Jump to content
Shipfriends

Volcan de Tagoro (IMO 9830111)


Recommended Posts

Η Naviera Armas υπέγραψε συμφωνία με την INCAT για τη κατασκευή ενός καταμαράν (Hull 091) με παράδοση του 2019 και κόστος 74 εκ Ευρώ. Η κατασκευή του πλοίου θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2017, θα έχει μήκος 109 μέτρα, πλάτος 30,50 μετρά, χωρητικότητα 1200 άτομα (155 στη Business), 595 γραμμικά στο γκαράζ για φορτηγά (4,6 μέτρα ύψος γκαράζ) και 215 ΙΧ (συνολικά 390 ΙΧ), 4 κύριες μηχανές (MAN DIESEL & Turbo 20V 28/33D STC (ιπποδύναμη 9100 kW έκαστη) που θα του δίνουν υπερεσιακή ταχύτητα 35 κόμβων.

0910007XH.jpg

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Στις 15 Ιουνίου  θα γίνει η καθέλκυση του Volcan de Tagoro (IMO No: 9830111) στο ναυπηγείο της Incat και η παράδοση του αναμένεται να γίνει στις 5 Ιουλίου, έτσι ώστε στις αρχές Αυγούστου να ξεκινήσει δρομολόγια στην Ισπανία.

Link to comment
Share on other sites

Το Volcan de Tagoro βγήκε από το υπόστεγο του ναυπηγείου της INCAT. Το ταξίδι του Volcan de Tagoro προς την Ευρώπη θα γίνει μέσω της διώρυγας του Παναμά και ενδιάμεσο σταθμό στο Λας Πάλμας στα Κανάρια Νησιά.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 years later...
  • 1 month later...

Στον εξωτερικό παρατηρητή, το να κάψεις τόσα πετρέλαια και να πας 2 μέρες ταξίδι το ταχύπλοο από τα Κανάρια στο Κάντιθ για δεξαμενισμό, μου φαίνεται παλαβό. Φαντάζομαι όμως πως δεν είμαι εγώ ο έξυπνος κι αυτοί οι μυρωδιάδες, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Κι αναρωτιέμαι ποιός. Πέραν τούτου, το Volcan de Tagoro κάνει πρεμιέρα στην gallerie μας, βλέποντάς το κατά τη διάρκεια αναχωρήσεώς του από το Las Palmas de Gran Canaria για την Tenerife. Προσέξτε πόσο ακαλαίσθητο και ετερόκλητο είναι κατά τη γνώμη μου το τελειώμα της πρύμης. Αλουμινένα πάνελ, κάτι παραπέτα, κάτι κουρτίνες για να κλείσει η πρύμη, εμένα προσωπικά μου θυμίζει μαντρί στη Χασιά:D. Και φυσικά ο μεγάλος, μακρύς και βαρύς καταπέλτης προκειμένου το ταχύπλοο να φορτώνει νταλίκες.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...