Jump to content
Shipfriends

Πολιτική, Προφητική και Μεταφυσική Ανασκόπηση του 2017


Recommended Posts

Κυρίες μου και Κύριοι,

 

Αν παρατηρήσει κανείς οποιοδήποτε γεγονός που συμβαίνει στη χώρα μας, πολιτικό, κοινωνικό, αθλητικό ή άλλο και την άλλη μέρα διαβάσει τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, εντυπωσιάζεται με το πως το ίδιο γεγονός ερμηνεύεται 100% αντίθετα, ανάλογα με τα συμφέροντα που εξυπηρετεί η κάθε εφημερίδα. Καταστροφή ο ένας, λύτρωση ο άλλος. Ανακούφιση των λαικών στρωμάτων ο ένας, σκάνδαλο υπέρ των βιομηχάνων ο άλλος. Και να θέλεις να κάνεις μια ανασκόπηση με χιουμοριστικό μάτι όπως εγώ, δεν μπορείς. Άσε που αν διαλέξεις μια εφημερίδα έναντι της άλλης, κινδυνεύεις να χρωματιστείς πολιτικά.

 

Γι αυτό και γω είπα να πρωτοτυπήσω φέτος και να κάνω μια ανασκόπηση με βάση τη μαχητική, αδέσμευτη, εμπνευσμένη, πρωτοπόρα και ανεξάντλητη, Ελεύθερη Ώρα. Ξεκαθαρίζω εκ των προτέρων πως είναι ένα χιουμοριστικό κείμενο και δεν έχει σκοπό να θίξει κανενός τις πολιτικές, θρησκευτικές, μεταφυσικές ή άλλες πεποιθήσεις. Αν για παράδειγμα πιστεύετε πως θα καταστραφεί ο κόσμος επειδή το είπε ο Νοστράδαμος, ή κάποια θρησκευτική φιγούρα, ή αν θεωρείτε πως ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και η οικογένεια Μαρτίνου είναι Σατανισταί, δεν είναι κείμενο για σας, δε θέλω να χαλάμε τις καρδιές μας. Ειδικά στο τέλος της χρονιάς, εδώ στο Shipfriends προσπαθούμε να είμαστε καινοτόμοι και να φεύγουμε από τα τετριμμένα, ελπίζω να τα καταφέραμε φέτος. Καλή Χρονιά σε όλους!

 

Ξεκινάμε δυναμικά στις 9 Ιανουαρίου, Πολιτικοί Κουφάλες! Μη τυχόν και προδώσετε την Κύπρο! Καλά τους τα λένε, αν το 1974 που έγινε η εισβολή τα ηνία της Ελλάδας είχε ο Στρατός, δε θα είχε γίνει τίποτε απ' όλ' αυτά:rolleyes:.

EloraI.jpg

 

Στις 13 Ιανουαρίου ο Κώστα Πρέκας σπάει τη σιωπή του, έτοιμος για νέο ΕΑΜ. Κωλογερμανοί, εσείς φταίτε για όλα, εμείς καλά τα κάναμε.

EloraI.jpg

 

20 Ιανουαρίου, προσκυνώ πρωτοσέλιδη φωτό και μόνο

EloraI.jpg

 

28 Ιανουαρίου, ο Κώστας Πρέκας ξανασπάει τη σιωπή του!

EloraI.jpg

 

1η Φεβρουαρίου, πραγματικά δεν ξέρω με τι να πρωτογελάσω. Με το "έρχεται το Grexit στις 20 Ιουλίου, ο ναζιστής Σόιμπλε τα έχει κανονίσει όλα". Φυσικά δε μας είπαν 20 Ιουλίου ποιού έτους!  Ή με το "Διαταγή Καμμένου για πολεμική εμπλοκή"

EloraI.jpg

 

20 Φεβρουαρίου, θέμα ημερών η εκδήλωση επίθεσης από τους Τούρκους αλλά και η πτώχευση. Όπως και έγινε. Ευτυχώς που αποκρούσαμε την επίθεση αδέλφια, και κυκλοφορούμε σήμερα ελεύθεροι.

