Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Από την ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ σήμερα 11/10/05


Μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή παρουσίασε πρωινές ώρες σήμερα, το Ε/Γ - Ο/Γ «Παναγία Τήνου» Ν.Π. 4970, ενώ έπλεε 1,5 ν.μ. προ του λιμένα της Κύθνου με πέντε επιβάτες.

Το πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο από Σύρο για Κύθνο - Κέα - Λαύριο, δεν προσέγγισε τους λιμένες Κύθνου και Κέας και κατάπλευσε στο λιμένα Λαυρίου, όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης του και επιθεώρησή του.

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μηχανική βλάβη παρουσίασε σήμερα το πρωί το Παναγία Τήνου στην αριστερή κύρια μηχανή του κατά το προγραμματισμένο δρομολόγιο του από Ανδρο γιά Τήνο.Το πλοίο επέστρεψε κενό επιβατών στον Πειραιά.

Link to comment
Share on other sites

Αχ αυτές οι σίγουρες πηγές θα μας φάνε. Επανορθώνω ,το πλοίο ξεκίνησε ήδη τα δρομολόγιά του. Από ότι καταλάβατε δεν ήταν τόσο μεγάλη η βλάβη όπως μου μεταφέρθηκε.

Link to comment
Share on other sites

Να και η ενημέρωση από την ιστοσελίδα του ΥΕΝ:

Βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή παρουσίασε σήμερα το πρωί το Ε/Γ –Ο/Γ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ» Ν.Π. 4970, πριν τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Τήνου προερχόμενο από Άνδρο, εκτελώντας το προγραμματισμένο δρομολόγιο από Άνδρο για Τήνο-Σύρο-Πάρο-Νάξο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Θηρασιά-Θήρα-Ανάφη-Κατάπολα-Ανάφη. Από τη Λιμενική Αρχή Τήνου επετράπη ο απόπλους του πλοίου κενό επιβατών και φορτίου για Πειραιά, ενώ οι (07) επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με άλλο Ε/Γ-Ο/Γ.

Και η συνέχιση πλόων πάλι από την ίδια πηγή:

Συνέχεια ενημέρωσης: Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά επετράπη σήμερα το απόγευμα ο απόπλους του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ» Ν.Π. 4970 μετά από αποκατάσταση βλάβης και προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 2 weeks later...

Αποψε εβλεπα στο Νεο Μωλο το Παναγια Τηνου θεοσβηστο, και αντιστοιχα το Παναγια Θαλασσινη καταφωτο στον Πειραια. Αναρωτιεμαι λοιπον -χωρις να γνωριζω κατι- μηπως υπαρχει καμια σκεψη να αντικατασταθει προσωρινα το Τηνου με το Θαλασσινη ωστε να μην χαθει η επιδοτηση αλλα και να εξυπηρετηθουν και τα νησια?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Λόγω βραδυπορείας της δεξιάς KAMEWAS του πλοίου , ζητούμε όπως τα δρομολόγια σήμερα 19/1 και αύριο 20/1 παραμείνουν ανεκτέλεστα και όπως το πλοίο αναχωρήσει κενό επιβατών και φορτίου για το λιμάνι του Λαυρίου ώστε να ελεγχθεί από τους τεχνικούς της εταιρείας και την επιθεώρηση.

ΝΕΛ

Link to comment
Share on other sites

...Λόγω βραδυπορείας της δεξιάς KAMEWAS του πλοίου, ζητούμε...ΝΕΛ...

Έψαξα να βρώ την πρωτότυπη ανακοίνωση στο Διαδίκτυο αλλά απέτυχα, όμως δεν είναι αυτό το θέμα μου. Αν πράγματι το "δεξιάς KAMEWAς" δεν είναι λογοπαίγνιο του LEFTERIS68, τότε ο συντάκτης των ανακοινώσεων της ΝΕΛ δικαιούται να τύχει του τιμητικού τίτλου του συστηματικού εκτελεστού της Ελληνικής Γλώσσης :confused:.

Link to comment
Share on other sites

Νόμιζα ότι δε θα το παρατηρούσε κανένας, όμως το αντέγραψα ακριβώς όπως η εταιρεία το έστειλε προς έγκριση στο Υπουργείο.

Οπότε απ' ότι καταλαβαίνεις φίλε Georgios μάλλον η αίτηση γράφτηκε στο πόδι.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Σημερινό δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής

Στον προβλήτα του λιμένα Παροικιάς Πάρου προσέκρουσε το μεσημέρι, κατά τους χειρισμούς πρόσδεσής του, το ΕΦ/ΟΦ πλοίο "Παναγία Τήνου", με αποτέλεσμα να προκληθεί ρήγμα στη δυτική γωνία της πρύμνης, στο ύψος του καταστρώματος του γκαράζ, διαστάσεων 0,70 μ. οριζοντίως και 0,50 καθέτως. Επιβάτες και οχήματα μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με άλλα δρομολογημένα πλοία.
Link to comment
Share on other sites

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ / Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2007

Πρόσκρουση Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου "ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ" Ν.Π. 4970 στον προβλήτα λιμένα Πάρου

Προσέκρουσε, περί την 13.10 ώρα σήμερα, κατά τους χειρισμούς πρόσδεσής του, στον προβλήτα λιμένα Παροικιάς Πάρου, το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο "ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ" Ν.Π. 4970, με αποτέλεσμα να προκληθεί ρήγμα στη δεξιά γωνία της πρύμνης στο ύψος του καταστρώματος του γκαράζ, διαστάσεων 0,70 μ. οριζοντίως και 0,50 μ. καθέτως.

Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιό του από Άνδρο για Τήνο-Σύρο-Πάρο-Νάξο-Φολέγανδρο-Σίκινο-Ίο-Θηρασιά-Θήρα-Ανάφη μεταφέροντας 30 επιβάτες, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους, καθώς και 4 οχήματα.

Επιβάτες και οχήματα προωθούνται στον προορισμό τους με λοιπά δρομολογημένα πλοία.

Από την Λιμενική Αρχή Πάρου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι να προσκομιστεί πιστοποιητικό αξιοπλοίας.

Αγαπητέ μου, αυτά τα λάθη συμβαίνουν, ενίοτε, και εις τας καλυτέρας των οικογενειών :D ...όχι όμως και στο shipfriends B)
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...