Jump to content
Shipfriends

Δρομολόγια ταχυπλόων


Recommended Posts

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Όσον αναφορά το δρομολόγιο του SuperCat Jet που υποτίθεται ξεκινάει από 17 Ιουνίου από Τήνο για Μύκονο Θηρα μέχρι μέσα Σεπτέμβρη γνωρίζει κάποιος αν θα πραγματοποιήσει  το συγκεκριμένο ταχύπλοο αυτο το δρομολόγιο γιατί από ότι έμαθα η εταιρία θέλει να το κρατήσει αμοιβο κυρίως για τα τζετακια. Επειδή σε 6 ημέρες ξεκινάει γνωρίζει κάποιος αν όντως θα υλοποιηθεί η παραπάνω δρομολόγηση π.χ θα μπορούσε το Worldchampion Jet ξεκινώντας από Πειραιά - Συρο - Μύκονο - Νάξο - Ιό - Θηρα (Μύκονο και Θηρα τις έχει είδη στο δρομολόγιο του και απλά στο κατέβασμα μόνο να προσθέσει την Τήνο ) Φυσικά και δεν εχω καμια πληροφόρηση απλά το ανέφερα ως ένα παράδειγμα .

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς για να λογαριάζει τέτοιο δρομολόγιο , θα περνάει πρώτο απο Μύκονο για κάτω , οπότε ευελπιστούν ότι θα έχει καλές πληρότητες .

Βστοσο δεν ξέρω καθόλου αν τελικά το κάνει. 

Link to comment
Share on other sites

Μου εκανε εντύπωση που αναχωρούν από Μύκονο με μόλις 5 λεπτά διαφορά και σκέφτηκα ότι θα ήταν δύσκολο να πετύχει γιατί ουσιαστικά κατά την γνωμη μου θα έκαναν ζημιά στο εαυτό τους για αυτο μου πέρασε από το μυαλό μήπως το περάσουν Όλο στο World.Γενικά η εταιρία έχει τον χειρότερο προγραμματισμό στα δρομολόγια της εδώ είχαν περάσει όπως είχε αναφέρει παραπάνω ο @Champion Jet_2 δρομολόγιο από Πειραιά για Συρο Μύκονο Νάξο Ιο Θηρα για το τριήμερο με ώρα αναχώρησης το ενός δρομολογίου 7:00 και του αλλου 7:01 και τελικός το δρομολόγιο έγινε αποκλειστικά από το World . Τέλος ,οι τιμές για τις υπηρεσίες που προσφερθούν αν εξαιρέσουμε το World και τα 2 Champion είναι απαγορευτικές.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά ξεκίνησε το Sifnos Jet από Πάρο (Νάξο, Μύκονο, Τήνο) για Ραφήνα σήμερα το πρωί με τις γνωστές ταχύτητες. Έχει γίνει ένα κουβάρι η υπόθεση με Caldera, Sifnos και Super cat jet η αλήθεια είναι. Το ένα αντικαθιστά το άλλο και όλα πάνε με το ζόρι. 

Link to comment
Share on other sites

Γενικά φέτος έχει γίνει κακός προγραμματισμός της εταιρείας με τις επισκευές των πλοίων της.Δε γίνεται κανένα πλοίο να μην είναι έτοιμο στην ώρα του για να αναλάβει δρομολόγια.Έχει το Paros Jet το Superrunner jet και το speedrunner jet και κάθονται στο Πειραιά.Εντάξει για το τελυταίο το καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην έχει παραδοθεί ακόμα αλλά τα άλλα δυο έπρεπε είδη να ήταν έτοιμα... 

Link to comment
Share on other sites

Το πρώτο ξέχασέ το..πάει Σητεία. Το superrunner έπρεπε να έχει δραστηριοποιήσει ήδη αλλά με τις τιμές των καυσίμων δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους. 

Link to comment
Share on other sites

Το SIFNOS JET θα κάνει σήμερα το δρομολόγιο, όχι το SUPERCAT. Αυτό έφυγε κενό επιβατών στις 16:00, μόνο με επιθεωρητές του υπουργείου. Προς το παρόν όμως το ΣΙΦΝΟΣ είναι ακόμη εδώ, φόρτωσε, και τώρα κάνει πετρέλευση. Ίσως σε κάνα μισάωρο ξεκινήσει.... 😀

Link to comment
Share on other sites

Πάντως και τα δυο έχουν destination Τήνο Μύκονο Πάρο Ναξο

Εκτός αν το SuperCat παει για πιστοποίηση σε Τήνο και Πάρο μιας και από το destination αφαιρέθηκε η Μυκονος και η Ναξος 

Link to comment
Share on other sites

Το SUPERCAT JET είπε ότι με τους επιθεωρητές θα πιάσει τα νησιά Τήνο και Πάρο μόνο. Μετά δεν ξέρω τι θα κάνει... Το ΣΙΦΝΟΣ τελικά έφυγε στις 16:45 για το δρομολόγιο των 14:45.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Στην γραμμή Τήνο - Μύκονο - Θήρα - Ίο - Ναξο - Πάρο - Μύκονο - Τήνο(21:00) όπως είχε προαναφέρει το Supercat Jet από 26/6 αλλά με την προσθήκη των παραπάνω προορισμών στο σκέλος της επιστροφής 

Στο σύστημα βλέπω ότι  το  Santorini Palace έχει περασμένες κάποιες Κυριακές και Δευτέρες του Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου αφίξεις  στην Τήνο άραγε υπάρχει περίπτωση να προσεγγίζει κάθε εβδομάδα το νησί? 

