Jump to content
Shipfriends

Prince (IMO 7347548)


Recommended Posts

 Το PRINCE έφτασε σήμερα το πρωί στον Πειραιά και έδεσε στα Αμπελάκια στην Σαλαμίνα. 19 - Απριλίου ξεκίνησε από Guntheburg για Ελλάδα, κανονικά έφτανε στον Πειραιά την Κυριακή 29 Απριλίου, αλλά λόγω του ότι είχε προγραμματιστεί για πιλότο την Δευτέρα το πρωί, γι αυτό την τελευταία ημέρα ταξίδευε με ταχύτητα 7 - 7,5 μίλια.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ας δούμε το Prince στο Αμπελάκι σήμερα, όπου εξωτερικά ακόμα δεν φαίνεται κάποια αλλαγή στο χρωματισμό του. Εάν και πιστεύω ο εξωτερικός χρωματισμός του θα γίνει κατά τη διάρκεια του δεξαμενισμού του.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το Prince βρίσκεται για τις τελευταίες ετοιμασίες του στο Ν.Μ Δραπετσώνας (περίπου 2 εβδομάδες ακόμα), πριν τη καλοκαιρινή του δρομολόγηση στη γραμμή του Μπριντεζι. Το Prince είναι αρκετό περιποιημένο εσωτερικά με πολλές καμπίνες και αρκετούς χώρους για τους επιβάτες αλλά σχετικά δαιδαλώδες!! Το Prince είναι μονοτίμονο αλλά έχει stern thruster. Εσωτερικά οι αλλαγές που έχουν γίνει, είναι ότι έχουν δημιουργηθεί δυο αίθουσες με αεροπορικά καθίσματα, που δεν υπήρχαν πριν.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Στο Prince   γραφτηκε στην πρυμνη το " WELCOME   F/B   PRINCE " ...Επισης χθες το μεσημερι ανοιξε ο πλωριος καταπελτης  οπου και παραμενε ανοιχτος μεχρι και σημερα το απογευμα. Τελος κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι ο πρυμνιος καταπελτης ειναι υπερβολικα στενος και με δυσκολια θα γινεται η επιβιβαση των αυτοκινητων και των επιβατων !!!

IMG_20180708_201558.JPG

Link to comment
Share on other sites

 

Μαλλον ετσι "σκετο" θα ξεκινησει τα δρομολογια του ... Απο θεμα σινιαλου μονο με το Α  οπου βρισκεται στην τσιμινιερα του !!!

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...