Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

To ΤΡΙΤΩΝ ΙΙ είναι ένα μικρο ξυλινο επιβατικο που δουλευε στη Ροδο σε ημερησιες εκδρομες από το Μανδρακι προς τις ανατολικες παραλιες του νησιου.

Αυτη την περιοδο βρισκεται εκτος νερου σε ασχημη κατασταση στο κεντρικο λιμανι της Ροδου.Απο ότι βλέπουμε και σε σχεση με παλαιοτερες φωτογραφιες εχει ξηλωθεί ένα μερος από τα ρελια του εξωτερικου καταστρωματος, καθως και οι σκαλες πρυμα.

Δεν ξερω αν εχει ξεκινησει το κοψιμο του ή αν απλα δεχεται μια καλη ανακατασκευή αν και μαλλον τεινω προς το πρωτο σεναριο

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

Το Τρίτων ΙΙ έχει νηολόγιο Ρόδου 144 και δούλευε για καταδύσεις για λογαριασμό του Dive Med College. Το 2015 που το είχα ξανά δει το Τρίτων ΙΙ στη Ρόδο ήταν ανενεργό οπότε μάλλον τώρα πρέπει να βγήκε έξω στο καρνάγιο έξω από κεντρικό λιμάνι της Ρόδου, μιας και το λιμενικό ταμείο Ρόδου είχε ζητήσει την απομάκρυνση όλων των παροπλισμένων σκαφών από το Μανδράκι.

Link to comment
Share on other sites

Από ότι βλεπω παντως δεν το εχουν πειραξει καθολου από τη στιγμη που βγηκε εκτος νερου

Οι σκαλες και αυτή η κατασκευή πρυμα εχουν αφαιρεθεί παλαιοτερα μιας και στις φωτο του 2015 δεν υπαρχουν

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 years later...

Εγω που περναω συχνα απο εκει δεν το εχω δει με την συγκεκριμενη μορφη,αλλα υπαρχει ενα που του μοιαζει αρκετα αλλα με διαφορετικη υπερκατασκευη. δεν ξερω αν εγινε καποια μετασκευη, αν και προσωπικα δεν νομιζω γιατι ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση για να ειχε μετασκευαστει προσφατα

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...