Jump to content
Shipfriends

Δελτίο απαγορευτικού απόπλου


Recommended Posts

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Με καθυστέρηση θα φυγει (αν φύγει) το Νησος Ρόδος απο Πειραια με τελικό προορισμό τη Λέσβο λόγω απαγορευτικού (σύμφωνα με το λιμεναρχείο). Η αποθέωση όμως έρχεται απο την HSW η οποία για ακόμα μια φορά έχει βάλει στις τηλεφωνικές γραμμές τους πιο ακατάλληλους ανθρώπους. Σε ερώτηση πως το Αριάδνη (που φεύγει απο Λέσβο στις 11:00 για Πειραιά) θα φυγει κανονικά και το Ρόδος θα μείνει στον Πειραιά (μέχρι νεωτέρας) η απάντηση του υπαλλήλου ηταν:"άλλες αντοχές έχει το ένα καράβι και άλλες το άλλο" :rolleyes:

 

Edit: Ο Μπένι, μόλις έφυγε για Μυτιλήνη ενώ το Ρόδος ακόμα κάααααθεται. :rolleyes:

Edited by kyr1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ναι, αλλά μέχρι τις 16:00 τα πλοία πήγαιναν κανονικά (π.χ., το δρομολόγιο των 15:30 και η επιστροφή έγινε). Αυτό των 17:30 δεν έγινε.

Link to comment
Share on other sites

Για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο για χτες (26.11) αναφορικά με την Κεφαλλονιά και τη Ζάκυνθο.

 

Έγιναν κανονικά όλα τα δρομολόγια εκτός από του 17:30 για Πόρο και 21:00 για Ζάκυνθο. Το Πέλαγος από Αστακό ταξίδεψε.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων

 

 

 

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Από τον Πειραιά δεν πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα τα προγραμματισμένα δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων "blue star naxos" για τις Κυκλάδες, "blue star 1" για Χίο, Μυτιλήνη και "Νήσος Ρόδος" για Σάμο, Χίο και Μυτιλήνη.

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη.

Κλειστές είναι, επίσης, οι γραμμές Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Θάσος και Ληξούρι-Αργοστόλι.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και σε τοπικά δρομολόγια πλοίων στις Κυκλάδες.

To Λιμενικό σώμα καλεί τους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, πριν από την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία

Link to comment
Share on other sites

αν δεί κανείς το χάρτη το πρόβλημα θα υπάρχει στα δρομολόγια της κρήτης και όχι του κεντρικού αιγαιου.Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι η απαγόρευση να έχει σχέση με τη συνάντηση πλοίου κύματος όπου στη γραμμή της Χίου θα είναι εντελώς πλαγίοι οι κυματισμοί κι θα οδηγούν σε rolling.Βέβαια όχι ότι στα κρητικά που έχουν το καιρό στη πλώρη θα είναι καλύτερα αλλά ας μην ανοίξουμε το θέμα αυτό.Πάντως Αν καποιος το έχει σκεφτεί αυτό και βγαζει απαγορευτικά με βάση τέτοια κριτήρια πραγματικά μπράβο αλλά στην πραγματικότητα δεν το νομίζω.

Link to comment
Share on other sites

Παντως χτες off the record παντα βγαινει αιγαινιτικο ρωταει το traffic τι καιρο εχει του λεει 3 νοτιοδυτικη κ μετα ρωταει ξαναρωταει ενα εφοδιαστικο που κινιοταν στο separation κ του εδωσε 6με7 νοτιοδυτικη!

Link to comment
Share on other sites

Απαγορευτικό από τα ξημερώματα για Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο καθώς και Στύρα-Αγία-Μαρίνα, Καβάλα-Πρινος και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

 

Το Ανδρος επιστρέφει κανονικά όπου θα δέσει στη Ραφήνα, ενώ το ΑΡΤΕΜΙΣ τα βρίσκει σκούρα. Δεν έφυγαν το Δήλος και το Πάρος αλλά και χωρίς δελφίνια είναι ο Σαρωνικός.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...