Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η Torghatten Nord υπέγραψε στις 10 Ιανουαρίου σύμβαση για τη κατασκευή δυο αμφιπλωρων πλοίων στο ναυπηγείο της VARD. Τα πλοία αναμένονται να έχουν μήκος 130m, πλάτος 20,70m και ταχύτητα περίπου 18 κόμβων με καύσιμο LNG . Τα δυο πλοία αναμένονται να παραδοθούν στο 3ο τρίμηνο του 2018 και θα δουλέψουν στη γραμμή Halhjem -Sandvikvag.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Η Torghatten Nord υπέγραψε σύμβαση για τη κατασκευή τριών νέων αμφιπλωρων πλοίων μήκους 134 μέτρα, με τα ναυπηγεία Tersan στη Yalova της Τουρκίας, με παράδοση το δεύτερο εξάμηνο του 2018. Θα είναι αδελφά πλοία με τα δυο πλοία που έχει παραγγέλλει στο ναυπηγείο Vard στις αρχές του έτους. Και τα πέντε πλοία αναμένεται να παραδοθούν στο δεύτερο εξάμηνο του 2018 και θα δουλέψουν στη γραμμή Halhjem-Sandvikvag στη δυτική Νορβηγία.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Η Torghatten Trafikkselskap υπέγραψε σύμβαση για τη κατασκευή ενός νέου αμφιπλωρου πλοίου μήκους 84,30 μέτρα, με τα ναυπηγεία Sefine στη Yalova της Τουρκίας, με παράδοση το καλοκαίρι του 2020. Το πλοίο θα είναι σε σχεδιασμό της Multi Maritime (MM 74FE EL) αναμένεται να πάρει το όνομα Heilhorn και θα δουλέψει στη γραμμή Vennesund-Holm στη δυτική Νορβηγία. Το πλοίο θα μοιάζει πολύ με το Hornsting που ανήκει στην Torghatten Nord.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Επειδή κανένα από τα πέντε αμφιπλωρα που κατασκευάζει η Torghatten Nord για τη γραμμή Halhjem–Sandvikvag, δηλαδή το Lysøy και το Flatøy στα ναυπηγεία της Vard, καθώς και το Huftarøy, το Samnøy και το Færøy στο ναυπηγείο Tersan, δεν είναι έτοιμο, η Torghatten Nord αναγκάστηκε να ναυλωσει το Bergensfjord και το Fanafjord από τη Fjord1 (που έκαναν τη γραμμή μέχρι τώρα) και τα Bastø 2 και το Bastø από τη Bastø Fosen (θυγατρική της Torghatten Group).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 8 months later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...