Jump to content
Shipfriends

Βλάβες Connemara


Recommended Posts

Το πλοιο με το που ξεκινησε για το δρομολογιο του χτες επαθε βλαβη στη δεξια μηχανή και γυρισε πισω στη Πατρα οπου και παραμενει

Quote

 

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής,  από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΣΤΕΡΙΩΝ'' Ν.Π. 12352, ότι κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου από Πάτρα για Ηγουμενίτσα και Βενετία, παρουσίασε βλάβη στην δεξιά κύρια μηχανή στη θαλάσσια περιοχή του Πατραϊκού κόλπου.
Το ανωτέρω πλοίο επέστρεψε στον λιμένα Πάτρας με τη χρήση μίας μηχανής, όπου αποβίβασε με ασφάλεια σαράντα πέντε (45) επιβάτες, πενήντα έξι άτομα (56) πλήρωμα, δέκα (10) Ι.Χ.Ε, ένα (01) λεωφορείο, είκοσι πέντε  (25) Φ/Γ και τριάντα  (30 ) trailer. 
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε η συνέχιση των πλόων του ''ΑΣΤΕΡΙΩΝ'', μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβαίνοντες και τα οχήματα, θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.

 

 

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...