Jump to content
Shipfriends

Lakeway Express (IMO 9183790)


Recommended Posts

Το Miranda (IMO No: 9183790) ναυλώθηκε από την FRS για τη γραμμή Motril-Tangier Med, που δουλεύει το Kateggat μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. To Miranda ξεκίνησε από το λιμάνι του Shiedam στην Ολλανδία τη Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου και αναμένεται να φτάσει στο Cadiz στις 7 Ιανουαρίου. Το Miranda έχει παλιότερα δουλέψει ξανά στην Ισπανία για λογαριασμό της Trasmediterranea αλλά και της Balearia. To Miranda έχει μήκος 153,38 μέτρα, πλάτος 21 μέτρα, 1625 γραμμικά μέτρα στο γκαράζ και μια maximum ταχύτητα 22 κόμβων.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Μάλλον πρέπει να είναι πώληση στην FRS γιατί η εταιρεία του (Godby Shipping) έχει ανακοινώσει ότι πουλήθηκε το Miranda με παράδοση τον Ιανουάριο του 2018, ουσιαστικά μετά την ολοκλήρωση της ναύλωσης στη Stena RoRo/ Transfennica

Link to comment
Share on other sites

Το Miranda έφτασε προχθές στο Cadiz. Το Miranda θα μετονομαστεί σε Miramar Express και θα ξεκινήσει δρομολόγια στα μέσα Ιανουαρίου και θα έχει καθημερινές αναχωρήσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους στη γραμμή Motril - Tangier Med.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Το Miramar Express βρίσκεται στο Γιβραλτάρ από τη Κυριακή 28 Ιανουαρίου και βρίσκεται στη δεξαμενή του ναυπηγείου Gibdock. Το πλοίο θα μείνει εκτός δρομολογίων μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 11 months later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...

Ε, να το δούμε και σαν Miramar Express το όμορφο roro. Οι φωτογραφίες είναι από την εποχή που έκανε Tanger Med - Motril και εδώ το βλέπουμε σε μια πρωινή του άφιξη στο Ισπανικό λιμάνι. Πίνουμε μια τζούρα φραπεδάκι με τις 36 ζάχαρες ανάμεσα στην πρώτη φωτογραφία και την επόμενη όπου και βλέπουμε το πλοίο να ευθυγραμμίζεται με την είσοδο του λιμανιού. Το κατάστημα το διαθέτει και σαν Miranda, θα επανέλθω.  

Link to comment
Share on other sites

Ιγώ τό' πα, και θα το κάμω! Να λοιπόν το πλοίο με το πράσινο της τσόχας :D, να αναχωρεί από τη Βαρκελώνη του 2014. Όπως βλέπετε είναι τίγκα στα επικίνδυνα φορτία, τω καιρώ εκείνω αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν ναύλωση της Trasmediterranea.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
On 1/30/2024 at 3:14 PM, Shippihs said:

Καινούριο φρούτο αυτή η Lakeway link?

 

Καινούριο, πρόκειται για συμπραξη της Wallenius και της εταιρείας logistics, Greencarrier. Το Miramar Express πρέπει να κάνει τα τελευταία του δρομολόγια στη γραμμή. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Nick the Greek changed the title to Lakeway Express (IMO 9183790)

Ολοκληρώθηκε η μετονομασία του πλοίου σε Lakeway Express. Η καινούρια μονοβάπορη εταιρεία είναι η Lakeway Link AB ενώ τελικός πλοιοκτήτης αλλά και τεχνικός διαχειριστής του πλοίου φέρεται να είναι η Wallenius. Το πλοίο ύψωσε Σουηδική σημαία με νηολόγιο Vasteras και κλάση DNV. Ακόμη δεν έχουν απ’ όσο γνωρίζω δημοσιεύσει ακριβή δρομολόγια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...