Jump to content
Shipfriends

Golden Bridge (ΙΜΟ 8902345)


Recommended Posts

Αφού εκτέλεσε δύο-τρία δρομολόγια από Barcelona για Palma (νομίζω ήταν η πρώτη φορά στην παρουσία του στις Βαλεαρίδες), το καμάρι του Brindisi πλέει πλέον προς Almeria για να ριχτεί στη μάχη Almeria-Nador.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 months later...

Οργώνει ακόμη τη Δυτική Μεσόγειο για λογαριασμό της GNV σε διάφορες γραμμές, εμείς το ξαναπετύχαμε το καλοκαίρι που μας πέρασε στην Almeria. Αν δεν με απατά η μνήμη μου είχε μόλις φτάσει εκεί και ακόμη δεν είχε ξεκινήσει δρομολόγια.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
On 1/25/2024 at 7:06 AM, Diagoras said:

Πρέπει να έβγαλε βλάβη στο χθεσινό βραδινό δρομολόγιο από Valencia προς Palma de Pallorca το πλοίο. Έπλεε με 15 μίλια περίπου και αφίχθη στις 10:00, ώρα που θα έπρεπε να αναχωρεί για Βαρκελώνη. Ως εκ τούτου-για αρχή-το χθεσινό δρομολόγιο Palma de Mallorca-Barcelona και επιστροφή, ακυρώθηκε.

Στη θέση του λαβωμένου GNV Bridge στη γραμμή Barcelona-Palma de Mallorca μπήκε το Golden Bridge. Τα δρομολόγια του Golden Bridge από Barcelona για Mahon και Ibiza ακυρώθηκαν.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Πριν κάποιους μήνες είχε έρθει αν θυμάμαι καλά για την ακρίβεια 8-9 μήνες που έκανε μεγάλη δεξαμενή τώρα ξανά έρχεται Πειραιά;

Link to comment
Share on other sites

OK Iαπωνολάτρης...αλλά όλα τα περίεργα στα ιαπωνικά συμβαίνουν!
Ο δεύτερος καταπέλτης πλώρα οδηγεί σε κατάμπαρο γιά ΙΧ κ μοιάζει σφραγισμένος Γνωρίζει κανείς αν η πρόσβαση εσωτερικά έχει καταργηθεί;;;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...