Jump to content
Shipfriends

Μαρία Όλγα (IMO 8313556)


Recommended Posts

To MAΡΙΑ ΟΛΓΑ έπεσε σήμερα το πρωί από την μεγάλη δεξαμενή του Βασιλειάδη όπου και "εκαλλωπίζετο τας τελευταίας ημέρας", και πλέον βρίσκεται σε ναυπηγείο του Περάματος.

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Και μιας και έτυχε να είμαι εκεί χθες, ας δούμε το ΜΑΡΙΑ ΟΛΓΑ σε 2 φωτος αμέσως μετά το δεξαμενισμό του, όταν αποχωρούσε... με σούζα (!) απ' το λιμάνι του Πειραιά, με τη βοήθεια 2 ρυμουλκών του Καραπιπέρη. Το πλοίο είναι πλέον φρεσκαρισμένο και φρεσκοβαμμένο, οπότε μόλις ολοκληρώσει τις διάφορες εργασίες συντήρησής του στο Πέραμα, λογικά θα επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Διενέργεια ελέγχων στο Δ/Ξ Μαρία Όλγα στον Πειραιά και συλλήψεις 

Quote

Επίσης, κατά τη διενέργεια ελέγχου, από στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών & Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βραδινές ώρες χθες στο Δ/Ξ «ΜΑΡΙΑ – ΟΛΓΑ» Ν. Πειραιά 11881, το οποίο ήταν άφορτο και αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή του αγκυροβολίου Πειραιά νοτιοδυτικά της ν. Αταλάντης, διαπιστώθηκε η εκτέλεση θερμών εργασιών από ιδιωτικό συνεργείο αντί ψυχρών σύμφωνα με την εκδοθείσα άδεια από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου. Επιπρόσθετα, τη στιγμή του ελέγχου επέβαιναν επί του πλοίου τρεις (03) ναυτικοί εκ των δώδεκα (12), σύμφωνα με την αναφερόμενη οργανική σύνθεση στο ναυτολόγιο αυτού.

Από το ανωτέρω αρμόδιο Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο Πλοίαρχος του πλοίου και ο υπεύθυνος του ιδιωτικού συνεργείου.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Διενέργεια έλεγχου στο Δ/Ξ Μαρία Όλγα στον Πειραιά και σύλληψη πλοιάρχου 

Quote

Κατά τη διενέργεια ελέγχου ταυτοπροσωπίας, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, απογευματινές ώρες χθες στο εφοδιαστικό πλοίο Δ/Ξ «ΜΑΡΙΑ-ΟΛΓΑ» Ν. Πειραιά 11881, που ήταν αγκυροβολημένο και άφορτο στη θαλάσσια περιοχή του αγκυροβολίου Πειραιά (ράδα), διαπιστώθηκε ότι επί του πλοίου επέβαιναν ο Γ΄ Μηχανικός, ο αντλιωρός και ένας ναύτης, ενώ απουσίαζε ο Πλοίαρχος καθώς και οκτώ (08) μέλη του πληρώματος, εκ του συνόλου των δώδεκα (12) σύμφωνα με την οργανική του σύνθεση.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο Πλοίαρχος του πλοίου, ο οποίος ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος με εντολή σχηματισμού δικογραφίας σε βάρος του.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Σύλληψη Πλοιάρχου του Δ/Ξ Μαρία Όλγα στο Κερατσίνι

Quote

Στη σύλληψη του Πλοιάρχου του εφοδιαστικού Δ/Ξ ''ΜΑΡΙΑ–ΟΛΓΑ'' Ν.Π. 11881 προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Συγκεκριμένα, κατά τη διενέργεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο στελεχών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά στο ανωτέρω πλοίο, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο και έμφορτο στη θαλάσσια περιοχή του αγκυροβολίου Πειραιά (ράδα), διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν σε αυτό τρεις (03) ναυτικοί εκ των δώδεκα (12) συνολικά ναυτολογημένων.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 5 months later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...