Jump to content
Shipfriends

Brand Loyalty Cards


Recommended Posts

On 11/5/2018 at 5:51 PM, pie said:

Aν κάποιος ήταν Gold member στο Bonus Miles αλλά είχε λιγότερα από 100ΕΥΡΩ στο online πορτοφόλι, δε γίνεται gold member και στο πρόγραμμα Seasmiles?

Ειτε χρυσοί, είτε ... επίχρυσοι, παίξαμε και χάσαμε ! Σήμερα επικοινώνησα με το τμήμα Seasmiles, επειδή το θέμα ενδιέφερε και μένα, και απλά όσοι είχαμε ταυτόχρονα και τη Seasmiles, συνεχίζουμε σαν 'αρχάριοι' ο,τι δηλαδή είχε η κάρτα μέσα. Επίσης οπως μου είχαν εξηγήσει προ ημερών απο την Hellenic Seaways, ακόμα και αυτοί που είχαν υπόλοιπο 100€ και άνω είναι χαμένοι, διότι με 100 πόντους στη Seasmiles δεν πάς πουθενά, ενώ με 100€ στη Bonus miles εκανες και 2 ταξίδια σε προορισμούς οπως Σάμο η' Χίο η' Μυτιλήνη.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, gtogias said:

Νομίζω ότι αδικούμε τους ανθρώπους των δυο εταιρειών. Δε θεωρώ δεδομένο αυτό που λέτε, ότι "δε μπήκε καν στον κόπο", διόλου απίθανο να μη μπορούσαν να "παντρευτούν", σε αυτή τη φάση, τα δυο συστήματα και οι επιμέρους εφαρμογές.

To να παντρεψεις δυο συστηματα ειανι πραγματι αρκετα δυσκολο εργο, παρολαυτα ειχαν ολο το χρονο να το τρεξουν και να δουν με ποιο τροπο θα μπορουσε να υλοποιηθεί

Αν πραγματι θελανε να κρατησουν οτιδηποτε υπαρχει απο την HSW θα μπορουσαν ακομα και να βγαλουν μια γενικη ανακοινωση οτι πχ το e-ticket θα ξαναλειτουργησει σε μερικους μηνες.Θεωρω λοιπον οτι δεν υπαρχει η θεληση να γινει κατι τετοιο ,τουλαχιστον οχι αμεσα

Απο κει και περα η Blue Star εχει λειτουργησει με μια γενικoτερη τσιγκουνια για να το πω οσο πιο κομψα μπορω.Δεν γινεται πχ να ανακοινωνει μονο 15μερες νωριτερα οτι οποιος εχει χρηματα απο την Bonus Miles της HSW μπορει να κανει το ταξιδι εντος 15 ημερων.Ποσοι θα μπορεσουν να ταξιδεψουν τετοια εποχη;

Επιπλεον δεν γινεται να αναγνωριζει μονο οσους εχουν απο 100 ευρω και πανω στην Bonus Miles και αυτα να μην μετρεπονται σε ταξιδια αλλα σε 100 ποντους της Seasmiles που στην πραγματικοτητα δεν ειναι σχεδον τιποτα.

Δεν λεω εξτρα παροχες ειναι και προφανως δεν ειναι και υποχρεωμενη να τις δωσει αλλα θα μπορουσε να δειξει ενα λιγο καλυτερο προσωπο σε αυτο το θεμα προς τον επιβατη

Link to comment
Share on other sites

Ανήκω στους χαμένους της μετατροπής, όπως και πολλοί άλλοι. Αυτή όμως ήταν μια "οικειοθελής" παροχή, την οποία ο όμιλος δε θέλησε να δώσει στους τακτικούς του πελάτες. "Τσιγκούνικη", πράγματι, τακτική, αλλά είναι το λιγότερο.

