Jump to content
Shipfriends

Stena Forwarder (IMO 9645396)


Recommended Posts

Ρε δεν υποφέρεσαι ρε :D

 

Εγώ θα πω ότι δεν έχω σχέση ο καραβολάτρης, το πλοίο είναι Visentini και προστίθεται και αυτό στη λίστα των πλοίων του συγκεκριμένου ναυπηγείου με παρόμοια τύχη. Το ρυμουλκό στο άρθρο που παρέθεσες γυρνά στο San Diego, το πλοίο όντως πάει για τον Παναμά.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ακόμα στη Balboa το πλοίο, να δούμε και την αναφορά των Lloyds.

Quote

 

CAUGHT FIRE IN ENGINE ROOM AND DISABLED WHILST UNDERWAY IN THE NORTH PACIFIC OCEAN 514 MILES SW OF BAJA CALIFORNIA SUR, MEXICO IN LAT. 21 46' 37"N, LONG. 119 42' 50"W AT 0349 HOURS LT (UTC-5) ON 24/12/21.

BLAZE EXTINGUISHED BY CREW. NO INJURIES REPORTED. EXTENT OF DAMAGE UNKNOWN. SUBSEQUENTLY TAKEN IN TOW BY TUG 'DREW FOSS' AND ARRIVED AT THE ANCHORAGE OFF BALBOA, PANAMA ON 15/01/22 FOR INSPECTION AND REPAIRS.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 10 months later...

Εδώ και λίγες ημέρες στην Οστάνδη του Βελγίου το πλοίο, τόπος εις τον οποίο σύμφωνα με το Shipping Italy πρόκειται να γίνει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς. Πιο συγκεκριμένα, θα περάσει από τα χέρια της Visentini, στα χέρια της Stena Roro και θα μετονομαστεί σε Stena Forwarder. Ο καιρός γαρ εγγύς.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • proud_ionian changed the title to Stena Forwarder (IMO 9645396)

Πλώρη για το Belfast έβαλε το Stena Forwarder, φτάνει μέσα στο επόμενο δίωρο μάλιστα. Πράγμα που σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα πως θα κάνει τις σκάντζες των roro της Stena που κινούνται στην περιοχή. Κι αυτά είναι τα Stena Foreteller(στη γραμμή του Liverpool) και Stena Scotia, Stena Hibernia(στη γραμμή του Heysham).  

Link to comment
Share on other sites

Από το Belfast και χωρίς να πραγματοποιήσει εμπορικό δρομολόγιο, το πλοίο μετακόμισε νωρίτερα σήμερα στο Δουβλίνο. Και από εκεί αναχώρησε σήμερα το πρωί με προορισμό το Holyhead κατά τα φαινόμενα. Δεν ξέρω αν είναι εμπορικό δρομολόγιο, γιατί το Holyhead δεν έχει γραμμή roro. Ίσως να πρόκειται για berthing trials, θα δούμε. 

Link to comment
Share on other sites

Τελικά δεν πήγε στο Holyhead αλλά στο Birkenhead(Liverpool) το πλοίο, εκεί έχει terminal η Stena Line. Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με την ανάληψη της γραμμής Dublin - Liverpool από την παραπαίουσα P&O.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...