Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Tο εφοδιαστικό KONSTANTINOS πιθανότατα κατευθύνεται στην Hγουμενίτσα, παίρνοντας λογικά τη θέση του Kύθνος, το οποίο είναι δεμένο στην Eλευσίνα τις τελευταίες μέρες, και που μέχρι και πρόσφτατα πήγαινε αρκετά συχνά Hγουμενίτσα για τον εφοδιασμό των πλοίων.

Tο KONSTANTINOS έχει IMO 6905068, κατασκευάστηκε το 1968 στην πολωνία ("Odratrans Shipyard, Wroclaw") και φαίνεται πως ανήκει στην ALYZIA SHIPPING CO, με έδρα τον πειραιά, αν και είχα μια μικρή υποψία πως είχε σχέση με τη Sekavin. Eχει μήκος 57 μέτρα, πλάτος 9 μέτρα και βύθισμα 3 μέτρα. προηγούμενα ονόματά του τα: MINOL 11 (ως το 1995), IRENE L (ως το 1996) και THOMAI (μέχρι το 1999). Tον περισσότερο καιρό βρίσκεται στη ράδα του περάματος, ενώ πρέπει να δραστηριοποιείται σπάνια, αν εμπιστευτούμε βέβαια και το AIS...

gallery_3072_22_295185.jpg

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

και ελεγα τι μου θυμιζει.

To πλοιο το θυμαμαι για αρκετα χρονια να ειναι δεμενο στο μωλο δεη.δεν μπορω να ξερω αν ηταν παροπλισμενο ή αν δουλευε σποραδικα αλλα μου ειχε κανει εντυπωση πως οποτε κατεβαινα το εβλεπα παντα στην ιδια θεση.

H αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να θυμηθω ουτε ποτε αλλαξε χρωματα και μαλλον και εταιρια.Eιναι παντως τουλαχιστον δυο χρονια που λειπει απο το μωλο δεη

gallery_1819_22_118211.jpg

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Το πλοίο από τον Ιούνιο του 2017, έχει υψώσει τη σημαία του Togo και έχει πάρει το όνομα Linda, με πλοιοκτησία όμως φαινομενικά ελληνική μια και πλοιοκτήτης φαίνεται να είναι η Vasiliki Shipping & Trading με έδρα τη Λιβερία. Τελευταίο του στίγμα το 2016 στη μαγευτική Δυτική Αφρική.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...