Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Πρεπει να κυκλοφορουν διαφορα τετοιου στυλ

Νομιζω ότι εχω πετυχει και στη Ροδο άλλο ένα,εκτος και αν είναι αυτό της Ζακυνθου

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ένα βίντεο από τη παρθενική καθέλκυση για το Ατλαντίς, κατασκευασμένο στη Ζάκυνθο με μελέτη επίβλεψη από τα αδέρφια Θανάσης και Γιώργος Σολδάτος και κατασκευή από την κατασκευαστική Σοφιανός

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 9 months later...

Το ATLANTIS Yellow Submarine ξανά μαζί σας

Quote

Απολαύστε τον πανέμορφο βυθό της Κεφαλονιάς και την ζωή που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας κατά τη διάρκεια μιας από τις περιηγήσεις μας με το ATLANTIS Submarine προς το μυθικό νησάκι Δίας, το νησάκι του Βασιλιά των Θεών από τον οποίο πήρε και το όνομά του, αλλά και στην μεγαλύτερη διαδρομή μας μέχρι την παραλία των Άσπρων Βράχων με τα υπέροχα τυρκουάζ νερά! Ελάτε μαζί μας σε αυτές τις φιλικές προς την οικογένεια εκδρομές με ένα άνετο σκάφος και με θέα στα καταγάλανα νερά του λαμπερού Ιονίου.

Πραγματοποιούμε καθημερινά τρεις περιηγήσεις, ξεκινώντας από το λιμανάκι της Αγίας Πελαγίας, νότια του Αεροδρομίου στην περιοχή της Λειβαθούς. Δύο περιηγήσεις διάρκειας περίπου 1,5 ώρας η καθεμία Μία περιήγηση διάρκειας περίπου 3 ωρών Και στις δύο περιηγήσεις μας κατευθυνόμαστε προς το νησάκι Δίας, απολαμβάνοντας τον θαυμάσιο βυθό και τον υποθαλάσσιο κόσμο, μικρά και μεγάλα ψάρια, χελώνες που συναντάμε συχνά στα ταξίδια μας, αλλά και τους γλάρους και τους θαυμάσιους κορμοράνους που φωλιάζουν πάνω στο νησάκι! Κάνουμε μια σύντομη στάση περίπου 20 λεπτών όπου μπορεί κανείς να χαρεί ένα δροσερό μπάνιο, να θαυμάσει την ομορφιά της φύσης και της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας που στέκεται μόνη στην κορυφή του νησιού, 135 βήματα από την επιφάνεια της θάλασσας, στη θέση αρχαίου βωμού αφιερωμένου στον βασιλιά των θεών τον Δία! Στη μεγάλη μας μεσημβρινή διαδρομή ταξιδεύουμε και προς την παραλία των Άσπρων Βράχων (White Rocks) με τα γαλαζοπράσινα νερά, όπου κάνουμε στάση για περίπου μία ώρα για μπάνιο και για βουτιές από το σκάφος. Μικροί και μεγάλοι δεν χάνουν την ευκαιρία να βγάλουν αξέχαστες φωτογραφίες και videos των φίλων τους μέσα από τον υποθαλάσσιο θάλαμο του σκάφους καθώς κολυμπούν και βουτούν με φόντο το βυθό και το υπέροχο γαλάζιο της θάλασσας. Το σκάφος διαθέτει τουαλέτες, σκίαστρο στο κατάστρωμα, κλιματισμό στον υποθαλάσσιο θάλαμο και άνετους χώρους, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει γενέθλια πάρτι, γάμους και άλλες κοινωνικές και οικογενειακές εκδηλώσεις.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...