Jump to content
Shipfriends

Δρομολόγια ταχυπλόων


Recommended Posts

Φέτος καλοκαιρινά δρομολόγια των ταχύπλοων (Highspeed) της HSW θα είναι προς Πάρο Νάξο, Σύρο Τήνο Μύκονο και Σίφνο Ίο Θήρα. Όποτε η Σέριφος και Μηλος μένουν εκτός πλάνων της εταιρείας

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Το θετικό είναι ότι σύμφωνα με τους πίνακες αυτούς οι ταχύτητες παραμένουν υψηλές και τα δρομολόγια καθημερινά και διπλά. Το αρνητικό είναι ότι ξεκινάνε πάρα πολύ αργά...δηλαδή του Αγίου Πνεύματος δεν θα βγούν?

Ενδιαφέρον το απογευματινό του "5" πιστεύω ότι θα δουλέψει πάρα πολύ καλά γιατι και τη Σίφνο τη φέρνει μόλις 2:20 από το Πειραιά αλλά και Ιο-Σαντορίνη χρειαζόντουσαν απογευματινό.

Επίσης το FC3 όπως είναι μέχρι στιγμής τα δεδομένα θα κάνει και Παρασκευή-Κυριακή ολόκληρο το δρομολόγιο και όχι όπως πέρυσι που έκανε μέχρι Μύκονο διπλό.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Εκ νέου καινούργια δρομολόγια τα τα ταχύπλοα της HSW. Μονά δρομολόγια μέχρι 1/7. Επίσης αρκετά περίεργα δρομολόγια για fc3 με διανυκτερεύσεις στη Μύκονο από την Τρίτη μέχρι και τη Πέμπτη για όλο το καλοκαίρι και αναχωρήσεις από Ραφήνα μόνο Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα. Αυτά ισχύουν μέχρι τις επόμενες αλλαγές! :P

Edited by pie
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Δε μπορώ να καταλάβω γιατι να μη βολεύει η βραδυνή αναχώρηση στις 20:50 από Σαντορίνη με άφιξη 1:10 ενώ το ίδιο συμβαίνει και από Μύκονο(που φτάνει μετά το "5") αλλά και πάνω κάτω και από τη Πάρο. Δεν είναι και τόσο αργά πια για να μη βολεύει!

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή από Μύκονο-Σύρο-Τήνο-Πάρο-Νάξο βολεύει και από Ιο-Σαντορίνη δε βολέυει???(Που φτάνουν πάνω-κάτω όλα μαζί) :P:D

Link to comment
Share on other sites

Όλα τα δρομολόγια που έχουν άφιξη στον Πειραιά μεταξύ 24:00 και 05:00 θεωρούνται δύσκολα επειδή ο επιβάτης θα αναγκαστεί να πληρώσει έξτρα για ταξί. Αν μένει και σχετικά μακρυά θα του έρθει ο ουρανός σφοντύλι. Χώρια ότι τις "καλές" εποχές κανείς (οδηγός ή ιδιοκτήτης ταξί) δεν σε πήγαινε τέτοια κούρσα.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Το ξέρεις σίγουρα αυτό?γιατί πήρα την hsw και μου είπε ότι δεν θα έχει..βέβαια το τηλεφωνικό τους κέντρο δεν το πολύ εμπιστεύομαι για να πω την αλήθεια, διότι μπορεί και να το είπαν βλέποντας ότι δεν έχουν ανοίξει τα πλάνα

Edited by HIGHSPEED 6
Link to comment
Share on other sites

Απορώ πάντως γιατι τα σταματάνε εντελώς...ειδικά το Πάρος-Νάξος-Ιος-Σαντορίνη θα μπορούσε εύκολα να κρατηθεί μέχρι τις 20/9 αν βάζανε και καμια προσφορά. Σίγουρα η κίνηση είναι πεσμένη αλλά έστω 2-3 φορές τη βδομάδα.

Μπορούν να απολύσουν πλήρωμα από τις 3/9?

Αν δεν αλλάξει κάτι πάντως στην HSW δύσκολα θα τα ξαναδούμε και τα 3 του χρόνου.(όπως και δύσκολα δε θα μας χεραιτήσει κάποιο από τα Flyingcat).

