Jump to content
Shipfriends

Πρόσκρουση του ΕΓ/ΟΓ Αλεξάνδρα Λ. στο λιμάνι της Ζακύνθου || 24.09.2018


Recommended Posts

Kατα την αφιξη του στη ζακυνθο (πρωτο δρομολογιο απο κυλληνη), προσεκρουσε στο ντοκο, με αποτελεσμα να ακυρωθουν ολα τα σημερινα του δρομολογια.

αρκετα κεφαλονιτικα sites & bloggs  αναπαραγουν την ειδηση (οι haters κυριως);), αλλα και καποια μεσα πανελλαδικης εμβελειας

δεν ειναι ξεκαθαρο αν ειναι θεμα βλαβης ή θεμα λαθους

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη π πρόσκρουση του Ε/Γ-Ο/Γ Αλεξάνδρα Λ στην προβλήτα του λιμένα Ζακύνθου

Περιστατικό πρόσκρουσης σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Λ” Ν.Π. 9465 στην προβλήτα του λιμένα Ζακύνθου, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσής του.

Στο ανωτέρω πλοίο, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμένα Κυλλήνης προς τον οικείο λιμένα, επέβαιναν πενήντα ένας (51) επιβάτες, οι οποίοι αποβιβάστηκαν, όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ εκφορτώθηκαν δεκαεννέα (19) Φ/Γ, εννέα (09) Ι.Χ. και δύο (02) Δ/Κ.

Από την πρόσκρουση δημιουργήθηκε στρέβλωση στον αριστερό προσκρουστήρα της πρύμνης, ενώ οι επιβάτες του επόμενου δρομολογίου προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Από τη Λιμενική Αρχή Ζακύνθου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...