Jump to content
Shipfriends

Δρομολόγια ταχυπλόων


Recommended Posts

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Τελικά τα πλάνα της HSW άνοιξαν σήμερα το πρωί.

Το openseas αλλά και το online booking της H.S.W δεν τα εμφανίζουν μπορεί κάποιός να μου πεί που τα εμφανίζει τα πλάνα η εταιρεία;

Link to comment
Share on other sites

Άνοιξαν τα πλάνα απο 21/03 Σύρο-Τηνο Μύκονο 07.30.Μόνο καθε Παρασκευή 16,30 και μέχρι τις 18/04 που θα μπεί το HS4 στα πρωινά , για να γυρίσει στα καθημερινά

απογευματινά του.

Aπό την Παρασκευή 21-03 και μέχρι πρίν μπει η Μεγαλοβδομάδα το HIGHSPEED 5 κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις 18:45 από Πειραιά για Ρέθυμνο 23:15 και από Ρέθυμνο στις 23:45 για Πειραιά (04:30)

συγνωμη, αν καταλαβα καλα το hs 5 καθε παρασκευη θα φευγει 16.30 απο πειραια για τη λεβεντογεννα μυκονο και 18.45 για το Ρεθυμνο. τι διαολο το πειραμα της φιλαδελφειας θα κανει;

Link to comment
Share on other sites

Οργασμός προετοιμασιών μέχρι τελευταία στιγμή στα 5 κόκκινα που εγκαινιάζουν σήμερα (δυστυχώς με βροχή) τη νέα δρομολογιακή περίοδο.

Καλά ταξίδια!! :confused:

Link to comment
Share on other sites

Παντως ειναι αξιοσημειωτο πως τα Highspeed αν και ντοπαρισμενα :D μαζευουν αρκετες καθυστερησεις στα δρομολογια και ειναι αρχη ακομα και πηγαινοερχονται αδεια. Αργοτερα τι θα γινει?;)

Link to comment
Share on other sites

Τα Fc3-Fc4 δε θα δρομολογηθούν αυτές τις βδομάδες? Να τα περιμένουμε από Μ.Βδομάδα 'η από Μάΐο???

Για το FC4 άνοιξαν πλάνα από 18 έως 29 Απριλίου. Για πιο μετά τίποτα ακόμη...

Link to comment
Share on other sites

Σχεδόν όλα τα πλάνα της HSW άνοιξαν μέχρι το Σεπτέμβριο. Από 30 Μαΐου (νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά) ξεκινούν τα διπλά δρομολόγια στα ταχύπλοα.

Link to comment
Share on other sites

Αν το πετρέλαιο πάει καμιά 150 $ τότε τα βλέπω όλα να πηγαίνουν κατά το τέλος Σεπτέμβρη για ξεκούραση...Αν πέσει στα επίπεδα του 2007, τότε δεν βλέπω να έχουμε μεγάλες αλλαγές...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Άλλαξαν τα δρομολόγια των Highspeed της εταιρείας και προστέθηκε μία ακόμα δρομολογιακή περίοδος, αυτή που τρέχει σήμερα μέχρι τις 13/06 αντί της 01/06, η θερινή μέχρι τις 08/09, η πρώτη φθινοπωρινή μέχρι τις 28/09 και η τελευταία φθινοπωρινή μέχρι τις 31/10. Αξίζει να αναφερθεί ότι στα δρομολόγια του HS1, προστέθηκε και η Κύθνος κάθε Τρίτη.

Link to comment
Share on other sites

Από 30 Μαΐου (νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά) ξεκινούν τα διπλά δρομολόγια στα ταχύπλοα.
Άλλαξαν τα δρομολόγια των Highspeed της εταιρείας και προστέθηκε μία ακόμα δρομολογιακή περίοδος, αυτή που τρέχει σήμερα μέχρι τις 13/06 αντί της 01/06.

Ή τα μάτιασα ή τα έφαγε το πετρέλαιο… :(

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Από σήμερα έχουμε διπλά δρομολόγια στα Highspeed, πρεμιέρα για το Αίολος II και επαναδραστηριοποίηση των Corsica και Flyingcat 3.

Καλά ταξίδια!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Φετος η hsw με την αποχώρηση του Στρίντζη σχεδίασε τελείως λάθος τα δρομολόγια . Γιατί άραγε αλλάχθηκε ο σχεδιασμός να φεύγει για Ρεθυμνο 15:30 το highspeed; Γιατί μπήκε στις Κυκλάδες το Πρέβελη με απογοητευτική κίνηση επιβατών γεμάτο από φορτηγα; Μήπως θα έπρεπε το 4 να δρομολογηθεί στην θέση του Πρέβελη; Τέλος τα βαρδυνα των highspeed 2-3

από Πάρο και Νάξο προς Πειραιά και Μυκονο Τηνο προς Ραφήνα είναι άδεια λογω της άσχημης ώρας αφιξης σε Πειραιά 01:15 και ραφήνα 01:40.

Ισως θα έπρεπε να γίνει καλύτερος σχεδιασμός των δρομολογίων. Σημείωση από Πάρο προς Πειραιά το ΑΙΟΛΟΣ είναι σχεδόν πάντα γεμάτο αν και κάνει παραπάνω ώρα από τα highspeed και είναι και ακριβότερο λόγω της ώρας αναχώρησης 18:15 από Πάρο.

Πρέπει λοιπόν αυτά να τα λάβει υποψιν της η ΑΝΕΚ στον σχεδιασμό των δρομολογίων.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...