Jump to content
Shipfriends

Eurocargo Sicilia (IMO 9132014)


Recommended Posts

Ένα roro της Finnlines με το όνομα Finnmaster(IMO 9132014), βρίσκεται στο Livorno εδώ και λίγες ώρες προερχόμενο από τη Δανία. Μυρίζει καλοκαιρινή προσθήκη στο στόλο της Grimaldi Cargo μετά την αποχώρηση του Vikingland. Για να δούμε τι και πως. 

 

______________________________________

(1998, ex-United Trader, Birka Trader, Trader, Finnmaster )

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Όντως το πλοίο δούλεψε το καλοκαίρι για την Grimaldi, έχει επιστρέψει πια στη Βόρειο Ευρώπη και κάνει δρομολόγια μεταξύ Vuossari(Φινλανδία) και Hull.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Δύο χρόνια μετά την τελευταία ενημέρωση, το πλοίο συνεχίζει να δραστηριοποιείται ανάμεσα στην Αγγλία και τη Φινλανδία. Εμείς όμως πάμε στο καλοκαίρι του 2018 για να το δούμε σε αναχώρηση όταν εκτελούσε δρομολόγια ανάμεσα στο Livorno και την Σαρδηνία. Η μπλέ απόχρωση της Finnlines εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολυ, τη βλέπουμε και στην πρυμνιά άποψη του πλοίου. Όπως μπορείτε να καταλάβετε και από το φουγάρο, ήδη από το 2018 το πλοίο είχε βάλει scrubber, στην Ελλάδα οι εταιρείες έψαχναν τη λέξη στο λεξικό.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • proud_ionian changed the title to Eurocargo Sicilia (IMO 9132014)
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...

Συνεχίζει τη γραμμή Porto Torres - Genova με 3 αναχωρήσεις την εβδομάδα πρός κάθε κατεύθυνση. Εμείς το βλέπουμε στη Genova πρίν 2 μέρες, δεν είναι και η καλύτερη φωτογραφία πλήν όμως είναι υπό την σκέπην του Eco Italia. Προσεχώς καλύτερες φωτογραφίες όμως.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Κάτι μου λέει πως δεν θα το ξαναδούμε όπως στην παραπάνω φωτογραφία, δηλαδή με το G στο φουγάρο και την επιγραφή Finnlines στα πλάγια. Κι αυτό γιατί από χτές το πλοίο είναι στη Yalova όπου νομίζω περνάει special survey και μάλλον θα βγεί με φούλ Grimaldi Lines φορεσιά. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Στην gallerie το έχουμε δεί σαν Finnmaster με φούλ σινιάλα Finnlines. Το έχουμε δεί με μισά-μισά σινιάλα Finnlines και Grimaldi Lines. Όπως καταλαβαίνετε, ήρθε η ώρα να το δούμε και με φούλ σινιάλα Grimaldi Lines σε προχθεσινή άφιξή του στη Genova. Όμορφο σκαρί, απλός και χαρούμενος ο χρωματισμός, ελκυστικό στο μάτι το αποτέλεσμα. Οι αναχωρήσεις του είναι Τρίτη - Πέμπτη από τη Genova για το Porto Torres, και Σάββατο από τη Genova για Cagliari - Porto Torres. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Για το καλοκαίρι έχει έρθει στη γραμμή Livorno-Olbia στηρίζοντας τα Cruise Europa και Cruise Sardegna. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα κάνει και μια μίνι ακινησία στο εμπορικό λιμάνι της Olbia. Αντικαταστάτης του στο Porto Torres δεν υπάρχει απλά το Eurocargo Palermo στο δρομολόγιο Genova-Palermo κάνει κάποιες φορές μια μεγάλη παράκαμψη μέχρι το Porto Torres. 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Έφτασε το Algeciras το πλοίο και έδεσε σε ντόκο μακριά από αυτόν των ferries, αναμένοντας φαντάζομαι την επιθεώρηση του τοπικού PSC έτσι ώστε να μπορέσει να πιάσει δουλειά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...