Πάντως η αλήθεια είναι ότι εισιτήρια έβρισκες για όλες τις μέρες χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, όχι όπως παλαιότερα που ήταν μαγικά χαρτάκια. Είναι πανάκριβο το εισιτήριο(πχ από τη Μύκονο γιατι να δώσεις 137Ευρώ(ΙΧ + άτομο) για να πάς σε 4ώρες στο Πειραιά και να μη δώσεις 55 για να πάς σε 4:30-4:45 στη Ραφήνα?)

Ξέρει κάποιος το απογευματινό για Ιο-Σαντορίνη πως πήγε από κίνηση??

Link to comment
Share on other sites

περιεργο να σταματούν ολα τα highspeed ειδικά της Πάρου. Το seajet 4/9 και 5/9 εχει δρομολόγιο από Παρο για Συρο Πειραιά και απο Πειραιά στις 14:30 για Σύρο Παρο Μυκονο Τηνο Ραφηνα

Link to comment
Share on other sites

Καταργήθηκε από σήμερα το απογευματινό δρομολόγιο του 5 για Ίο Θήρα.. Πλέον τα απογεύματα το 5 θα κάνει Παροναξία και το 4 θα κάαααθεται..

Link to comment
Share on other sites

Τελικα το seajet θα εκτελεί το δρομολόγιο Παρο συρο Πειραιά καθε Δευτερα Τριτη Τεταρτη και Πέμπτη για να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες απο την έλλειψη των highspeed

Edited by d1969
Link to comment
Share on other sites

Ωραίος ο Ηλιόπουλος! Σπεύδει να αναπληρώσει το κενό! :) Μήπως του χρόνου αν λείψουν κανά δυο HIGHSPEEDs μπουν τίποτα COSMOSJET, MASTERJET στη θέση τους και βάλει τα γυαλιά στη HSW... Φαντάζεστε?? ;)

Link to comment
Share on other sites

Ο Ηλιοπουλος με την HSW βρισκονται σε..διαρκη επικοινωνια και παρε-δωσε οπως απο καιρο γνωριζουμε.Κυριως για τις γραμμες του Αργοσαρωνικου,αλλα γιατι οχι και αλλου εφοσον υπαρχει περιθωριο.Οποτε δεν τον βλεπω να τους βαζει ουτε τα γυαλια,ουτε να σπευδει να καλυψει καποιο κενο προκειμενου να μπει στο ματι των ανταγωνιστων του.Μιλημενοι ειναι..

Link to comment
Share on other sites

Πολύ άσχημο για τίς κυκλάδες είναι η έλλειψη των highspeed. Είναι τα καλύτερα ταχύπλοα που υπάρχουν στην χώρα μας

Ας ελπίσουμε ότι θα τα ξαναδούμε σύντομα .

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά χαλαρώστε και τα 3 Highspeed θα είναι και του χρόνου!Η HSW δεν σκοπεύει να κάνει καμία κίνηση πώλησης για τα συγκεκριμένα ταχύπλοα, ίσα-ίσα που ποντάρει πολύ σε αυτά!Στο ταξίδι των διακοπών μου που πραγματοποίησα για Νάξο και έπειτα προς Πειραιά, είχα την ευκαιρία να μιλήσω με πλήρωμα από το Ηighspeed 4, οπότε δεν υπάρχει θέμα μη δρομολόγησής τους του χρόνου..

Τώρα να συμφωνήσω με τον φίλο pie, ότι θα μπορούσε να μπει highspeed στο δρομολόγιο Πειραιάς-Πάρος-Νάξος-Ιος- Σαντορίνη, αλλά η εταιρία για να μην το κάνει κάτι παραπάνω θα ξέρει!Τα καύσιμα έχουν αυξηθεί 120%, οπότε ενδεχομένως να παίζει μεγάλο ρόλο στην απόφαση να σταματήσουν 3 Σεπτέμβρη τα δρομολόγια!Πάντως και φέτος ΠαροΝαξία τα Ηighspeed είχαν δυνατές πληρότητες!

Υ.Γ. Πολύ ικανοποιητικό το Highspeed 4 από πλευράς ταχύτητας!Στο Δρομολόγιο προς Νάξο η ταχύτητα του κυμάνθηκε από 34,5 εώς 37+

και στο ταξίδι της επιστροφής από 36 εώς και 39 σε ένα σημείο..Η ταχύτητα μετρήθηκε με gps και η πληρότητά του ήταν γύρω στο 90-95% και τις δύο φορές..

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...