EloraI.jpg

 

28 Φεβρουαρίου: Τα δικά μας προβλήματα τα λύσαμε, εμπρός για την κατάληψη της Πόλης μαζί με το Γράψα, αφού το είπε κι ο Άγιος Παίσιος, έτσι θα' ναι:

EloraI.jpg

 

17 Μαρτίου: Τη Μεγάλη Εβδομάδα τον ήπιαμε, χτυπάει ο Ερντογάν. Τα είπε ο Πούτιν, κι έπεσε μέσα. Κανονισμένα είναι όλα άλλωστε

EloraI.jpg

 

Έρχεται ο Βασιλιάς και μαζί του θα πάρουμε και Βόρειο Ήπειρο, και Κωνσταντινούπολη. Πόρωση δικέ μου! 19 Μαρτίου

EloraI.jpg

 

22 Μαρτίου, έρχεται ο Καραμανλής. Ώπα, για μισό: Πρίν 3 μέρες δεν ερχόταν ο Βασιλιάς? Εκτός αν έρθει ο Καραμανλής σα Βασιλιάς, ή ο Βασιλιάς σαν Καραμανλής :P

EloraI.jpg

 

Στις 25 Μαρτίου τα συμβιβάσαμε όμως, κλείσαμε τελικά στο Καραμανλής και Πρίγκηψ Παύλος. Κανείς δεν μένει παραπονεμένος, ούτε οι Βασιλικοί, ούτε οι Καραμανλικοί. Με τους νοσταλγούς της Επαναστάσεως δε βλέπω να γίνεται κάτι.

EloraI.jpg

 

 

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Q2 στην Ελλάδα και ο ανίερος πόλεμος εναντίον της Ελλάδας από τα ξένα κέντρα, συνεχίζεται:

 

1η Απριλίου και ο Κώστας Πρέκας ξανά-ξανά-σπάει τη σιωπή του. Για να συναντηθεί σε rendez-vous βόμβα με το Μεγαλειότατο. Βόμβα θα ήταν να είχε συναντηθεί με την Pamela Anderson, όχι με τον Κοκό :P

EloraI.jpg

ΥΓ: Αναρωτιέμαι ποιό από τα 3 θέματα του πρωτοσέλιδου είναι το πρωταπριλιάτικο. Ή μήπως...:D

 

19 Απριλίου, πέρασε και το Πάσχα, ο Ερντογάν έτρωγε imam bayldi και baklava, βαρέθηκε να μας την πέσει. Νέα ημερομηνία καταστροφής η 25η Απριλίου

EloraI.jpg

 

Φτού σου ρε -μπίπ- μου, 4 Μαίου κι από καταστροφή τίποτα. Για να δούμε μήπως γίνει κάτι στις 13, όπως λέει και η μυστική προφητεία που γράψαμε χτές το βράδυ κάτω από την ιερή κολώνα του Da Cappo:

EloraI.jpg

 

Τέσσερις ημέρες πρίν τις 13 Μαίου, κλείσαμε ημερομηνία, έρχονται οι Τουρκαλάδες. Άσε που επιβεβαιώνουμε πως έρχεται ο Βασιλιάς με προίκα Βόρεια Ήπειρο και Μοναστήρι. Νωρίτερα στη χρονιά θα παίρναμε προίκα του Βασιλιά  και την Κωνσταντινούπολη, αλλά τέλος πάντων καλό και το Μοναστήρι, μην είμαστε και πλεονέκτες. Γάιδαρο μας χαρίζει ο Μεγαλειότατος κι εμείς...

EloraI.jpg

 

Πάει και η 13η Μαίου, ούτε ένα θερμό επεισόδιο. Αλλά δεν πειράζει μωρή αρρώστεια, εμείς γερά, προφητεύουμε καταστροφές και πού θα πάει, κάποιο απ' όλα θα μας κάτσει. Τα είπε κι ο άγνωστος καλόγερος από τη Μονή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης(εκεί βρίσκονται τα γραφεία της Ελεύθερης Ώρας

:P) στις 6 Ιουνίου άλλωστε, μέσα στο καλοκαίρι(και πάλι δε λέμε ποιανού έτους), πέφτει η κυβέρνηση, πτωχεύουμε, διαλύεται το ΝΑΤΟ, η Ευρωπαική Ένωση και πάμε σε Γ' Παγκόσμιο. Τι δεν καταλαβαίνεις?

EloraI.jpg

 

9 Ιουνίου: Παντελονάτη προφητεία για Grexit και πτώχευση μέσα στο 2017. Λίγες ημέρες μείνανε ως τις 31 Δεκέμβρη, λέτε να μπεί γκόλ στο 90' ?

EloraI.jpg

 

17 Ιουνίου κι ο Τσίπρας πέφτει τον Οκτώβριο. Δεκέμβρη φτάσαμε αλλά τίποτα. Ορισμένοι κακεντρεχείς θα παρακαλούσαν αν έπεφτε σε ένα πράγμα μέσα η Ελεύθερη Ώρα, να ήταν αυτό :D

EloraI.jpg

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Αααααα, καλοκαίρι. Μας περιμένουν οι χαρές της θάλασσας. Εμάς. Όχι όμως και το επιτελείο της Ελεύθερης Ώρας που αγρυπνά.

