Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

On 11/13/2016 at 11:15 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Ξεκίνησαν στα ναυπηγεία Fincantieri Castellammare Di Stabia οι εργασίες κατασκευής του 4ου πλοίου θα ολοκληρώσει την τετράδα της Royal Class. Στα ναυπηγεία της Castellammare Di Stabia θα κατασκευαστεί το πρώτο block του πλοίου και στη συνέχεια θα ρυμουλκηθεί μέχρι τα ναυπηγεία στο Monfalcone όπου και θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του πλοίου, με παράδοση το 2019.

Η Princess Cruises ανακοίνωσε το όνομα του τέταρτου πλοίου της σειράς Royal-Class θα πάρει το όνομα Sky Princess, που θα είναι αδελφό των Royal Princess, Regal Princess και Majestic Princess. Το πλοίο αναμένεται να παραδοθεί τον Οκτώβριο το 2019 και αναμένεται να έχει χωρητικότητα 143700 tons και θα μπορεί να φιλοξενήσει 3360 επιβάτες.

 

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

Το Sky Princess θα περιλαμβάνει ορισμένα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα πλοία Royal Class της εταιρείας όπως: Ένα κεντρικό αίθριο-Piazza τριών ορόφων, πολλά εστιατόρια, χώρους διασκέδασης και καταστήματα, υπαίθριο σινεμά στα πάνω καταστρώματα "Movies Under the Stars", 80% των καμπινών διαθέτουν μπαλκόνια, το Sanctuary που είναι μόνο για ενήλικες, τα κέντρα για νέους και εφήβους Camp Discovery, εστιατόρια, όπως το Salty Dog Grill, Alfredo's Pizzeria, Vines Wine Bar, Chef's Table Lumiere και το World Fresh Marketplace

Το Sky Princess θα πραγματοποιήσει 10 αναχωρήσεις σε οκτώ δρομολόγια, τα οποία θα ξεκινούν από τη Βαρκελώνη, τη Ρώμη ή την Αθήνα. Η πρώτη είναι μια επταήμερη Μεσογειακή και Αδριατική κρουαζιέρα από την Αθήνα προς τη Βαρκελώνη στις 20 Οκτωβρίου 2019. Το ταξίδι μπορεί να συνδυαστεί με την επόμενη επταήμερη κρουαζιέρα της Βαρκελώνης προς Ρώμη για να σχηματιστεί μια 14ήμερη Δυτική Μεσόγειος και Αδριατική.

Η σεζόν θα λήξει τον Νοέμβριο του 2019 με ένα υπερατλαντικό πέρασμα 14 ημερών από τη Βαρκελώνη στο Fort Lauderdale των Η.Π.Α., το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με τις προηγούμενες επταήμερες κρουαζιέρες της Μεσογείου για να σχηματίσουν εκτεταμένα ταξίδια Grand Adventure 21 ημερών ή 28 ημερών. Οι κρουαζιέρες στην Μεσόγειο με το Sky Princess θα είναι διαθέσιμα για κράτηση από τις 14 Δεκεμβρίου 2017. Οι επισκέπτες της Princess που έχουν Elite status θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν την κράτησή τους μία ημέρα νωρίτερα στις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Η Jan Swartz, Πρόεδρος της Princess Cruises και Carnival Australia, δήλωσε σχετικά: «Η Sky Princess συνεχίζει την κληρονομιά της Princess Cruises και τιμά ένα από τα προηγούμενα πλοία μας. Όταν η Princess συγχωνεύτηκε με την Sitmar Cruises το 1988, το Sky Princess προστέθηκε στο στόλο μας και ταξίδευε μαζί μας για 12 χρόνια. Τώρα περισσότερα από 30 χρόνια αργότερα, ένα νέο Sky Princess θα ενταχθεί στο στόλο με τη σύγχρονη πλατφόρμα σχεδιασμού και τις σύγχρονες καινοτομίες που προσφέρονται για να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των επισκεπτών μας ».

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ένα τμήμα του Sky Princess ρυμουλκείται από το ρυμουλκό Sea Dream από το ναυπηγείο της Fincantieri στο Castellammare Di Stabia με προορισμό το ναυπηγείο στο Monfalcone. Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα Ships of Messina στο Facebook. 

FB_IMG_1528290704323.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 6 months later...

"Τώρα είναι η πρεμιέρα η δική μου", τραγουδούσε κάποτε ο πρόσχαρος Νότης Σφακιανάκης. Το ίδιο τραγουδά και το Sky Princess στην γκαλλερί του Shipfriends:D. Το βλέπουμε λοιπόν στο Monfalcone νωρίτερα σήμερα, κατά τη διάρκεια του fitting out. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...