352)


Recommended Posts

Η Cobelfret παρέλαβε στις 11 Ιανουαρίου το Ro-Ro Laureline (IMO No: 9823352) από το ναυπηγείο Hyundai Mipo Dockyard στο Ulsan της Νότιας Κορέας. Το Laureline (Yard No 8252) έχει μήκος 217 μέτρα, πλάτος 32 μέτρα και έχει χωρητικότητα στο γκαράζ 5000 γραμμικά μέτρα. Το πλοίο είναι το πρώτο από τέσσερα Ro-Ro που έχει παραγγείλει η εταιρεία στο ναυπηγείο. 

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Έχει ξεκινήσει πια δρομολόγια το πλοίο, και απασχολείται σε όλους τους προορισμούς της Cobelfret από το Rotterdam. Με άλλα λόγια και στο Δουβλίνο, και στο Purfleet αλλά και στο Killingholme. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 8 months later...
  • 1 month later...
  • 2 years later...

Αρκετά την έχουμε αναφέρει τη Λορελίνη, πάμε να την γνωρίσουμε κι από κοντά, δεμένη στο Rotterdam. Όσο έχω παρακολουθήσει τα δρομολόγιά της, είναι λιγάκι πολυ-εργαλείο και απασχολείται σε διάφορες γραμμές. Λίγο αργότερα την ίδια ημέρα, την βλέπουμε να αναχωρεί από το Rotterdam με προορισμό το Leixoes της Πορτογαλίας. Για roro δεν είναι καθόλου κακό σαν σκαρί, αρκετά αεροδυναμικό look.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Αφού έκανε δρομολόγιο Zeebrugge - Leixoes, το Laureline παραδόξως πέρασε στη Μεσόγειο αντί να ξαναγυρίσει στο Βέλγιο. Και αυτήν τη στιγμή βρίσκεται αγκυροβολημένο ανατολικά του Βράχου του Γιβραλτάρ. Για να δούμε τι επιφυλάσσει η συνέχεια. 

Link to comment
Share on other sites

Επέστρεψε στο Leixoes το πλοίο οπότε αργά ή γρήγορα θα επανέλθει στη γραμμή του (Zeebrugge-Leixoes). Ειρήσθω εν παρόδω, ο έτερος αγωνιστής της γραμμής, το Ysaline, δεξαμενίζεται στο Ferrol της Ισπανίας. Το κενό των Laureline και Ysaline στη γραμμή Βελγίου-Πορτογαλίας καλύπτεται από ένα πλοίο, το Seraphine.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...