Jump to content
Shipfriends

MN Pelican (IMO 9170999)


Recommended Posts

Η Brittany Ferries έχει ναυλωμένο Ro-Ro MN Pelican (ΙΜΟ Νο: 9170999) από το Φεβρουάριο του 2016, όπου δουλεύει στη γραμμή Poole-Bilbao. Σήμερα ανακοινώθηκε η συνέχιση της ναύλωσης του πλοίου για αλλά δυο χρόνια.

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 month later...

Το MN Pelican ολοκλήρωσε χθες τις εργασίες του δεξαμενισμου και συντήρησης του στο ναυπηγείο Astander και αφού πραγματοποίησε δοκιμαστικό, πήγε στο Μπιλμπάο, όπου θα επιστρέψει στα δρομολόγια τη Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου. Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα των φίλων της Brittany Ferries στο Facebook. 

FB_IMG_1549394951840.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 1 month later...
  • 3 years later...

Tο πλοίο στα πλαίσια της ναύλωσής του από την Brittany Ferries και εδώ και πολύ καιρό εκτελεί δρομολόγια ανάμεσα στο Poole της Αγγλίας και το Bilbao στη Χώρα των Βάσκων. Τα νέα όμως του πλοίου δε σταματούν εδώ. Δείχνει πια κάπως έτσι(πηγή φωτο η Michelin):

cdecdf634b6fc8ed23f7ec2a5020bb34_870x100

 

Προφανώς η νέα τεχνολογία έφτασε και σε αυτό. Οι πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά μου γενικά είναι πως το concept με τα πανιά ή τα φτερά, όπως θέλετε πέστε τα, φαίνεται να δουλεύει. Να και το βίδεο.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κατασκευαστής του συστήματος είναι εταιρεία από την Ελβετία. Ξέρετε, αυτοί οι βουνίσιοι τυρέμποροι που δεν έχουν ιδέα από πλοία. Ευτυχώς που εμείς εδώ στην Ελλάδα τα ξέρουμε όλα. 

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...