Jump to content
Shipfriends

Δρομολόγια ταχυπλόων


Recommended Posts

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

Στο σύστημα της seajets σημερα περαστηκαν δρομολογια για το champion jet 2 απο Ηρακλειο για κυκλάδες. Γνωριζετε κατι; Θελω να κανω το Μύκονος->Πάρος γιατί είναι σε βολική ώρα αλλα δεν τους εμπιστεύομαι.😋

Link to comment
Share on other sites

Seajets ειναι αυτη... Το πιο πιθανο κατα τη γνωμη μου ειναι να σας στειλει μηνυμα περιπου 3μερες πριν το ταξιδι και θα σου πει καντα open για 18 μηνες. Δεν νομιζω να εχει τοσο τουρισμο απο Κρητη φετος. Ισα ισα εχει για Σαντορίνη... 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το Worldchampion Jet φαίνεται ότι θα συνεχίσει τα δρομολόγια του στις Κεντρικές Κυκλάδες μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, αλλά από την 1η Οκτωβρίου θα σταματήσουν οι προσεγγίσεις στη Πάρο, ενώ στην Ίο τη μια ημέρα θα πιάνει στο κατέβασμα και την άλλη ημέρα στην επιστροφή, έτσι ώστε το δρομολόγιο να γίνεται με ένα πλήρωμα.

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί στο σύστημα να φαίνεται ότι θα ξανά επιστρέψει το Worldchampion Jet από τις 12 Οκτωβρίου, αλλά εγώ πιστεύω ότι δεν θα ξανά επιστρέψει για φέτος και τα υπόλοιπα δρομολόγια θα τα κάνει το Champion Jet 2 μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Ενώ τα δρομολόγια στις Δυτικές Κυκλάδες του Champion Jet 2 από τις 12 Οκτωβρίου και μετά βλέπω να τα κάνει κανένα μικρό Jet (πχ Σίφνος Τζετ).

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Το Σίφνος Τζετ συνεχίζει με καθημερινά δρομολόγια στη γραμμή Ηράκλειο Σαντορίνη μέχρι τις 8 Νοέμβριου και το Power Jet θα κάνει δρομολόγια στις Δυτικές Κυκλάδες, Παρασκευή και Κυριακή μέχρι τις 8 Νοεμβρίου.

Link to comment
Share on other sites

Χθες ξέχασα να αναφέρω ότι το Champion Jet 2 συνεχίζει τα καθημερινά δρομολόγια από Πειραιά Σύρο Μύκονο Νάξο Σαντορίνη μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Ενώ από ότι ακούγεται μπορεί να πάρουν και νέα παράταση στη δρομολόγηση τους.

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον παίρνουν παράταση τα δρομολόγια των πλοίων τους σημαίνει ότι υπάρχει μεταφορικό έργο. Πολύ καλό νέο.. 

Μου κάνει εντύπωση τέτοια εποχή πάντως.. 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, polmyt said:

Οι Μινωικες για την περιοδο 2020-2021 θελουν να δηλωσουν το ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΑΛΑΣ σε δρομολογιο απο Ηρακλειο για Σαντορινη -Ναξο-Παρο-Μυκονο-Συρο-Πειραια.Αναχωρηση απο Ηρακλειο στις 9.00 και αφιξη στον Πειραια στις 18.45 οπου και διανυχτερευει.Επιστροφη την επομενη μερα απο Πειραια με ιδια λιμανια και ιδιες ωρες αναχωρησης και αφιξης.

Τα ΣΚ προστιθεται η Τηνος χωρις να αλλαζει κατι σε ωρα αναχωρησης και αφιξης στο τελικο λιμανι.

Απο Πειραια θα αναχωρει καθε Σαββατο και απο Ηρακλειο καθε Κυριακη

Τα δρομολογια ειναι να ξεκινησουν την Μ.Πεμπτη 29 Απριλιου και να σταματησουν στις 3 Οκτωβριου.Καθε Τεταρτη δεν θα υπαρχει δρομολογιο.

Ολα αυτα βεβαια εξαρτονται κατα πολυ με το πως θα εξελιχθει η πανδημια

Θέλει να παει κόντρα το Wcj. Σαν πρώτη εικόνα, αν δεν το ανοίξουν μέχρι 38kn θα τα βρει σκουρα. Έχει την Πάρο που τρώει χρόνο και είναι και πιο αργό οπότε καθιστά τη Σαντορίνη και τη Νάξο λιγότερο ανταγωνιστικές σε σχέση με το Wcj , αλλά και την Πάρο σε σχέση με το εκάστοτε ταχύπλοο της Seajets και της Golden Star Ferries. Λογικά πονταρει πολυ στα ενδοκυκλαδικα. Πάντως είναι μια καλή σκέψη για μια καλύτερη εκμετάλλευση του πλοιου. 

Link to comment
Share on other sites

Η SEAJETS ανεβάζει σιγά σιγά τα δρομολόγια για το 2021, μέχρι στιγμής έχουμε 

Superjet και Seajet2 απο 06/05 στα κυκλικά εναλλάξ δρομολόγια που έκαναν και φέτος.

Worldchampionjet απο 25/03 για Πειραιά - Σύρο - Μύκονο - Νάξο - Σαντορίνη και απο 28/05 βγάζει την Νάξο και βάζει την Ίο 

Championjet 1 και Megajet απο 02/07 για Πειραιά - Σεριφο - Σιφνο - Μήλο  πρωινή και απογευματινή αναχώρηση 

αναμένουμε για τα υπόλοιπα 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...