Link to comment
Share on other sites

Αν το σκεφτούμε και ανάποδα, γιατί να επιβραβεύσουν κάποιον που τα μίλια που έγραφε ήταν στο ανταγωνιστικό πλοίο και δρομολόγιο και όχι στη bsf;😁

Για το θέμα της κάρτας, θεωρώ ότι είπαν από 01/11 θα έχουμε μόνο το σύστημα εισιτηρίων της bsf, και από τη στιγμή που δεν υπήρχε χώρος και επιλογή στο σύστημα για να εξαργυρώνονται τα  μίλια της hsw, αυτό καταργήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Οι 15 ημέρες που ειδοποίησαν είναι λίγες όπως αναφέρει ο polmyt, αν σκεφτούμε ότι υπήρχε και το τριήμερο της 28ης, που δεν υπήρχε δυνατότητα να εκδόσεις δωρεάν εισιτήριο.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 3 months later...

Καλημέρα, παρακολουθώ το φορουμ αρκετά χρονια...ήμουν κατοχος της bonus miles της hsw, αλλά τώρα διαπιστωσα οτι δεν ισχύει λόγωτης συνένωσης των εταιρειών...η απορία μου ειναι η εξης...θέλω να ταξιδέψω για Σάμο την άλλη εβδομάδα και να επωφεληθω της έκπτωσης για το αυτοκίνητο 30%, αλλά από ό,τι είδα για να εγγραφείς εκ νέου στην κάρτα sea smiles θα πρέπει να συμπληρώσεις αριθμό εισιτηρίου...σκεφτόμουν μία πατέντα, π.χ. να βγάλω πρώτα ένα εισιτήριο μικρής αξίας π.χ. άγιος κήρυκος-φούρνοι και με τον αριθμό του εισιτηρίου να εγγραφώ ...τι λέτε; θα λειτουργήσει; ακόμη κι αν δεν ταξιδέψω, θα ισχύει ως έγκυρος ο αριθμός του εισιτηρίου;

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι για να γινει αυτο που λες ,θα πρεπει το εισιτηριο να σκαναριστει απο το βαπορι,δηλαδη να ταξιδεψεις

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Just now, polmyt said:

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι για να γινει αυτο που λες ,θα πρεπει το εισιτηριο να σκαναριστει απο το βαπορι,δηλαδη να ταξιδεψεις

σ ευχαριστώ για την απάντησή σου...

Link to comment
Share on other sites

Το ταξίδι με την ANEK Smart Bonus card συνεχίζεται και μπορείς να απολαύσεις τις ημερήσιες κρουαζιέρες της Cretan Daily Cruises από την Κίσαμο στον Μπάλο με έκπτωση 25%. Μάθε περισσότερα στο ANEK Smart Bonus Program.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Να θυμισω πως και το προγραμμα sea smiles ειναι απαραδεκτο.Να θες να κανεις εξαργυρωση και να μην μπορεις σε πρακτορειο παρα τηλεφωνικα και συγκεκριμενες ωρες.Το προγραμμα aneksmart πολυ πιο ευχρηστο και οι επιβατες κερδιζουν πολλα περισσοτερα.Συγκεκριμενα 6 ποντοι(6 ευρω) στο aneksmart εξαργυρωνουν 1 ευρω εισητηριου ενω στο sea smiles για να εξαργυρωσεις 1 εισητηριο σε δρομολογιο συμβατικου στις Κυκλαδες θες 500+ποντοι(500 ευρω)

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς για την aneksmart το 6-1 έχει αλλάξει προ πολλού. 

Το καλοκαίρι είναι 10 πόντοι - 1ευρώ, ενώ το χειμώνα Δευτέρα με Πέμπτη είναι 8 πόντοι - 1 ευρώ και τα ΠΣΚ είναι 10 πόντοι - 1 ευρώ.

Edited by proud_ionian
move
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Για την aneksmart να πουμε πως υπάρχει ελάχιστο όριο εξαργύρωσης τα 10 ευρώ, δηλαδή ένα ΠΣΚ πρέπει να έχεις τουλάχιστον 100 πόντους για εξαργύρωση σε εισιτήριο.

