Jump to content
Shipfriends

Βασίλης Μήτρου (Ν. Χαλκίδος 390)


Nick the Greek

Recommended Posts

Ο Βασίλης ο Μήτρου είναι ένα μικρό ρυμουλκό που έχει θεαθεί σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, υποστηρίζοντας τα έργα που αναλαμβάνει η πλοιοκτήτης του που δεν είναι άλλος από την τεχνική εταιρεία ΕΛΤΕΡ Α.Ε. Το διεθνές διακριτικό του είναι το SX9042 και δεν διαθέτει αριθμό ΙΜΟ. Εμείς το βλέπουμε εδώ σε μια σχετικά μακρινή φωτογραφία στην Ηγουμενίτσα, στα έργα του λιμανιού της οποίας συμμετείχε τουλάχιστον μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι.

Link to comment
Share on other sites

Το Βασίλης Μήτρου το είχα πετύχει το 2006 στο λιμάνι της Νάξου. Το Βασίλης Μήτρου έχει κάνει την εμφάνιση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το 2009, της Πάφου το 2011 και στη Λευκάδα το 2016.

Το πλοίο είναι κατασκευασμένο το 2001, έχει Νηολόγιο Χαλκίδας 390, με διεθνές διακριτικό SX9042, μήκος 18,40 μέτρα, πλάτος 6,20 μέτρα και έχει δυο κύριες μηχανές Caterpillar 340 8T-A (804 BHP).

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Τελευταία φορά το ρυμουλκό το είχαμε δεί το 2017 στην Ηγουμενίτσα, εκεί και παραμένει δεμένο όμως όχι στα έργα αλλά στο παλιό επιβατικό λιμάνι. Να και μία ακόμη κοντινή άποψη του πλοίου. Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο αν είναι ενεργό ή όχι, υποθέτω όμως πως είναι, απλά χρησιμοποιείται σποραδικά. Δεν σού δίνει την εικόνα ενός σκάφους που είναι παρατημένο στο έλεος, ασχέτως αν εμείς το βρήκαμε μη ενεργό.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...