Jump to content
Shipfriends

Λεόνε Ι (IMO 6604286)


Recommended Posts

Να πούμε ότι εδώ και αρκετούς μήνες τα εναπομείναντα "ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ" (I, II & III) δεν δουλεύουν για λογαριασμό της ΣΕΚΑ στους Καλούς Λιμένες, μιας και η τελευταία φαίνεται να έχει πλέον διαφορετικό (δικό της? με ναύλωση?) στόλο.

 

Επίσης, το ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ IV (ex LEONE I) πρέπει να ονομάζεται πλέον INVICTUS και φέρει σημαία Τόγκο ενώ βρίσκεται κοντά σε κάποιο από τα ναυπηγεία του Περάματος. Στο πλοίο πρέπει να γίνονται εργασίες (αν διέκρινα καλά, λόγω της απόστασης) ενώ σύμφωνα με το equasis διαχειρίζεται πλέον από την ελληνική (??) "Starwind Management". 

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Τους τελευταίους μήνες για λογαριασμό της εταιρίας δουλεύει μόνο το ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ, ενώ τα Ι και ΙΙΙ βρίσκονται δεμένα. Να δούμε επίσης και μια φωτο του INVICTUS (πρώην ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ IV) το οποίο βρίσκεται ακόμα στο Πέραμα, ενώ έχει αλλάξει και χρώμα. Λογικά το επόμενο διάστημα θα την κάνει κι αυτό σιγά σιγά.

 

post-3072-0-78119800-1378971119_thumb.jp

 

Τέλος, το ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ V για το οποίο είχα χάσει τα ίχνη του, ζει (αλλά δε... βασιλεύει :P ), μιας και το εντόπισα χθες, χωμένο στο μώλο των καυσίμων, πίσω από τα ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ Ι και ΙΙΙ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 months later...

...ενώ το Invictus είναι σχεδόν είκοσι ημέρες under detention (από τις 21/03).

 

Να πούμε ότι το INVICTUS αναχώρησε τελικά από τα μέρη μας πριν 2 εβδομάδες, έχοντας αναγραφόμενο προορισμό (στο AIS) το Tema της Γκάνας.

 

Link to comment
Share on other sites

  • polmyt changed the title to Λεόνε Ι (IMO 6604286)

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...