Χειροτερεύει και πάει το "loyalty" club της ΑΝΕΚ. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Από 1/12/21 στο Seasmiles της Attica οι πόντοι θα έχουν διάρκεια ισχύος 2 έτη από την ημερομηνία ταξιδιού (και μάλιστα με αναδρομική ισχύ), γεγονός που δυσκολεύει πολύ την συγκέντρωση ικανού αριθμού πόντων για δωρεάν εισιτήριο. Ισχύει κάτι παρόμοιο στα αντίστοιχα προγράμματα των άλλων εταιρειών;

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Στην ουσία η κάρτα θα χρησιμοποιείται πλεον μόνο για αυτους που εχουν αυτοκίνητο προκειμένου να πάρουν την έκπτωση. Αφου ηδη έχουν ανεβάσει τους πόντους για δωρεάν ταξίδι, ειναι αδύνατο μεσα σε 2 χρόνια να μαζευτούν τόσοι πόντοι. Αλλά θα το επαναλάβω μονοπώλιο είμαι και κάνω ο,τι θέλω. 

Link to comment
Share on other sites

Πολύ σωστά , η ανταποδοτικότητα είχε μειωθεί κατά πολύ και ουδεμία σχέση είχε με την αντίστοιχη της Bonus Miles επί Hellenic Seaways.

10 hours ago, MILTIADIS said:

Ερχεται ζορικος χειμωνας για τος ακτοπλοους και το καθε ευρω μετραει θα σου πουνε μετα.

Σωστό, ποντάρουν ότι οι περισσότεροι θα χάσουν τους διαθέσιμους πόντους ενώ κάποιοι σαφώς πολύ λιγότεροι θα προ - εκδώσουν εισιτήρια για μια τυχαία ημερομηνία και μετά θα τα κάνουν open που ισχύουν για 12 μήνες. Οπότε ακόμη και σε αυτή την περίπτωση θα προεισπράξουν κάποια έστω και λίγα χρήματα.

Link to comment
Share on other sites

Η κίνηση της Attica μόνο τυχαία δεν είναι. 

Οι πόντοι που έχουν μαζευτεί έως 30.11.2019 θα λήξουν 30.11.21

Δηλαδη όλοι οι πόντοι προ πανδημίας, καθώς μέσα στην πανδημία, πόσους πόντους να έχει συλλέξει κάποιος; πχ έχω συνολικά σχεδόν 1000 πόντους εκ των οποίων μόνο οι 100 θα συνεχίσουν να ισχύουν. 

Εκκαθάριση κάνει η Attica, μηδενίζει στην ουσία χιλιάδες μέλη. 

Οπως είπε κι ο ΕΥΔΟΞΟΣ, μόνο για τις εκπτώσεις χρησιμεύει, τιποτα αλλο. 

Link to comment
Share on other sites

Μόνο πρόγραμμα επιβράβευσης δεν το λες πάντως πλέον.. Και η αντιμετώπιση της Αττικα στους 'πιστούς' πελάτες της, τουλάχιστον προκλητική.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Απο τα τελη του 2021, οι Μινωικες δεν εκδιδουν πλαστικες καρτες για τα μελη του Minoan Bonus Club. 

H καρτα εμφανιζεται εικονικα, μαζι με τον κωδικο QR, στο λογαριασμο του καθε μελους.

Ακομη βεβαια αυτο δεν υποστηριζεται on board:blink:. Προσπαθουν να ειναι ετοιμοι το καλοκαιρι. Μεχρι τοτε, οι τυχεροι στελνουν με mail τις αποδειξεις στο bonus club, για να περαστουν οι ποντοι.

Link to comment
Share on other sites

Να πούμε πως δεν δέχονται καν τις πλαστικές κάρτες για όσους ήδη έχουν επάνω στα πλοία, με αποτέλεσμα να μην επωφελείται ο επιβάτης από την έκπτωση. 

Παράλληλα, είναι το μοναδικό πρόγραμμα που για την κατηγορία των χρυσών μελών δεν υπάρχει διακριτη διαφορά προνομίων. Έχουν τα ίδια προνόμια τόσο τα απλά μέλη όσο και τα χρυσά. 

Link to comment
Share on other sites

Δεν ισχυει κατι τετοιο.Αυτη τη βδομαδα ταξιδεψα 4 φορες και την καρτα μου την περναγανε κανονικα σε ολα τα ταμεια.

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...