Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το Pride of Hull (ΙΜΟ Νο: 9208629) είναι ναυπηγημένο το 2001 στο ναυπηγείο της Fincantieri στη Maghera και είναι αδελφο το Pride of Rotterdam. To πλοίο εκτελεί δρομολόγια μεταξύ Rotterdam και Hull, έχει μήκος 215,44 μέτρα, πλάτος 31,88 μέτρα, με χωρητικότητα σε επιβάτες 1360 και γκαράζ 3400 γραμμικών μέτρων, τέλος να πούμε ότι φοράει τέσσερις κύριες μηχανές Wärtsilä 9L46C

Το Pride of Hull αναμένεται να σταματήσει τα δρομολόγια του στις 7 Ιανουαρίου, έτσι ώστε να πάει για δεξαμενισμο. Το Pride of Hull θα αντικατασταθεί στη γραμμή Rotterdam Hull από το Pride of Bruges. 

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

Το άλλο αξιοσημείωτο είναι οι 260 επιβάτες, σε ένα πλοίο με πρωτόκολλο 1,350 επιβάτες που πάντα προσέλκυε πολύ περισσότερο κόσμο, έστω μόνο και μόνο σαν booze cruise.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Δεν έχουμε φωτογραφίες από το Pride of Hull στη gallerie? Κακώς-κάκιστα, πάμε να το διορθώσουμε. Και ξεκινάμε με την παλαιότερη γραμματοσειρά σε επίσκεψη τον Ιούνιο του 2012. Η πρυμνιά άποψη από το 2013 καθώς αυτό στρέφει για τη θέση του στο Europoort ενώ σε αυτήν τη διαδικασία βλέπουμε και τον ακάλυπτο της πολυκατοικίας :D. Προσέξτε τα 4 + 4 φορτηγά σε κάθε πλευρά του μπουλμέ. Πάντως το φουγάρο δεν έχει αλλάξει.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα θα δούμε το πλοίο και με τα τελευταία του σινιάλα, ή μάλλον με την τελευταία του γραμματοσειρά. Και πάλι στο ηλιόλουστο Rotterdam του 2018 και καθώς το πλοίο στρέφει για τη θέση του στο Europoort. Bonus coverage, κατάπλωρη ενώ αυτό είναι δεμένο στη θέση του.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...