Jump to content
Shipfriends

Crystal Serenity (IMO 9243667)


Recommended Posts

On 24/4/2017 at 3:28 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Η Crystal Cruises παρουσίασε τα σχέδια της για την ανακαίνιση του Crystal Symphony και του Crystal Serenity το Νοέμβριο του 2017 και το 2018 αντίστοιχα.

H Crystal Cruises ανακοίνωσε λεπτομέρειες της ανακαίνισης του Crystal Serenity. Το Crystal Serenity (ΙΜΟ Νο: 9243667) είναι κατασκευασμένο το 2003 στο ναυπηγείο Chantiers de l'Atlantique στο St. Nazaire και ανήκει στη Crystal Cruises. Το πλοίο έχει μήκος 250 μέτρα, πλάτος 32,20 μέτρα, φοράει έξι κύριες μηχανές 12V38B με χωρητικότητα 1140 επιβάτες.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 2 weeks later...

Το Crystal Serenity ολοκλήρωσε τις εργασίες ανακαίνισης του στο Bremerhaven στις 6 Νοεμβρίου και αναχώρησε για τη Λισσαβόνα, όπου σήμερα ξεκίνησε το ταξίδι του για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Το Crystal το Serenity δεν το βρήκε ο Χάρος στο φτερό, όπως λέει το τραγούδι του Γιώργου Νταλάρα. Αλλά και όπως ορισμένοι αρκουδέηδες:D τύπου Π100 και Πέτρος Π θέλουν κακεντρεχώς να διαδίδουν πως γίνεται με όποιο πλοίο φωτογραφίζω:D. Το βρήκε όμως ο κορωνοιός στο Port Kelang της Μαλαισίας, όπου και βρίσκεται εδώ και κανένα μήνα, περιμένοντας να περάσει η μπόρα του αιώνα. Εμείς του δίνουμε λίγο αγάπη στην πρώτη του παρουσία στη gallerie μας, βλέποντας το με νυχτερινή φορεσιά πέρυσι τον Απρίλιο στη Βαρκελώνη.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Ακόμη στο Port Klang βρίσκεται το πλοίο, πλήν όμως υπάρχει φώς στο τούνελ. Τον Ιούλιο αναμένεται να επανεκκινήσει δρομολόγια από διάφορα λιμάνια στις Μπαχάμες για άλλους προορισμούς μέσα στις Μπαχάμες. Με λίγα λόγια δε θα πιάνει κανένα λιμάνι εξωτερικού. Μόνο για εμβολιασθέντες.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Στις 7 Ιουνίου στις Μπαχάμες ο πλειστηριασμός του πλοίου με πολύ ενδιαφέρον απ' ότι φαίνεται από εταιρείες που θέλουν να συνεχίσουν να το δουλεύουν. Ή τέλος πάντων έτσι μας λέει  η Tradewinds.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 10 months later...

Επανήλθε στην ενεργό δράση μετά από 3 και πλέον χρόνια το πλοίο, κάνει την πρώτη του κρουαζιέρα μετά την περιπέτεια του κορονοιού, της χρεοκοπίας της εταιρείας και την ανακαίνισή του. Ανεχώρησε από τη Μασσαλία στις 31 Ιουλίου και μετά σειρά είχαν και θα έχουν οι Κάννες, το Μονακό, το Portofino, το Calvi, η Βαρκελώνη, η Ιμπίθα, η Καρταχένα, η Μάλαγα, το Portimao και η Λισσαβόνα, όπου και θα βρίσκεται στις 12 Αυγούστου.   

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...