 

10 Ιουλίου και μαθαίνουμε μέσω οράματος αγνώστου γέροντα, πως οι Turk Hava Yolari θα χτυπήσουν μεταξύ Αιγαίου και Κύπρου. Κι εγώ που νόμιζα πως θα κάνανε απόβαση στο Κατάκολο :D

EloraI.jpg

 

16 Ιουλίου, πρωτοσέλιδο-μνημείο, Κωνσταντίνος Καραισκάκης, δεν περιγράφω άλλο:D

EloraI.jpg

 

17 Ιουλίου, στα καπάκια τρομερό χτύπημα με την αποκάλυψη πως η νέα εποχή του αντιχρίστου ξεκινά στις 23 Σεπτέμβρη του 2017. Το γιώτ που κολλάει στη φωτό? Φαίνεται πως μ' αυτό θα έρθει ο αντίχριστος..

EloraI.jpg

 

Όσοι προλάβατε να πάρετε διακοπές τον Ιούλιο, προλάβατε να τις χαρείτε. Γιατί την 1η Αυγούστου μαθαίνουμε πως στις 21 του τρέχοντος μηνός, αρχίζει η Αποκάλυψη.

EloraI.jpg

 

11 Αυγούστου και ο Κώστας Πρέκας ξανά-ξανά-ξανά σπάει τη σιωπή του, προσπαθούν να του δολοφονήσουν το χαρακτήρα. Κι ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα επί τη ευκαιρία.

EloraI.jpg

 

Τελικά 21 Αυγούστου δεν ήρθε η Αποκάλυψη, δεν έχει καμία σημασία αυτό όμως. Μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου(11 μέρες πρίν την έλευση του αντίχριστου με γιώτ όπως είδαμε παραπάνω), γίνεται πόλεμος με τη Βόρειο Κορέα. Όπως και να έχει το πράγμα, το Σεπτέμβρη δε τον βγάζουμε καθαρό

EloraI.jpg

 

19 Σεπτέμβρη, Αρχιμασόνος ο Στέφανος Χίος, μοναδική φωτό. Εμένα γιατί μου κάνει για σερβιτόρος στου Καράμπαμπα με την ποδιά? :D

EloraI.jpg

 

Κι αν νομίζατε πως η φωτό του Χίου ήταν κάτι σοβαρό, δέστε και τον Καμμένο στις 28 Σεπτέμβρη είναι ασύλληπτοι:

EloraI.jpg

 

By the way, στις 29 Σεπτέμβρη ο Κώστας Πρέκας ξανά-ξανά-ξανά-ξανά σπάει τη σιωπή του. Και φυσικά ιστορική φωτό χασικλή Τσίπρα με δανεισμό του σώματος του Bob του Marley, δε γίνονται αυτά. Ο art director τους είναι για τη Lucas Arts.

EloraI.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ήρθε κι ο Οκτώβρης, γλιτώσαμε από Αποκάλυψη, Αρμαγεδδώνα, χρεοκοπία, Grexit, οπότε πια μπορούμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία τους 3 μήνες που μένουν μέχρι να φύγει το κατά τα άλλα ειρηνικό 2017.

 

2 Οκτώβρη, δέστε φωτό Παυλόπουλου - Christopher Lee :D

EloraI.jpg

 

6 Νοέμβρη, το 2017 έχει σχεδόν βγεί και από καταστροφές, πεθαμένα πράγματα. Αρχίζουμε λοιπόν να προετοιμάζουμε το έδαφος για 2α Παρουσία το 2018

EloraI.jpg

 

Λίγες μέρες μετά, με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου βρίσκεται κάποιος να πεί αυτό που όλοι ξέραμε και φανταζόμασταν. Ότι δηλαδή το Πολυτεχνείο ήταν Συναγωγή και πως τα όσα ακολούθησαν μετά την εισβολή του tank, έγιναν από Ισραηλινούς κομμάντο:D

EloraI.jpg

 

11 Δεκέμβρη, πάει το Παλαιό Φάληρο πατριώτη, το χάσαμε. Παραδόθηκε στο Σατανά!

EloraI.jpg

 

Νέα αποκάλυψη στις 16 Δεκέμβρη: Πρόκειται για την 87η μυστική συμφωνία μέσα στο 2017 ανάμεσα σε Πούτιν και Τράμπ για την Ελλάδα.

EloraI.jpg

 

Χριστουγεννιάτικα(18 Δεκέμβρη), ο Βαρθολομαίος καλεί τον Αντίχριστο στα Ιεροσόλυμα. Και φυσικά η αποκάλυψη-βόμβα για υπόγειο τζαμί στα γραφεία του Σύριζα.

EloraI.jpg

Αναρωτιέμαι τι δουλειά έχει στα Ιεροσόλυμα ο Μακρόν:D?

EloraI.jpg

 

Αυτά από ένα ακόμα σωτήριον έτος, να είμαστε καλά ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε με χιούμορ τα τεκταινόμενα. Ευτυχές το Νέον Έτος :).

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...