Jump to content
Shipfriends

Aegean Tiffany (IMO 9314478)


Recommended Posts

Μηχανική βλάβη παρουσίασε χθες στο Δ/Ξ «AEGEAN TIFFANY» N.P. 11841

 

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αιγίου, από τον Πλοίαρχο του Δ/Ξ «AEGEAN TIFFANY» Ν.Π. 11841, ότι ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή «ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΑΣ»και σε απόσταση 1,3 ν.μ. από την ακτή παρουσίασε μηχανική βλάβη.

Το πλοίο, με εννέα (09) μέλη πληρώματος, είχε αποπλεύσει από την Ελευσίνα με προορισμό την Πάτρα.

Άμεσα απέπλευσε στη περιοχή πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προς παροχή τυχόν συνδρομής καθώς επίσης και το Ρ/Κ «ΑΜΑΖΩΝ» Ν.Π. 3137, το οποίο ρυμούλκησε με ασφάλεια το «AEGEAN TIFFANY» στο λιμάνι της Πάτρας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας και διατήρησης κλάσης από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Πηγή: ΥΕΝ

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

σημερα το μεσημερι βγηκε απο το λιμανι απο νοτια, με το ρυμουλκο (μαλλον το αμαζων αλλα δεν εβλεπα καλα)... παραμασχαλα (πλαγιοδετημενο στην αριστερη μπαντα).

 

λιγο πριν τις 4 περασε ρυμουλκουμενο απο το ριο (μαλλον απο αλλο ρυμουλκο), ενω περασε στα κοκκινα με το storm που πηγαινε για πανω (κροσσαρανε ανατολικα της ζεφυρας).

 

εννοειται οτι ηταν ξεφορτωτο

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Το AEGEAN TIFFANY πρέπει να ολοκλήρωσε τις επισκευές του λόγω της μηχανικής βλάβης που είχε παρουσιάσει τον Ιούνιο και λογικά επανέρχεται στην ενεργό δράση (σύμφωνα με το AIS). Τους τελευταίους μήνες βρισκόταν δεμένο στο Μώλο ΔΕΗ στο Κερατσίνι.

Edited by TankerShip
Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Δεν ξέρω αν μετά απο χρόνια στην Πάτρα ήρθε η ώρα του Πειραικού καθήκοντος ,αλλα σήμερα έκανε πετρέλευση στον Πειραιά το Aegean Tiffany.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...