Jump to content
Shipfriends

Prince (IMO 7347548)


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Βλέφαρο στο πως δείχνει ο Πρίγκηψ από το περασμένο καλοκαίρι στην Κέρκυρα. Έντονα τα στοιχεία Κάμιρος - Ιάλυσσος επάνω του, ασχέτως αν είναι φτιαγμένα σε διαφορετικά ναυπηγεία με μια δεκαετία διαφορά. Ειδικά η πλώρη κι ο καθρέφτης, θυμίζουν έντονα. Και ο καταπέλτης θυμίζει λίγο αν και γενικά το τελείωμα του πλοίου πρύμα, δεν είναι κι ό,τι πιο όμορφο έχω δεί στη ζωή μου. Μια κατάπρυμη θα σας πείσει για τα λεγόμενά μου. Εδώ πια γυρνάει για τη θέση του το πλοίο, νομίζω γενικά η εταιρεία του είχε καλή έμπνευση όσον αφορά το χρωματισμό και τα σινιάλα.  

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Έχουν ξεκινήσει εντατικά οι εργασίες στο Prince και μάλλον θα το δούμε να δεξαμενίζεται στο Πέραμα στο τέλος αυτής της εβδομάδας. Ακούγεται ότι μπορεί να παίξει μια ναύλωση για ένα μήνα πριν τη καλοκαιρινή του απασχόληση στο Μπρίντιζι.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Το Prince ολοκλήρωσε τη ναύλωση στη SNAV και επιστρέφει στο Πέραμα για κάποιες εργασίες και τη προσθήκη έξτρα σωστικών πριν την καλοκαιρινή του δρομολόγια στη γραμμή Ηγουμενίτσα Κέρκυρα Μπρίντιζι.

Link to comment
Share on other sites

Κανονικά θα έπρεπε να έβαζε πλώρη για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας μια και την Τετάρτη έχει το πρώτο δρομολόγιο για Μπρίντιζι. Έτσι γράφει μέσα στην σελίδα της European Seaways 3/7 αρχίζει. 

Link to comment
Share on other sites

Στο πλοίο γίνονται εργασίες τοποθέτησης νέων συστημάτων MES για να αυξηθεί το πρωτόκολλο.

Πέμπτη πρωί ακούγεται ότι αναχωρεί για Ιταλία. 

Link to comment
Share on other sites

Πέμπτη πρωί αναχώρηση για Ιταλία από Ηγουμενίτσα η από Πέραμα; Γιατί αν είναι από Πέραμα λογικά θα υπάρχουν αλλαγές στα δρομολόγια μίας και μέσα έχει για τέταρτη από Ηγουμενίτσα για Μπρίντιζι. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Για τα Νησιά Φερόε πηγαίνει το Prince λόγω της ναύλωσης στην Strandfaraskip Landsins

On 3/6/2019 at 1:03 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Η European Seaways ήρθε σε συμφωνία με την Strandfaraskip Landsins (SSL) για τη ναύλωση εκ νέου του Galaxy, για την αντικατάσταση του Smyril στα μέσα του Σεπτεμβρίου 2019. Η Strandfaraskip Landsins διατηρεί το δικαίωμα αντί για το Galaxy να ναυλώσει άλλο πλοίο της European Seaways (μάλλον το Prince)

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...