Jump to content
Shipfriends

Worldchampion Jet (ΙΜΟ 9216250)


.voyager

Recommended Posts

έτσι έλεγαν και για το Tera Jet και μια χαρά τρένο πήγαινε - πηγαίνει και θα πηγαίνει απο κοσμο! Άλλο Nel και άλλο seajets φιλε ! Ο Ηλιοπουλος πες τον οτι θες αλλα ξέρει πολυ καλα τι κανει 

Edited by proud_ionian
τεχ βοηθεια
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δεν ξερω τι εχει στο μυαλο του ο Ηλιοπουλος αλλα σιγουρα οταν το αγορασε ηξερε τις καταναλωσεις του οποτε δεν το πηρε τυχαια.Και σε σχεση με τη ΝΕΛ εχει μεγαλη πειρα με τα ταχυπλοα ,οποτε ξερει και καλυτερα να τα διαχειρηστει.Και βιωσημο ομως να μην ειναι ,μπορει να ειναι ο κραχτης που θα φερει κοσμο και στα υπολοιπα πλοια της εταιριας

Προσωπικα πιστευω οτι τα 42 και 44 μιλια δεν θα συνεχιστουν για πολυ.Πολλες φορες εχουμε δει για λογους εντυπωσιασμου να ανοιγουν τις πρωτες μερες τα πλοια σε ψηλες ταχυτητες, δεν θα ειναι η πρωτη φορα. Και παλι ομως ,αν υποθεσουμε οτι θα πηγαινει με 35-36 ,νομιζω οτι δεν υπαρχουν πολλα πλοια που να πηγαινουν με τοσο δρομο.Η πληφοψηφια των ταχυπλοων παει 30 μιλια με το ζορι και μονο 2-3 πανε λιγο παραπανω ,οποτε το WCJet ακομα και ετσι θα ειναι αρκετα πιο πανω απο θεμα ταχυτητας και θα ξεχωριζει.

Link to comment
Share on other sites

Στο πλοίο απαγορεύεται η παραμονή στο κατάστρωμα κατά την διάρκεια του ταξιδιού,αν και μπορώ να πω μένοντας εξω για λίγο μετά τον Πειραιά αφού άνοιξε ταχύτητα ότι η θεα στα απόνερα ήταν εντυπωσιακη!Το πλοίο κατά τα άλλα καθαρό και καινούριο μέσα και το πλήρωμα ευγενέστατο και εξυπηρετικο!

Link to comment
Share on other sites

Το απογευμα ηρθε γεματο απο κοσμο κ ι.χ. παντως κ το περιμεναν 3 βυτια κ μου θυμισε εποχες Κεντερη που τον περιμεναν 6 βυτια!λογικο ηταν παντως ακομα στο πλοιαρχο γινεται εξοικιωση απο αλλον πλοιαρχο οποτε στις μανουβρες μην περιμενετε πολλα πραγματα ακομα!

Edited by margaritis24
Link to comment
Share on other sites

Προορισμός η Σύρος για το πλοίο. Όποτε να φανταστώ θα εκτελέσει κανονικά όλο το σκέλος του δρομολογίου του αύριο από Σύρο προς τα υπόλοιπα νησιά και επιστροφή.

Link to comment
Share on other sites

Πραγματι Μυκονο πηγε

Εντωμεταξυ χτες που ηταν και τελειως αδειο επιασε μεχρι 44.6.

Αναρρωτιεμαι πραγματικα ποιος ο λογος να το ανοιγουν τοσο σε ενα ταξιδι χωρις επιβατες ,που δεν βιαζονται

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, margaritis24 said:

λογικο ηταν παντως ακομα στο πλοιαρχο γινεται εξοικιωση απο αλλον πλοιαρχο οποτε στις μανουβρες μην περιμενετε πολλα πραγματα ακομα!

Στο ξεκίνημα του Worldchampion Jet βρίσκονται μέσα τρεις Δανοί που ήταν πλήρωμα στο πλοίο πριν έρθει στην Ελλάδα. Είναι ο πλοίαρχος, Α' μηχανικός και Ηλεκτρολόγος, που θα καθίσουν δύο εβδομάδες, έτσι να δείξουν όλες τις λειτουργίες του πλοίου στο νέο πλήρωμα του. 

Οι μανούβρες γίνονται αποκλειστικά από τον Έλληνα πλοίαρχο, τον cpt Κώστα Κάταγα, που είναι η πρώτη πλοίαρχια σε νέο βαπόρι, όπως και για όλο το πλήρωμα, οπότε χρειάζεται λίγος χρόνος να μάθουν τις ιδιοτροπίες του πλοίου και να δέσουν σαν ομάδα το πλήρωμα του.

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι έχει σχέση η προσέγγιση στη Τήνο με τη βλάβη του Aqua Blue γιατί από ότι βλέπω στη webcam είναι ένα ασθενοφόρο στο Worldchampion Jet, οπότε να σχετίζεται με τη μεταφορά κάποιου ασθενή αυτή η έκτακτη προσέγγιση.

received_423751331736793.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σε ολους...αν μπειτε στο συστημα κρατησεων το καραβι θα δειτε οτι θα βγαλει την σεζον σε αυτο το δρομολογιο...το καταλαβε ο Ηλιοπουλος το λαθος που πηγε να κανει και μπραβο του...εγω παντως εχω την εντυπωση οτι και το Χαι4 θα αλλαξει ωραριο...

Link to comment
Share on other sites

Η ταχύτητα του είναι πραγματικά εκπληκτική, φλερτάρει σχεδόν τα 45 μίλια.Απο τα λίγα αν όχι το μοναδικό που είναι στην πραγματικοτητα ότι λέει το όνομα του.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...