Jump to content
Shipfriends

Δελτίο Βελγίου


Recommended Posts

Πάμε να δούμε μια βαποράρα με όνομα MG Explorer που εδώ ξεφορτώνει σιδηρομετάλλευμα στην Γάνδη. Japonaise η κυρία, χτισμένη το 2016 στο εξαιρετικό Imabari Marugame(αριθμός γιάρδας 1658) πάνω στο kamsarmax design του συγκεκριμένου ναυπηγείου. Κατά τι λιγότερο από τους 85,000 το dwt στα 14.46m και 1 MAN B&W που του δίνει έμφορτο ταχύτητα 14 κόμβων στους 37.5 τόννους το 24ωρο. Πλοιοκτησία επίσης Ιαπωνική, στα χέρια της Chiba Shipping Co το πλοίο.

 

 

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Μένουμε στο κανάλι της Γάνδης για να δούμε ένα -Ολλανδέζικο- ρυμουλκό να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Είναι το Multratug 27(ΙΜΟ 9667875) και ανήκει στην Multraship Salvage and Towage. Είναι χτισμένο το 2013 στη Ρουμανία(Damen Galati, 1237), φέρει 2 μηχανές Caterpillar και ως τώρα δεν έχει αλλάξει ιδιοκτησία ή όνομα. 

Link to comment
Share on other sites

Εντυπωσιακή η κίνηση του καναλιού της Γάνδης γενικά, ένα ακόμη παράδειγμα είναι το panamax με το σεξουαλικό:D όνομα Hong Sheng(IMO 9563627). Είναι πλοιοκτησίας Cosco και μάλλον έχει έρθει για να ξεφορτώσει στάρι. Είναι του 2010, πριοόν του Guangzhou Huangpu Shipbuilding(3004) στη Μεσσηνιακή Μάνη:D και φέρει μηχανή Hudong Heavy Machinery. Δεν έχει αλλάξει ποτέ όνομα. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...