Jump to content
Shipfriends

Δρομολόγια ταχυπλόων


Recommended Posts

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Μόνο κάθε Τέταρτη το Speedrunner III πάει Πάρο Νάξο (τις άλλες ήμερες πάει μόνο Πάρο), μιας και αυτή την ημέρα το Highspeed 4, κάνει ρεπό το απόγευμα για να αλλάξουν βάρδιες τα πληρώματα και να γίνεται και κάποια συντήρηση στο πλοίο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Άλλαξαν και τα δρομολόγια στο site της HSW και έτσι το 4 στη ΠαροΝαξίαΙοΘήρα(με μη ρεαλιστικά ωράρια για τη ταχύτητα του) και το 6 ΣΤΜ . Το 5 θα ξεχειμωνιάσει από τώρα?? Λέτε για καμια ναύλωση?

Link to comment
Share on other sites

Το πρωινό δρομολόγιο πάντως το έβγαλε ακριβώς με τα ωράρια που έκανε και το HS 5 (το οποίο είχε και αυτό καθυστέρηση όταν έκανε το συγκεκριμένο δρομολόγιο), αφού μέχρι τη Νάξο πήγαινε 35-36 και μετά με πάνω από 37 μίλια.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Απορια ολων μας ειναι γιατι το Highspeed 5 εδεσε και μπηκε το Highspeed 4 στη θεση του στο δρομολογιο της Παροναξιας.Σε προσφατο ταξιδι με το 4 διαπιστωσα οτι καθολη τη διαρκεια του ταξιδιου επιβατες επιτρεπονταν να βγαινουν στο καταστρωμα.Μηπως για αυτο το λογο πρτιμιθηκε το 4 για για την Παροναξια αντι του 5;;;

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς και δεν έχει καμία σχέση αυτό...το έχουμε ξαναπεί είναι θέμα πληρώματος(Καπετάνιου) για το αν θα επιτραπεί η έξοδος των επιβατών στους εξωτερικούς χώρους που συνήθως έχει σχέση με τις καιρικές συνθήκες.

Το 4 προτιμήθηκε του 5 μάλλον για λόγους χωρητικότητας(Κυρίως σε οικονομικές) όπως είπε κάποιος φίλος σε κάποιο thread. Μπορεί να υπάρχουν κ άλλοι πολλοί πιθανοί λόγοι...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Τα δρομολόγια θα συνεχισθούν (μειωμένα), μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Τελικά τα δρομολόγια δεν θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος Οκτώβριου για τα ταχύπλοα της HSW!!

Έτσι πρώτα από όλα σταμάτησε το Flying Cat 3 τα δρομολόγια από τη Ραφήνα (τελευταίο δρομολόγιο στις 02/10/11) και τη προηγούμενη Κυριακή σταμάτησε το Highspeed 6 τα δρομολόγια προς τη Σύρο Τήνο Μύκονο (τελευταίο δρομολόγιο στις 16/10/11).

Κάτι ανάλογο έγινε πέρυσι με το Highspeed 4 και τη γραμμή της Σύρου Τήνου Μυκόνου

Το Highspeed 4 θα κάνει το άλλο ΠΣΚ δρομολόγια και μετά θα δέσει, άσχετα εάν το πρόγραμμα έλεγε μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

Έτσι συνεχίζουν το Flying Cat 4 (ακάθεκτο) και το Highspeed 4 αλλά μόνο με ένα δρομολόγιο την εβδομάδα (όχι δυο που είχε μέχρι το προηγούμενο ΣΚ).

Εγώ τα έλεγα ότι μόνο της Παροναξιας αξίζει να συνεχίσει μέχρι τέλος Οκτώβριου

Εκτός εαν συνεχίσουν δρομολόγια μόνο τα ΠΣΚ (ειδικά της Πάροναξιας)
Link to comment
Share on other sites

Ξέρει κανείς πότε θα σταματήσει τα δρομολόγια του το Mega Jet στη γραμμή Ηράκλειο - Σαντορίνη ???

Σήμερα ήταν το τελευταίο δρομολόγιο, ήδη το πλοίο κατευθύνεται προς τον Πειραιά!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Δεν θα παραξενευτώ καθόλου αν τα φετινά δρομολόγια των highspeed είναι μονά ακόμη και τον Αύγουστο με εξαίρεση Παρασκευές και κυριακές..ίσως μόνο η Παροναξία να κάνει κάτι..

Link to comment
Share on other sites

Που έχει κίνηση τον Ιούνιο?? Πέρα από το 3ημερο του Άγιου Πνεύματος?? Έξαλλου τα αλλά ταχύπλοα της HSW θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο πριν το 3ημερο

Πέρυσι από αρχές Ιουνίου δεν έβρισκες εισιτήριο για επιστροφή από Πάρο την Δευτέρα το βράδυ (Εννοείται και Κυριακή) Το Σαββατο το πρωί είχε καλές πληρότητες από Πειραιά. Φυσικά από Πειραιά την Παρασκευή ήταν πάντα full

Edited by d1969
Link to comment
Share on other sites

Η λογική λέει ότι θα βάλουν το hs6 από Μ.Τετάρτη μέχρι και Δευτέρα του Πάσχα τουλάχιστον, για Σύρο-Τήνο-Μύκονο. Τo Hs5 πάντως αν ξεκινήσει μέσα Ιουνίου θα μείνει αισίως 9 μήνες παροπλισμένο. Αφού δε μπορούν να το εκμεταλευτούν, γιατι δε το διώχνουν??

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αληθεια,επειδη βλεπουμε τα διαφορα συμβατικα υψηλων ταχυτητων να μην 'βγαινουν' με το πετρελαιο στα υψη,τα ταχυπλοα θα δουλεψουν φετος καθολου? Μηπως θα βγουν κατα τον Ιουλιο ας πουμε?

ΥΓ.Φανταζομαι εχει να πεσει αρκετο 'δουλεμα' στους επιβατες καθως θα πληρωνουν για να πηγαινουν με 36μιλια και οι εταιριες για οικονομια θα τα πηγαινουν με κατω απο 30.

Link to comment
Share on other sites

Ακόμα δεν ξεκίνησαν και δεν έχουμε δει με τις ταχύτητες θα ταξιδεύουν, όποτε δεν ξέρουμε εάν θα πηγαίνουν με 36 ή κάτω από 30!Προς το παρών μόνο τα πλοία της Blue Star Ferries έκαναν αυτό το πράγμα! Με άλλες ταχύτητες είπαν στους επιβάτες θα ταξιδεύον πριν μπουν στο πλοίο και με άλλη όταν ξεκίνησε το ταξίδι!

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Καλά τώρα μην τρελαθούμε, ότι μόνο η BSF το κάνει...υπάρχουν και άλλοι...και με μια ματιά στο AIS θα δεις και πόσοι ακόμα υπάρχουν που αδιαφορούν για τα ωράρια. Άσε δε που στο παρελθόν έχουμε δει και πολύ χειρότερα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...