Jump to content
Shipfriends

links για video & φωτογραφίες


Nick the Greek

Recommended Posts

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

μερικοι απο σας θα το εχετε δει στο skai αλλα αξιζει για τους υπολοιπους που δεν το ξερουν να το δουν!την κατασκευη του μεγαλυτερου κρουαζιεροπλοιου τοτε..ειναι πολυ αναλυτικο κ με ωραια πλανα που δεν εχουμε την τυχη να δουμε απο κατασκευες μιας κ οι εταιρειες δεν τα προβαλουν ποτε!στο τελευταιο μερος μας δειχνει κ μια ασκηση εγκαταλειψεις πλοιου

Edited by margaritis24
Link to comment
Share on other sites

Κι ένα εντυπωσιακό

από το ατύχημα του Ελληνικού τάνκερ Aegean Sea, το οποίο προσάραξε, κόπηκε στα δύο και ανεφλέγη στην Λα Κορούνια της Ισπανίας στις 3/12/1992. Πέρα από την φωτιά χύθηκαν στη θάλασσα και 67.000 τόνοι πετρελαίου προκαλώντας μια από τις χειρότερες καταστροφές.

Κι άλλο ένα βίντεο από την διάσωση του πληρώματος από ελικόπτερα κι από την στιγμή που γίνεται η πρώτη έκρηξη. Φοβερή καταστροφή.

Link to comment
Share on other sites

Ο δικος μας Nils Holgerson καποτε ειχε 'διαλυσει' τον ντοκο και ενα ΙΧ στην Χιο με τον βολβο του,αυτος των Γερμανων παλι μπηκε μεσα στο roro URD και το ανοιξε στα δυο αφηνοντας και μια τρυπα στο hull του για ενθυμιο.

050jh9mwvdy24.jpg

Link to comment
Share on other sites

Και συνεχίζουμε με άλλη μια ζημιάρικη μανούβρα. Χθες στο λιμάνι της Γδύνιας στην Πολωνία, το Stena Spirit έπεσε πάνω σε ένα γερανό μεταφοράς containers προκαλώντας την κατάρρευσή του και στέλνοντας 3 εργαζόμενους στο νοσοκομείο.

Link to comment
Share on other sites

'Ferry' στην Ινδια :blink:

on River Brahmaputra ( yarlung tsangpo ) in Tibet from mainland India to Arunachal Pradesh , India

NO RESCUE FACILITIES , NO REGULATIONS , CERTAIN DEATH IF FERRY CAPSIZES , POLITICIANS AND OFFICALS BUSY MAKING MONEY

Link to comment
Share on other sites

Μετά την περιήγηση ανα τον κόσμο, ας επιστρέψουμε για να δούμε την Μοσχάνθη την Βου :D στο "νησί" της Καρύστου. Με Ζωζώκα και Σταρένιο να μιλάει για τα λεφτά που έχασε...φυσικά συμμετέχει και ο μικρός Βασιλάκης Καϊλας :lol:

ΥΓ. Εψαξα μεν, αλλά περιέργως πως δεν είδα να έχει ξαναμπεί το βίντεο.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Με αφορμή το παρακάτω βίντεο...έμαθα και για το πολύνεκρο ναυάγιο του τρενάδικου TOYA MARU το 1954 στην Ιαπωνία, όταν έπεσε σε τυφώνα στο στενό μεταξύ Χοκάιντο και Χονσού και ανατράπηκε πολύ κοντά στην ακτή.

ΥΓ Στο κανάλι του Istituto Luce Cinecittà υπάρχουν "άπειρα" ενδιαφέροντα βίντεο. Όρεξη να έχει κανείς να βλέπει...

[media=]

[/media]
Link to comment
Share on other sites

Ενα βιντεο διαρκειας 15 λεπτων που οι λατρεις των ρορο θα το βρουν αρκετα ενδιαφερον ειναι το επομενο με μια ανεπισημη ξεναγηση στα αδυτα του νεοτευκτου EUROCARGO CAGLIARI λιγο πριν αφησει τα ναυπηγεια.Λογικα το τραβηξε μελος του πληρωματος παραλαβης.

Πολυ ωραιο φαινεται μεσα το πλοιο παντως!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Για να γυρισουμε αρκετα χρονια πισω λοιπον.. Νερομαρια το μακρινο 1996 σε ενα απο τα τελευταια δρομολογια στις Δυτικες Κυκλαδες με πλοιαρχο ακομα το Θοδωρη Μαθιουδακη απο τη Μηλο. Τον ιδιο χρονο λιγο μετα ξεκινανε τις κοντρες η Πηγασαρα με το Μηλος και ειναι εμφανες οτι δε μιλιουνται :P . 1997 μολις 15 χρονια πριν και η Πηγασαρα με τη νεα πλωρη αρχιζει τα πατιλικια, και τελος 1999 τελευταια χρονια της ωραιας ακτοπλοιας, το Μηλαρακι μπαινει με δρομο φουνταρει και τις 2 για να κρατηθει και την κανει γκαζωμενο για Σεριφο..

Πολλα ευχαριστω στο φιλο vagiliou που τοτε ειχε μυαλο και καμερα :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...