Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Πτώση πρυμναίου καταπέλτη Φ/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Σύρο

Quote
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σύρου βραδινές ώρες χθες, για την θραύση του δεξιού συρματόσχοινου συγκράτησης πρυμναίου καταπέλτη του Φ/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΝΕΑΡΧΟΣ'' Ν.Π. 12368, με αποτέλεσμα την καθαίρεση του καταπέλτη στο κενό.
  Το πλοίο κατέπλευσε στη Σύρο προερχόμενο από το λιμένα Λαυρίου και θα απέπλεε για λιμένες Τήνου, Μυκόνου και Θήρας, για εκτέλεση εγκεκριμένου δρομολογίου.
  Από τη Λιμενική Αρχή Σύρου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΝΕΑΡΧΟΣ'' μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού από αναγνωρισμένο Οργανισμό.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Απαγόρευση απόπλου του Φ/Γ-Ο/Γ ΝέαρχοςΑπαγόρευση απόπλου του Φ/Γ-Ο/Γ Νέαρχος στο Γαύριο

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Γαυρίου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ-Ο/Γ “ΝΕΑΡΧΟΣ” Ν.Π. 12368, ότι πριν τον απόπλου του από τον οικείο λιμένα για λιμένα Λαυρίου, παρουσιάστηκε μηχανική βλάβη στον καταπέλτη, και συγκεκριμένα θραύση του δεξιού συρματόσχοινου που χρησιμοποιείται για την ανάρτηση του.

Στο ανωτέρω πλοίο επέβαιναν 15 μέλη πληρώματος και έξι (06) οδηγοί Φ/Γ οχημάτων, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΝΕΑΡΧΟΣ” μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ του επετράπη μεμονωμένος πλους για λιμένα Λαυρίου.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...