Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ Βικέντιος Δαμοδός στην Κεφαλληνία

Quote

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ ΔΑΜΟΔΟΣ” Ν.Π. 11968, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αργοστόλι Κεφαλληνίας για Ληξούρι Κεφαλληνίας, ότι κατά τον κατάπλου στον λιμένα Ληξουρίου, παρουσιάστηκε διαρροή πετρελαίου της δεξιάς κύριας μηχανής.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του εν λόγω πλοίου, ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού αποκατάστασης βλάβης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη η συνέχιση πλόων του.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ – Ο/Γ Βικέντιος Δαμοδος στην Κεφαλληνία

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, βραδινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ ΔΑΜΟΔΟΣ” Ν.Π. 11968, ότι κατά τον κατάπλου του πλοίου εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αργοστόλι για Ληξούρι Κεφαλληνίας, παρουσιάστηκε διαρροή ύδατος ψύξεως μεταξύ πώματος και σώματος δεξιάς κύριας μηχανής.

Άμεσα επί του πλοίου επιβιβάστηκαν στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων λιμένα Κεφαλληνίας όπου διαπίστωσαν την βλάβη, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ Βικέντιος Δαμοδος στην Κεφαλλονιά 

Μηχανική βλάβη παρουσίασε, πρωινές ώρες σήμερα, το Ε/Γ-Ο/Γ “ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ ΔΑΜΟΔΟΣ” Ν.Π. 11968 κατά τον απόπλου του από το λιμένα Αργοστολίου με προορισμό το λιμένα Ληξουρίου.

Το “ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ ΔΑΜΟΔΟΣ” κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Ληξουρίου, όπου αρχικά του απαγορεύτηκε ο απόπλους από την οικεία Λιμενική Αρχή, μετά όμως από την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη η συνέχιση των πλόων του.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ Βικέντιος Δαμοδος στην Κεφαλληνία

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ ΔΑΜΟΔΟΣ” Ν.Π. 11968, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο στην πορθμειακή γραμμή Ληξουρίου-Αργοστολίου Κεφαλληνίας, για διαρροή σωλήνα ψύξεως της αριστερής κύριας μηχανής.

Το εν λόγω πλοίο κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Ληξουρίου, όπου αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας, ενώ κατόπιν αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη η συνέχιση πλόων του.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ - Ο/Γ Βικέντιος Δαμοδός στην Κεφαλληνία

Quote

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου ''ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ ΔΑΜΟΔΟΣ'' Ν.Π. 11968 ότι παρουσιάστηκε βλάβη στον καταπέλτη, κατά την προσέγγισή του στον λιμένα Αργοστολίου.

Το εν λόγω πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο στην πορθμειακή γραμμή Ληξουρίου - Αργοστολίου, ενώ οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στον οικείο λιμένα.

Από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του ''ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ ΔΑΜΟΔΟΣ'' και στη συνέχεια, κατόπιν προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού επιθεώρησης πλοίου μετά από βλάβη, από τον αρμόδιο φορέα, επετράπη ο απόπλους του, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...