Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Τρίτωσε για σήμερα!

Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2005

Μηχανική βλάβη στο Ε/Γ «FLYING CAT 4»

Μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή παρουσίασε σήμερα το απόγευμα το Ε/Γ «FLYING CAT 4» N.Π. 10659 ενώ έπλεε έξω από το λιμάνι της Νάξου.

Το πλοίο που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Ίο-Θήρα-Ηράκλειο με 314 επιβάτες, κατέπλευσε ασφαλώς με μια κύρια μηχανή στο λιμάνι της Νάξου.

Το πλοίο απέπλευσε την 19:20 για συνέχιση του δρομολογίου του μετά από επιθεώρηση από ΤΚΕΠ λιμένα Νάξου και διενέργεια δοκιμαστικού πλου.

Από το ΥΕΝ/ΑΠΕ.

Μικροπράγματα, αλλά είπα να το βάλλω για λόγους αρχείου.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Αδιευκρίνηστη μέχρι στιγμής βλάβη του πλοίου το έχει βγάλει γύρω στις 5 ,5 ώρες έξω από το δρομολόγιό του.Μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει στη Σαντορίνη από την Μύκονο παρ'όλο που είχε αναχώρηση στις 17.15 για Ηράκλειο.Παρ'όλες τις προσπάθειές μου δεν έχω καταφέρει να μάθω το είδος της βλάβης και νομίζω πως η εταιρεία δεν έχει βγάλει καμία ανακοινωση.

Link to comment
Share on other sites

Αδιευκρίνηστη μέχρι στιγμής βλάβη του πλοίου το έχει βγάλει γύρω στις 5 ,5 ώρες έξω από το δρομολόγιό του. Παρ'όλες τις προσπάθειές μου δεν έχω καταφέρει να μάθω το είδος της βλάβης και νομίζω πως η εταιρεία δεν έχει βγάλει καμία ανακοινωση.

Να και η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ Ε/Γ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ FLYINGCAT 4 ΤΡΙΤΗ 25/07/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εταιρεία ανακοινώνει ότι το πλοίο Ε/Γ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ FLYINGCAT 4 καθυστέρησε να αποπλεύσει σήμερα από το λιμάνι της Μυκόνου για το προγραμματισμένο του δρομολόγιο στις 14.20 προς Πάρο, Ίο, Θήρα και Ηράκλειο λόγω διακοπής λειτουργίας της δεξιάς κύριας μηχανής εξαιτίας της φραγής των φίλτρων πετρελαίου, η οποία αποκαταστάθηκε και ως εκ τούτου το δρομολόγιο τροποποιείται ως ακολούθως:

Μύκονος 19:05

Πάρος 19:50-20:00

Ιός 20:50-21:00

Σαντορίνη 21:35-21:45

Ηράκλειο 23:45

Η εταιρεία μας κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχεία αποκατάσταση της ανωτέρω δυσλειτουργίας και τη συνέχιση του δρομολογίου του πλοίου με τη μικρότερη δυνατή χρονική καθυστέρηση.

Πειραιάς, 25 Ιουλίου 2006

Μόνο ξέχασαν να γράψουν ότι ζητάνε συγνώμη για τη ταλαιπωρία των επιβατών:confused::D . Αλλά προσωπικά τους συμπονώ με τόσες ανακοινώσεις φέτος το καλοκαίρι, όλα και κάτι θα ξεχάσουν οι άνθρωποι!! Απορώ ποιος έκανε ποδαρικό φέτος στην εταιρεία:confused: !!

Link to comment
Share on other sites

Και εδώ είναι το γατάκι δεμένο στο έξω της Μυκόνου την ημέρα της βλάβης κανα μισάωρο πριν την αναχώρησή του. Κάτω αριστερά φαίνονται οι απίστευτα πολλοί επιβάτες που το περίμεναν.

post-17-1283269588_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Σε συνέχεια δελτίου τύπου στις 29/09/2006 ώρα 17.30 σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία ανακοίνωσε πως σήμερα Παρασκευή 29/09/2006 το πλοίο Ε/Γ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ FLYINGCAT 4 υπέστη βλάβη στην δεξιά κύρια μηχανή. Οι επιβάτες από Πάρο για Μύκονο και από Μύκονο για Πάρο – Ίο – Θήρα θα εξυπηρετηθούν ως ακολούθως:

1. Από το Σάββατο 30/09/2006 και μέχρι αποκαταστάσεως της βλάβης θα αντικατασταθεί το FLYINCAT 4 από το FLYINGCAT 3. Η αντικατάσταση θα ισχύσει από το δρομολόγιο επιστροφής του FLYINGCAT 4 (Ώρα αναχώρησης 14.45) από ΜΥΚΟΝΟ για ΠΑΡΟ-ΙΟ-ΘΗΡΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ως ακολούθως:

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 30/09/06 θα αναχωρήσει το FLYINGCAT 3 κενό επιβατών από ΡΑΦΗΝΑ στις 11.30 για ΜΥΚΟΝΟ (άφιξη 13.30), προκειμένου εν συνεχεία να εκτελέσει το δρομολόγιο του FLYINGCAT 4.

