Jump to content
Shipfriends

AF Mia (ΙΜΟ 9144811)


Recommended Posts

Το βλεπω να ζοριζεται απο Ηγουμενιτσα προς Ανκονα. Δυο ωρες + διαφορα με το ΧΙΙ , κανει το δρομολογιο. Ακομη και στο φορτωμα αργει που καποτε εκαναν παπαδες σε αυτο και στο αδερφακι του Πασιφαι. Σαφως και χαρηκα που επεστρεψε ! Το πληρωμα ναυτολογηθηκε για οσο καθησει το πλοιo . 25-2 μπαινει το Cruise Europa , πιστευω θα καθυστερησει κανα 10ημερο. Μακαρι... Ελαφρα κλιση δεξια στην σημερινη αφιξη , ισως να οφειλεται στην φορτωση.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Το εννοω απο την αποψη οτι και τα υπολοιπα πλοια της γραμμης κινουνται με τις κομμενες ταχυτητες. Ταξιδευουν ολα εως 26.5 ,το forza χτυπησε εως 24.8 ! Θα μπορουσε ο Ικαρος να πηγαινει στα 25 και οχι στα 23.

Link to comment
Share on other sites

Σαφώς, αλλά οι απορίες προφανώς αφορούν τις "ατομικές" του δυνατότητες, όχι τη σύγκριση με τα άλλα πλοία. Αν θυμάμαι καλά η μέγιστη υπηρεσιακή του ήταν περίπου στους 27-28κ όπως και τα άλλα Fossen, γι αυτό το 23-24 "ξύνισε"...

Link to comment
Share on other sites

αποψε κανα τριωρο καθυστερα το ειχε κονομησει.

μηπως πηγαινει με τις τρεις μηχανες;

ξαναρωτω, μηπως παει με τρεις μηχανες; ειχε παθει και στροφαλο, αν δεν κανω λαθος, στα χρονια της ξενιτειας

Link to comment
Share on other sites

Καμια καθυστερηση απο την Ηγουμενιτσα την Πεμπτη το βραδυ που αναχωρησε για Ανκονα. Το πλοιο εμεινε μια ωρα οσο και το ΧΙΙ. Αν ειχε κατι αλλο λογω Πατρας δεν το γνωριζω. 6+10 απο Πατρα , 12+15 απο Ηγουμενιτσα οι αναχωρησεις του.

Link to comment
Share on other sites

26-27 μιλια  που πηγαινε στο δρομολογιο AN-PA δεν το εχει.......θυμαμε χρονια πριν που με τα superfast σειρα 3-4 παιζανε της μαχες......καποιο προβλημα υπαρχει σιγουρα η δεν θελουν τα το ζορισουν

γιατι και τα 3-4 superfast 20 χρονων ειναι αλλα τα 27-28 τα πανε και σημερα......

Link to comment
Share on other sites

 δες αν καπνιζουν κ οι 4 εξαγωγες!

Αυτος ειδε και μας εδειξε κι εμας. :D

 

Παντως οι 27 κομβοι ηταν η μεγιστη ταχυτητα του πλοιου και οχι η υπηρεσιακη.Θυμαμαι μαλιστα οτι στο τελευταιο του περασμα απο την Αγκωνα,καπου στα 08-09,οταν ειχε κληθει να σκαντζαρει τα παλατια εβγαζε το δρομολογιο με 25.

 

Αντιστοιχα και αλλα πλοια που εχουν μεγιστη 30-31 οταν τα ανοιγουν ειναι παντα 2-3 κομβους κατω απο το μεγιστο που ειχαν στα νιατα τους.

 

Σημερα παντως δεδομενου οτι εχει αρκετη ωρα παραμονη στην Αγκωνα λογικα θα επενελθει στα προσαρμοσμενα στα μετρα του δρομολογια.

Link to comment
Share on other sites

Παροτι αντιπαλοι με το champion , παντα αγαπημενα. Κορναραν μεταξυ τους στο λιμανι της Ηγουμενιτσας. Με διαφορα 1,5 της ωρας ξεκινησε πρωτο το Ikarus απο την Ανκονα αλλα το champion εφτασε πρωτο στην Ηγουμενιτσα κατα μια ωρα διαφορα. Μεγαλο θεμα τα 4 μιλια της διαφορας στην Ανκονα. Πολυ κοσμο και τα δυο fosen. Δυο δρομολογια ακομη για τον Ικαρο !

Edited by oceanus
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τα πλοία μικρών εταιρειών που ο κ. Grimaldi, (θέλει να εξαφανιστουν), πιστεύω ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτό που είδαμε στο βίντεο με το Ικαρος Παλλάς.

Είδαμε καθίσματα πολύ βρώμικα, με σκισμενες ταπετσαρίες, λειπανε τέσσερις σωστικες κουλουρες. Οι κάρτες με θέματα ασφαλείας είναι ακόμα από την εποχή στην Ελλάδα (ελληνικά και αγγλικά)!! Θα μπορούσαν να είχαν προσθέσει κάποια άλλη γλώσσα από τις χώρες που συνδέει πλέον, όπως γίνεται με ναύλωσεις άλλων πλοιων!!

Link to comment
Share on other sites

Κριμα το πλοίο. Και μετα λεμε γιατι οχι σε ξενα πληρωματα και μειωμενες συνθέσεις. Οταν οι αλλοι πλενουν το καταστρωμα χωρις να σκουπιζουν καν και με κοσμο απο κατω και τα σαλονια για να ερθουν σε αξιοπρεπη κατασταση θελουν μια βδομάδα ξήλωμα ενω τα εξωτερικα θελουν ολα αμμοβολη και ματσακονι...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...