Jump to content
Shipfriends

Cecilia Payne (ΙΜΟ 9188881)


.voyager

Recommended Posts

Επέστρεψε στην ενεργό δράση η Cecilia και απασχολείται μάλιστα και σε μεγάλο δρομολόγιο. Συνδέει τη Βαρκελώνη με την Alcudia, λιμάνι στη νήσο Menorca των Βαλεαρίδων.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Όλο το καλοκαίρι και φέτος στη γραμμή της Alcudia, η Cecilia. Πρωινές αναχωρήσεις από τις Βαλεαρίδες και απογευματινές(κατά τις 1630 αν δεν με απατά η μνήμη μου) από τη Βαρκελώνη. Εκεί έχει κανείς την ευκαιρία να χαζέψει και τη φόρτωση αλλά και την αναχώρηση από πολύ κοντά. Είναι το αντίστοιχο του να έχεις ταχύπλοο να αναχωρεί μέσα από το Πασαλιμάνι. Μετά φόβου Θεού γίνεται η μανούβρα, το βλέπουμε το ταχύπλοο και όπως μας γυρνάει την πλάτη. Το πλοίο πια έχει αρχίσει χειμερινές σκάντζες και αυτήν τη στιγμή εκτελεί πλόες ανάμεσα στο Algeciras και τη Ceuta.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Η Balearia παραδόξως αρχίζει και κοιτάει πρός μη Ισπανικά ναυπηγεία για τις ακινησίες των πλοίων της. Από σήμερα το Cecilia Payne είναι στη Μασσαλία για δεξαμενισμό. 

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Ξεκίνησε σήμερα τα δρομολόγια στη γραμμή Denia - Ibiza - Palma, αντικαθιστώντας το Eleanor Roosevelt. Μέχρι και σήμερα δούλευε μεταξύ Bαρκελώνης και Βαλεαρίδων Νήσων, με λίγες αλλαγές σε σύγκριση με τα καλοκαιρινά δρομολόγια (αντί για το απλό Βarcelona - Ciutadella - Alcudia, το δρομολόγιο έσπασε στα δύο και έγινε Barcelona - Alcudia και Alcudia - Ciutadella).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ολοκλήρωσε την σύντομη παρουσία του στη γραμμή Denia - Ibiza - Palma και έφυγε χθες από την Ισπανία, με προορισμό την Napoli. Περίεργη επιλογή λιμανιού, το στέλνουν μέχρι την Ιταλία για συντήρηση; Εκτός και αν τρέχει κάτι άλλο και δεν το έχουμε πάρει είδηση.

Link to comment
Share on other sites

Σύντομη η παρουσία του στην Ιταλία, αυτή την ώρα επιστρέφει στη Denia όπου λογικά θα συνεχίζει την ακινησία του.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ολοκλήρωσε το δεξαμενισμό του στο Cadiz και χθες επανήλθε στην ενεργό δράση κάνοντας Alcudia-Barcelona ενώ θα κάνει και κάποια δρομολόγια στη γραμμή Alcudia-Ciutadella-Barcelona. Στο σύστημα κρατήσεων χάνονται τα ίχνη του από την επόμενη εβδομάδα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...