2. Τα δρομολόγια του FLYINGCAT 3 του Σαββάτου 30/09/2006 και της Κυριακής 01/10/2006 από Ραφήνα για Τήνο – Μύκονο – Τήνο – Ραφήνα θα παραμείνουν ανεκτέλεστα. Οι επιβάτες θα ενημερωθούν από την εταιρεία και θα μεταφερθούν με άλλα πλοία της εταιρείας.

3. Τροποποίηση δρομολογίου HIGHSPEED 3 το Σάββατο 30/09/2007:

ΛΙΜΑΝΙ

ΑΦΙΞΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΘΗΡΑ

12.15

ΙΟ

13.00

13.10

ΠΑΡΟ

14.10

14.20

ΜΥΚΟΝΟ

15.00

15.10

ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΦ. 18.00

Για τα ανωτέρω έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΕΝ.

Η εταιρεία κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχεία αποκατάσταση της ανωτέρω δυσλειτουργίας και την άμεση εξυπηρέτηση των επιβατών.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 2 weeks later...

Βλάβη σήμερα το πρωί στην Πάρο.Ίσως είναι κάτι πιό σοβαρό από συνήθως αφού κατεβαίνει το FC3 από Ραφήνα να το αντικαταστήσει , τουλάχιστον για αύριο.

Link to comment
Share on other sites

Σαν πολλές βλάβες δεν έχουν τα γατάκια? Η μία μετά την άλλη, με την σειρά σχεδόν...Μα καλά τα άφησαν να ρημάξουν όλο το χειμώνα?Αν τώρα βγάζουν τόσες βλάβες, το καλοκαίρι με τα απανωτά δρομολόγια τι θα κάνουν?Εκτός και αν βγάζουν ''βλάβες'' για άλλους λόγους...

Link to comment
Share on other sites

Δε νομίζω να τίθεται θέμα "βλάβης" για το FC4. Προφανώς κάτι θα το ταλαιπωρεί από το περσινό πρόβλημα , που ξαναέβγαλε πρόβλημα πριν μερικές βδομάδες και πάλι εχθές. Ξέρει κανείς να πεί πιο είναι ακριβώς το πρόβλημά του?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Μία βλάβη που δεν εντάσετε στην νόσο του Σεπτεμβρίου....

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει ξεκινήσει από Ηράκλειο , λόγω αδιευκρίνιστου προβλήματος...Να σημειωθεί ότι είναι sold out από όλα τα λιμάνια μέχρι Μύκονο και επιστροφή...

Link to comment
Share on other sites

Αυτή τη στιγμή ο "ρουφιάνος" το δείχνει λίγο έξω από το Ηράκλειο να πηγαίνει με 37Kn. Το πρόβλημα μάλλον λύθηκε...τώρα βέβαια θα φτάσει στους προορισμούς του με πολύωρη καθυστέρηση

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Τo FC4 εχθές έφτασε με καθυστέρηση 2 περίπου ωρών στη Μύκονο αφού κάτι ρούφηξε...στη διαδρομή προς Ηράκλειο. Μάλλον επιδιοθώθηκε η "βλάβη" αφού συνέχισε το δρομολόγιο του με τις φυσιολογικές του ταχύτητες;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μα το θέμα είναι ότι (σύμφωνα με το AIS) ενώ ανέβαινε με 17-18 μίλια, στα τελευταία 15-20 μίλια μέχρι τη Σαντορίνη έπιασε 35+, και από τότε (13.00) παραμένει Σαντορίνη μέχρι τώρα. Ας μας ενημερώσει όποιος ξέρει κάτι παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

Το πλοίο παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή στη Σαντορίνη, ακινητοποιημένο με βλάβη από το πρωί.Ξεκίνησε κανονικά από Ηράκλειο αλλά λιγο μετά τον απόπλου παρουσιάσε βλάβη.Συνέπεια αυτού ήταν ο καθυστερημένος κατάπλους στη Σαντορίνη στις 13.30 (2 ώρες αργότερα από την προβλεπόμενη).Ενημέρωση για τον κόσμο του ακόμα καμία...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...