Jump to content
Shipfriends

Golden Bridge (ΙΜΟ 8902345)


Recommended Posts

Εν μέσω συμφορών και τρικυμιών και για τη χώρα και για την ακτοπλοία ξεκίνησε το Golden Bridge τα δρομολόγιά του με το σινιάλο του Αρκουμάνη. Μη φοβάστε όμως, το κατευόδιο που του έκανε ο υπογράφων την περασμένη Παρασκευή στην Ηγουμενίτσα, είναι σίγουρο πως θα του φέρει καλοτυχία στη σεζόν του:D. Εκτός από το φουγάρο, καμία επιγραφή στα πλάγια, άσπρο πλοίο, ξέξασπρο, κι απ' τον ήλιο ξεξασπρότερο. Ο πλοίαρχος πρέπει να είναι Έλληνας αλλά από και και πέρα κάμποσοι ξένοι στο πλήρωμα του πλοίου.

Link to comment
Share on other sites

ολα τα λεφτα το πλοιο.....και αξιζει ενα ταξιδακι στο μπριντεζι ειτε μονο του ειτε σε συνδυασμο με λετσε οτραντο και περιξ...ας ελπισουμε να βρεθουμε στα καταστρωματα του!!!γιατι στην ηγουμενιτσα θα μαστε σιγουρα να το δουμε!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Είναι και θέμα ανταγωνισμού αλλά και customer service. Φίλος μου που έψαχνε πλοίο να ταξιδέψει σε λίγες μέρες από Νότια Ιταλία για Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε Παρασκευή βράδυ μέσω email τόσο στην Ventouris Ferries, όσο και στην European Seaways. Ήθελε να κλείσει ολόκληρη καμπίνα για ατομική χρήση και δεν έβρισκε τον τρόπο στα συστήματα κρατήσεων και των 2 ανταγωνιστών.

Σαββάτο πρωϊ είχε ήδη λάβει απάντηση απο την Ventouris Ferries. Σε νέο ερώτημα απάντησαν και Κυριακή. Έτσι η απόφαση είχε ληφθεί. Έκλεισε το ίδιο βράδυ.

Η ES απάντησε κάποια στιγμή τη Δευτέρα, που όλα είχαν ήδη κριθεί.

Έχασαν έναν πελάτη, που βασικά προτιμούσε να ταξιδέψει απο Μπρίντιζι, αλλά δεν είχε όρεξη να περιμένει παραπάνω, απο την στιγμή που η Βεντούρης έιχε δείξει τόσο επαγγελματισμό και τόσο ενδιαφέρον.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Από τι φαίνεται θα κάτσει και μετά το καλοκαίρι στην  Ηγουμενίτσα αφού βάση του συστήματος κρατήσεων έχουν μπει δρομολόγια για Μπρίντιζι Ηγουμενίτσα έως της 4 Οκτωβρίου.

Edited by Kostas18gr
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αν και είχα ακούσει οτι είχε πολύ άσχημο ξεκίνημα απο πλευράς κίνησης, αν καταφέρει και μείνει στη γραμμή, θα είναι ο,τι καλύτερο απέναντι στα μονοπώλιο που έχει δημιουργηθεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Iταλους δε νομιζω,θα εχει ομως σιγουρα Ρουμανους,Βουλγαρους κλπ.Και στη γεφυρα ακομα παιζει να δεις και κανεναν Ουκρανο,εδω σε πλοιο του Βεντουρη ο πλοιαρχος ειναι εξ Αιγυπτου :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Πρέπει να τα πέρνει αν λάβουμε υπόψιν πως βάζει σε δύο επίπεδα γκαράζ νταλίκες και είναι κοντα 190 μέτρα.

Το γνωστό ναυτιλιακό περιοδικό στο τελευταίο του τεύχος πήρε συνέντευξη από το κ Αρκουμάνη ο οποίος δήλωνε αποφασισμένος να το έχει δρομολογημένο όλο το χρόνο.

Edited by ΝΟΜΙΚΟΣ
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αν βγει για δεξαμενισμό σίγουρα πρέπει να αντικατασταθεί από άλλο.Δεδομένου ότι έχει αποκτήσει σταθερή πελατεία, δεν μπορεί να τη κρεμάσει.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...