Link to comment
Share on other sites

Το Champion Jet 1 έχει περαστεί μέχρι το τέλος της σεζόν από Θεσ/νίκη οπότε λογικά το superunner jet θα είναι στο δρομολόγιο από Πειραιά για Δυτικές Κυκλάδες

Edited by Champion Jet_2
Link to comment
Share on other sites

Γνωστός μου που είχε αύριο εισιτήρια από Μύκονο για Σαντορίνη τον ενημέρωσαν ότι θα μεταφερθεί  με το Worldchampion Jet να υποθέσω θα μπει λογικά και Τήνο αφού ήταν από τις λίγες ημερομηνίες που μπορούσες να κάνεις κράτηση από Τήνο για Μύκονο Θήρα η αυριανη

Λογικά το Supercat τα βρήκε σκούρα 

Edited by cyclades_shipping
Link to comment
Share on other sites

Συντρόφισσες και Σύντροφοι;):P

Θυμίζω ότι το τοπικ αυτό είναι για δρομολογια ταχυπλοων που δεν καλύπτονται από τα υπάρχονται τοπικ γραμμών.

πχ κάποια συνδυαστικά ή νέες γραμμές που δεν υπάρχει ακόμη κάποιο σχετικό τοπικ.

Μην τα αραδιαζουμε ολα εδω.

ΥΓ: (περίπου ότι ισχύει και για το γενικό τοπικ δρομολογια κυκλαδων)

Link to comment
Share on other sites

  

25 minutes ago, hsw said:

Έγινε και ανακοίνωση μέσα στο πλοίο πάντως ότι η ταχύτητα στα πρώτα δρομολόγια θα είναι κοντά στους 30 κόμβους "όπως επιβάλει ο κώδικας διαχείρισης και επαναδραστηριοποίησης του πλοίου." Στην ανακοίνωση αναφέρθηκε επίσης ότι το πλοιο είναι το μεγαλύτερο ταχύπλοο στον κόσμο (1800 επιβάτες και 350 ΙΧ) και επαναδρομολογείται μετά από δύο χρόνια πανδημίας στις Δυτικές Κυκλάδες για Σέριφο, Σίφνο και Μήλο με ανταπόκριση και για Φολέγανδρο, θέλοντας η εταιρεία να δείξει τη στήριξή της στη γραμμή. Επίσης έδωσαν ένα δωρεάν εισιτήριο σε κάθε επιβάτη για ταξίδια με το πλοίο το Σεπτέμβριο, ευχαριστώντας τους που το επέλεξαν στο πρώτο του δρομολόγιο. 

Σε συνέχεια αυτού το σημερνό δρομολόγιο του SEAJET 2 άλλαξε ώρα αναχώρησης απο Μήλο για τις 14:00 και αύριο οι αναχωρήσεις του SUPER JET απο Μήλο άλλαξαν σε 08:30 και 13:15

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Στο σύστημα κρατήσεων της SEAJETS έχει εμφανιστεί το RAPID LINK από 21/07 και κάθε Πέμπτη και Σάββατο στο δρομολόγιο Σαντορίνη - Ηράκλειο (μόνο), φαντάζομαι είναι άλλο ένα από τα γνωστά δρομολόγια φαντάσματα της SEAJETS?????

Link to comment
Share on other sites

Απόψε η ανταπόκριση για Πειραιά έγινε στην Σίφνο αντι για την Μήλο καθώς το SEAJET 2 είχε μεγάλη καθυστέρηση η οποία οφείλετε σίγουρα στον καιρό αλλά και σε κάποιο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίζει το ταχύπλοο καθώς κινείτε με χαμηλή ταχύτητα ακόμη και στα απένεμα σημεία.  

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα το NAXOS JET μετά την Σαντορίνη θα συνεχίσει για Φολέγανδρο - Μήλο - Φολέγανδρο και πίσω στην Σαντορίνη για να εξυπηρετήσει τους επιβάτες των SUPER JET και SEA JET 2 που σήμερα έχουν μείνει στην Μήλο με απαγορευτικό. 

Link to comment
Share on other sites

Το Speedrunner Jet σήμερα θα εκτελέσει το δρομολόγιο Σαντορίνη(10:20) - Φολέγανδρο - Μήλο - Πάρο - Φολέγανδρο - Σαντορίνη για να """"εξυπηρετήσει"""" τους επιβάτες των SUPER JET και SEA JET 2 που σήμερα έχουν μείνει στην Μήλο με απαγορευτικό. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...