Jump to content
Shipfriends

Hafnia Sea (ΙΜΟ 9357602)


Recommended Posts

Το Hafnia Seaways (ΙΜΟ Νο: 9357602) είναι κατασκευασμένο το 2008 στο ναυπηγείο Jinling, στο Nanjing της Κίνας με το όνομα Tor Hafnia. Το πλοίο έχει μήκος 187,10 μέτρα, πλάτος 26,50 μέτρα, χωρητικότητα στο γκαράζ 3178 γραμμικά μέτρα και φοράει δυο κύριες μηχανές B&W MAN 8L48/60. Το πλοίο ανήκει στην SNOWDON LEASING CO LTD με έδρα την Αγγλία και το 2011 πήρε το όνομα Hafnia Seaways και ήταν ναυλωμένο στην DFDS μέχρι το τέλος του 2017. Πλέον είναι ναυλωμένο στην Transfennica και σβήστηκε το DFDS από τις μπάντες του πλοίου και δουλεύει στη γραμμή Lübeck Hangö.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 11 months later...

Στην υπηρεσία της Transfennica κάνει δρομολόγια μεταξύ Hanko και Lubeck βασικά ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει αρπαχτές μεταξύ Hanko και Paldiski.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Και ενώ το πλοίο εξακολουθεί να κάνει τα δρομολόγια που είχα αναφέρει στο παραπάνω μήνυμα με ναυλώτρια την Transfennica, εμείς να το δούμε για πρώτη φορά στην gallerie μας με το κομμένο του όνομα, Hafnia Sea(ways) δηλαδή. Εν πρώτοις στο Travemunde και ενώ αυτό έχει μπεί στο ποτάμι, και λίγο αργότερα την ίδια ημέρα στο Lubeck, δεμένο στη θέση του

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...