Jump to content
Shipfriends

Europa Palace (ΙΜΟ 9198939)


Recommended Posts

Στο ανεβασμα σταματησε εκτακτως στην Ηγουμενιτσα γιατι ειχαν μαζευτει πολλα φορτηγα λογω της απεργιας τα οποια δεν χωρεσαν στο Visentini και τα μαζεψε αυτο.

Επακολουθα καθυστερησε να φτασει στην Αγκωνα κ αναλογως να φυγει κιολας.Αυτο θα λυθει με μια διανυκτερευση μεθαυριο ΑΛΛΑ το γεγονος οτι δεν ανεβαζει ταχυτητα ειναι οντως περιεργο..

Οχι και τοσο βεβαια-κ ας αφρισει παλι ο φιλος μου ο @margaritis24 :D -αν σκεφτουμε οτι απλα ειναι αλλο ενα φαστ που μολις εφυγε απο την Αττικα δειχνει να ποναει μηχανικα..Και εχουν προηγηθει αλλα 10 πριν απο αυτο οποτε συμπτωσις επαναλαμβανομενη δεν ειναι κ τοσο συμπτωση,λεω εγω τωρα..

και φυσικα θα μ πειτε"φταιει ο Γκριμαλντι,θα το χει παρατησει"πλην ομως ο Γκριμαλτι εχει κοντα 20 χρονια το Ζευς το οποιο οποτε ηρθε 27αριζε,οπως και τα νυν Κνωσος κ Φαιστος που αναλογη ταχυτητα την εβγαλαν οποτε χρειαστηκε να το κανουν.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ενταξει οσοι κοπτομαστε για τον Ιταλο που μας εφαγε τις Μινωικες ας τον αφησουμε να κανει τετοια. Ειναι η μονη ελπιδα να αλλαξει κατι. Εκτος αν μας κοπτει περισσοτερο οτι «ξεφτυλιζεται» ενα πρωην φαστ.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Nikos_Chania said:

 

ΥΓ: Το Αγκώνα-Πάτρα των 511 ν.μ για τις 22:15 ώρες ταξιδίου που έχει προβλεφθεί, χρειάζεται γύρω στους 23 κόμβους για να εκτελεστεί. 

 

Άσχετο και συγγνώμη για το off-topic: υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να αναφέρει αποστάσεις λιμανιών ή να τις υπολογίζει;

Link to comment
Share on other sites

Εφυγε στις 3 τα ξημερωματα τελικα.

Τωρα επειδη για να μαζευτει τετοια καθυστερηση θα πρεπει να γινει η διανυκτερευση της Τεταρτης προφανως τις επομενες 2 μερες ειναι αυτονοητο οτι θα την κουβαλαει στην πλατη.

Οπως ειπαμε ολα ξεκινησαν απο την εκτακτη προσεγγιση στην Ηγουμενιτσα,δεν υπηρξε καποια εκτακτη βλαβη δηλαδη.Τωρα αν μπορει ή δεν μπορει να καλυπτει τυχον καθυστερησεις θα φανει στην πορεια ας μην παρουμε τα φτυαρια απο τωρα.

Στην τελικη αν δεν το χει υπαρχει και το Cruise Bonaria.Με μια απλη επαναπαλατοποιση μια χαρα μονιμο ντουετακι μπορει να κανει με το Ζευς. :D

Link to comment
Share on other sites

Τα παει καλυτερα σημερα κραταει σταθερα κοντα στους 25 κομβους.

Οπως ειχε πει και μια ψυχη καποτε σε αναλογη περιπτωση"Ηταν το πρωτο δρομολογιο χθες και δεν ηξερε τη διαδρομη ο καπετανιος μαλλον"🤣🤣🤣

Link to comment
Share on other sites

Πάμε να  παρακολουθήσουμε και ένα ωραίο βιντεάκι 😜 το οποίο ανέβηκε χτες με την πρώτη μεθορμιση του Europa Palace στο Νέο Λιμάνι της Πάτρας . 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
On 5/4/2021 at 2:02 AM, proud_ionian said:

europa palace (superfast VI) σε αναπαυση στην τεταρτη θεση του νοτιου λιμανιου (φευγει μεθαυριο),

αλλο ενα κουκλι απο το παρελθον, που επεστρεψε.

το καμαρι της HDW ειναι στα μερη μας και το καμαρωνουμε, ακομη και οταν δεν βοηθα ο καιρος.

