Jump to content
Shipfriends

Στέφανος Τυρρ (Ν. Πειραιώς 4518)


Recommended Posts

Το ρυμουλκό Στέφανος Τυρρ με Νηολόγιο Πειραιά Νο: 4518 βρίσκεται στο ναυπηγείο του Σπανοπουλου στη Σαλαμίνα. Το Στέφανος Τυρρ είναι κατασκευασμένο το 1988 στην Ελλάδα και έχει όλα αυτά τα χρόνια το ίδιο όνομα και δουλεύει στη διώρυγα της Κορίνθου. Να συμπληρώσω ότι παλιότερα είχε νηολόγιο Ίσθμια Νο: 8.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • polmyt changed the title to Στέφανος Τυρρ (Ν. Πειραιά 4518)

Το πλοίο πρέπει να είναι από τον Οκτώβριο στο ναυπηγείο του Σπανοπουλου μιας και υπήρχε προκήρυξη για εργασίες συντήρησης Ρ/Κ Στέφανος Τυρρ.  Εάν και υπάρχει καταγγελία για καθυστέρηση της συντήρησης

Quote

Εάν είχε γίνει η συντήρηση του ρυμουλκού ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΥΡΡ του οποίου τα πιστοποιητικά έληξαν και το οποίο έστειλαν για επισκευή στο Πέραμα με απόλυτη ευθύνη δική τους και για την οποία θα πρέπει να λογοδοτήσουν, το κόστος του οποίου στην καλύτερη περίπτωση θα ανέλθει στις 19,900,00 πλέον ΦΠΑ δίχως επισκευή λαμαρινών (αλλαγή μέρους αυτών λόγο αλλοίωσης)

Link to comment
Share on other sites

Οπως τα βλεπω απο αυτα που λεει και αν κρινω απο τα τουριστικά που έχει μαζέψει ο Σπανόπουλος,προβλέπω να πέρνει τη διαχείριση του Ισθμού πολύ συντομα... :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

Το όνομα του προέρχεται από το στρατηγό Στέφανο Τυρρ όπου το 1881 όταν αποφασίστηκε το έργο της διάνοιξης της διώρυγας, κατακυρώθηκε σε αυτόν και είχε το προνόμιο εκμετάλλευσης της γέφυρας για 99 χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 2 years later...
  • 3 weeks later...
  • Nick the Greek changed the title to Στέφανος Τυρρ (Ν. Πειραιώς 4518)

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...