Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

9 minutes ago, tasos123 said:

Παιδιά δεν ξέρω για τις δικές σας πληροφορίες ότι το "Ιεράπετρα" τη Δευτέρα θα κάνει κι ένα εξπρές δρομολόγιο στις Σποράδες τη Δευτέρα, αλλά ακόμη δεν είναι καν σε κάποιο σύστημα...

Φίλε μου για κοιτά καλύτερα, στο OpenSeas φαίνεται κανονικά απο 09/07.

Link to comment
Share on other sites

Να δω το Ιεράπετρα να δένει στο Πατητήρι και τι στο κόσμο. Αλήθεια στη Σκόπελο θα δένει στο κεφάλι όπως έδενε το αείμνηστο Νταλιάνα η χωράει και μέσα;

Link to comment
Share on other sites

Πρεπει να βελτιώσει λιγο τους χρόνους το πλοίο ( λογικο ειναι με τα απρόοπτα και ειναι και τα πρωτα του δρομολογια οποτε υπάρχει κατανόηση  ). Απλα μαζεύει 50λ - 60λ καθυστέρηση σε αυτα τα πρωτα δρομολογια τοςο απο οσο και προς . 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Από την περασμένη Παρασκευή το SUPERSPEED έχει τροποποιήσει το δρομολόγιό του και στην επιστροφή από Αλόννησο δεν προσεγγίζει την Σκόπελο, αλλά πηγαίνει Σκιάθο- Θεσσαλονίκη.

Link to comment
Share on other sites

5 ω και 15 το ανέβασμα απο Σκόπελο ειναι πολύωρο . Θα μπορουςε ενδεχομένως να σπιντάρει εςτω λιγο στο σκέλος Σκόπελο - Αλοννησο - Σκιαθο ωστε να πλησιάσει λιγο τις 3 ωρες και 30 λ της Σκιαθου ...  τουλαχιςτον να γινει 4:20 οπως στο κατέβασμα .. αλλα δυστυχως ετςι θα ειναι ..  για λίγα λεπτα υπόθεση απο Αλοννησο Σκόπελο θα ταλαιπωρούν τον κοςμο 1 ώρα και παραπάνω στην θαλασσα 

Edited by wysiwid
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
3 hours ago, pie said:

Το FC4 θα σταματήσει νωρίτερα τα δρομολόγια του. Συγκεκριμένα από σήμερα έως τις 23/9(εκτός Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη...) θα κάνει το Τήνο-Μύκονο με επιστροφή από Μύκονο στη 13:00. Φαίνεται ότι η κίνηση θα ήταν πάρα πολύ μικρή. Προσωπική εκτίμηση, δύσκολα θα το ξαναδούμε στη Ραφήνα.

Δεν ξέρω αν είμαι εκτός θέματος άλλα για μένα του χρόνου θα έπρεπε να μπει στην γραμμή Θεσσαλονίκη Σποράδες

Link to comment
Share on other sites

Η κίνηση που είχε το Flying Cat 4 στη γραμμή Θεσσαλονίκη Σποράδες για μένα ήταν πολύ καλύτερη από τη κίνηση που είχε στη Ραφήνα!! Η Golden Star Ferries δεν έκοψε το Super Cat για λόγους κίνησης, αλλά για άλλους που τους είχαμε αναφέρει τον Ιούνιο. Φέτος η κίνηση του Superspeed ίσως να άφησε ένα μικρό κέρδος για την εταιρεία του, αλλά μην ξεχνάμε ότι η δρομολόγηση του έγινε τη τελευταία στιγμή και από μια εταιρεία άγνωστη στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας και των Σποράδων.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Όπως φαίνεται η Θεσσαλονίκη θα μείνει χωρίς σύνδεση με τις Σποράδες το καλοκαίρι του 2019, μιας και δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον μέχρι στιγμής από ακτοπλοϊκές εταιρείες για να αναλάβουν το δρομολόγιο.

Quote

«Να τρέξουν οι διαδικασίες αλλά και να πιέσουν όλοι οι φορείς της πόλης προκειμένου να επανασυνδεθεί ακτοπλοϊκώς η Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες». Αυτό ζήτησε ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας (18.02).  Όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος, μέχρι στιγμής καμία εταιρεία δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να δρομολογήσει φέτος πλοίο στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Σποράδες. 

«Φέτος η έναρξη της σεζόν συμπίπτει με τις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και τις ευρωεκλογές και αυτό περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση» είπε ο Σπύρος Πέγκας και πρόσθεσε: «Είναι αναγκαίο όλοι οι παραγωγικοί φορείς να πιέσουμε προκειμένου να υπάρξει μόνιμη σύνδεση της πόλης με τα νησιά των Σποράδων».

Η Θεσσαλονίκη επανασυνδέθηκε ακτοπλοϊκώς έπειτα από παύση έξι ετών με τις Σποράδες το καλοκαίρι του 2016. Τα δρομολόγια που πραγματοποιούνται μόνο κατά την καλοκαιρινή περίοδο- συνεχίστηκαν το 2017 και το 2018. Μόνο το 2017 περίπου 70.000 επιβάτες μετακινήθηκαν από τη Θεσσαλονίκη στα τρία νησιά των Σποράδων.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Η Θεσσαλονίκη κινδυνεύει να μείνει χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση με τις Σποράδες

Quote

«Δεν έχουμε πάρα πολλές ελπίδες, διότι είναι διάφορα θέματα συμφερόντων που δεν είναι απλά» αυτό δήλωσε τη Δευτέρα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης αναφερόμενος στη σύνδεση της πόλης με τις Σποράδες.

Ο Γιάννης Μπουτάρης όπως είπε είχε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Χρήστο Λαμπρίδη, ο οποίος του υποσχέθηκε ότι θα προωθήσει το θέμα για μια επιδοτούμενη τακτική γραμμή.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...