Jump to content
Shipfriends

M2M1 (IMO 9875587)


Recommended Posts

Το Πρωτοπόρος XV σταμάτησε τα δρομολόγια του, μιας και πουλήθηκε στη εταιρεία M2M FERRIES PVT LTD από την Ινδία. Οι συγκεκριμένοι πλοιοκτήτες είχαν δει και το Πρωτοπόρος XIV πριν λίγο καιρό, όπως και άλλα αμφιπλωρα στην Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites

Καιρό κοιτάνε πλοία,διάφοροι απο Ινδία.Ουσιαστικά ο νικητής ενος tender είναι.

Απλώς αυτο  που θυμάμαι είναι οτι το πλοίο όλοι οι Ινδοί το ήθελαν κάτω δοκιμαστικά για κάποιους μηνες,και εφόσον έπαιρνε το οκ απο την επιτροπη εμπορίου,έμενε,αλλιώς επρεπε να το γυρίσεις...και αντε γυρνα ενα αμφίπλωρο απο την Ινδία στην Ελλάδα.

On 6/11/2018 at 3:27 PM, Petros P said:

Και να που ένα αμφίπλωρο μας θα φύγει για χώρα που δεν έχει πάει άλλο μέχρι στιγμής.Στη χώρα αυτή μάλιστα συνηθίζουν να γράφουν τα ονόματα και στη τοπική αλλα και στην Αγγλική.

υ.γ. δεν ξέρω αν έχει γίνει αίτηση για αποδρομολόγηση,οπότε να αποκαλυφθεί πιο εύκολα

Για αυτό και είχα γράψει αυτό πριν 1 χρόνο.

Ινδικά και Αγγλικά

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Το Πρωτοπόρος XV παραμένει στο ναυπηγείο του Ατσαλάκη και στη μια πλώρη γράφτηκε το νέο του όνομα (M2M1) και τοποθετήθηκαν πέδιλα στο καταπέλτη. Το μεσημέρι μεθόρμισε και έδεσε με την άλλη πλώρη στη προβλήτα του ναυπηγείου. Να προσθέσω ότι σβήστηκε το όνομα της Tsokos Lines από τις μπάντες στο πλοίο.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το M2M1 αναμένεται να αναχωρήσει από το Πέραμα στις επόμενες ημέρες, γιατί σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ινδία, το περιμένουν γύρω στις 28 Ιανουαρίου. Από ότι καταλαβαίνω η δρομολόγηση του στο Mumbai έχει σκοπό να μειώσει τη κίνηση στους δρόμους και συντόμευση σε χρόνο τις διαδρομές των οχημάτων. 

Link to comment
Share on other sites

το πλοιο θα δρομολογηθει προς το τουριστικο θερετρο Alibaug. αν καταλαβαινω καλα, θα αποφευγεται οδικη διαδρομη 3 ωρων περιμετρικα του κολπου. η δρομολογηση αφορα μονο οσους πανε εκει

το Mumbai εχει πανω απο 20εκ κατοικους. δε σωζεται απο τον πρωτοπορο

Link to comment
Share on other sites

Το M2M1 έφυγε σήμερα το πρωί από το ναυπηγείο του Ατσαλάκη με προορισμό τη προβλήτα του Περάματος για να πάρει καύσιμα και το βράδυ ξεκίνησε το ταξίδι του προς την Ινδία. Ξηλώθηκαν τα σινιάλα της Tsokos Lines από τις τσιμινιέρες και γράφτηκε στη μπάντα με μικρά γράμματα το όνομα της εταιρείας του (M2M Ferries)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Το M2M1 έφτασε στη ράδα της Βομβάης στις 14 Φεβρουαρίου. Το πλοίο αναμένεται να ξεκινήσει δρομολόγια στις αρχές Μαρτίου και εάν καταφέρει να έχει πληρότητες πάνω από 60% θα σκεφτούν να φέρουν και δεύτερο πλοίο στη γραμμή.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 years later...
  • 2 months later...

Σύμφωνα με την εξπρές της Ινδίας... η γραμμή πάει πολύ καλά... 45 χιλιάδες επιβάτες το μήνα στα περίπου 90 δρομολόγια στην ίδια περίοδο...

 

Ίσως αυτό εξηγεί και την απόφαση για επέκταση 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...