πασο, ειναι ομορφο και στα μπλε, αλλα το νοσταλγουμε κοκκινο.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Άφιξη Superfast VI στην Πάτρα την περασμένη εβδομάδα με κάτι περίεργα μπλέ σινιάλα:D. Ακόμα και στο δρομολόγιο της Πέμπτης από την Ανκόνα, οπότε και το πλοίο προέρχεται από διανυκτέρευση, κατορθώνει να μαζεύει καθυστέρηση. Τη συγκεκριμένη ημέρα έφυγε με 1 ώρα και 20 λεπτά καθυστέρηση από την Ανκόνα, για να φτάσει στην Πάτρα με κάτι λιγότερο από ώρα εκτός προγράμματος, να το κατά την είσοδό του στο λιμάνι.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Θάνατος ναυτικού στο Ε/Γ-Ο/Γ Europa Palace στην Πάτρα 

Quote

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ότι 50χρονος μέλος πληρώματος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός της καμπίνας του ενώ το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Πάτρας προς τον λιμένα Ηγουμενίτσας.

Το εν λόγω πλοίο επέστρεψε στον λιμένα Πάτρας και άμεσα, ιατρός του πλοίου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον 50χρονο, ενώ αργότερα διαπίστωσε τον θάνατό του. Στη συνέχεια, η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

 

Link to comment
Share on other sites

On 7/25/2021 at 7:30 PM, kefalonia94 said:

Κάποια βλάβη πρέπει να παθε λίγο πριν την Ιθάκη και κατευθυνόμενο προς Πάτρα. Αυτή τη στιγμή πλέει με 14 κόμβους...

Κάποια βλάβη στη κουζίνα πρέπει να υπήρχε καθως ετοίμαζαν για ακόμη μια φορά να ανοίξουν το εστιατόριο μια ώρα πριν την άφιξη στη Πάτρα. 

Πραγματικά απίστευτη ασυνεπεια εις βάρος των πελατών. Ήμουν μέσα και μετάνιωσα την αλλαγή από Visentini σε αυτό καθώς το Venezia έφτασε νωρίτερα στον προορισμό του. 

Όσον αφορά το καράβι, καθαρό, με ευγενέστατο προσωπικό, με ωραίο παιδότοπο και στιβαρό ταξιδεμα. Αλλά ακόμα στοιχεία που μαρτυρούν Bimini και Grimaldi, κλειστοί και ανεκμεταλλευτοι χώροι. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Παρακολουθώ συστηματικά την ταχύτητα του. Ανεξαρτήτως καιρού και κίνησης, με το ζόρι αγγίζει τα 23. Συνήθως παίζει στα 22.5.

Ενδεικτικά να αναφέρω ότι τα fossen της ΑΝΕΚ παίζουν στο 27+, ο Προμηθέας στο 25+, το ΧΙ στο 26,5.

Για μένα το πλοίο έχει κάποιο σοβαρό θέμα, πιθανότατα η μία μηχανή είναι σε... αναστολή

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

πιστο στην παραδοση που εχει δημιουργησει, το bimini superfast, με ωρα αφιξης 17.00, εδεσε λιγο μετα τις 19.00. αντι να φυγει στις 20.00 εφυγε στις 22.00

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

To αγαπουσαμε στα κοκκινα, το αγαπαμε και στα μπλε:)

Στην καρδια μας παντα ειναι το Superfast VI και ας τρεχει λιγοτερο;)

Ας το χαρουμε λοιπον:wub:.

Σημερινη αφιξη, με συννεφια, ψιλοβροχο και πολυ μαυριλα απο την τσιμινιερα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Το Νοεμβριο κλεινει 2 χρονια σερι δρομολογιων χωρις δεξαμενισμο και οπως βλεπουμε στις φωτο του @proud_ionian τη θελει τη δουλιτσα του εξωτερικα.

Πιστευω οτι λιγο πριν ή αμεσως μετα τις γιορτες θα δεσει κ αυτο.

Link to comment
Share on other sites

On 10/30/2021 at 12:26 AM, proud_ionian said:

στις τελευταιες αφιξεις του, ειναι γενικως μεσα στους προβλεπομενους χρονου

Όχι για πολύ!! Για παράδειγμα χθες έφυγε με 4 ώρες καθυστέρηση από τη Πάτρα (έφυγε στις 22:30 αντί για την αρχικά προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης στις 18:30)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...