Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Το ξύλινο τουριστικό Αρμενιστής είναι κατασκευασμένο το 1960, έχει χωρητικότητα 35.00gt, νηολόγιο Ρόδου 258 και ανήκει στην Blue Star I. Τέλος να αναφέρω ότι το πλοίο δουλεύει μεταξύ Ελούντας και Σπιναλόγκας.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

Προσάραξη του Ε/Γ-Τ/Ρ Αρμενιστής στον Άγιο Νικόλαο στις 13/09/19

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αγίου Νικολάου, ότι το Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφος “ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ” Ν. Ρόδου 258, εκτελώντας περιηγητικό πλου με εκατόν επτά (107) επιβαίνοντες, κατά τη διάρκεια προσέγγισης στη νήσο Σπιναλόγγα, εξαιτίας ριπής ανέμου το σκάφος παρασύρθηκε σε αμμώδη αβαθή .

Το ανωτέρω σκάφος αποκολλήθηκε με την συνδρομή του Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφους «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ» Ν.ΑΝ. 245, ενώ για λόγους ασφάλειας οι επιβάτες μετεπιβιβάστηκαν στο  Ε/Γ -Τ/Ρ «ΜΑΔΕΡΑ» Ν.ΑΝ. 242 και στο  Ε/Γ -Τ/Ρ  «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» Ν.ΑΝ. 327.

Το “ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ” κατέπλευσε με ιδία μέσα, κενό επιβατών, στο λιμένα Ελούντας όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι προσκόμισης  σχετικού βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, θαλάσσια ρύπανση και υλικές ζημιές σε τρίτους. 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Στην Ελουντα εξακολουθει και βρισκεται το πλοιαριο.

Η εξωτερικη του κατασταση δεν ειναι και η καλυτερη κατι με με κανει να πιστευω οτι δεν εχει δουλεψει ,τουλαχιστον οχι την περασμενη χρονια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...