Jump to content
Shipfriends

Supercat Jet 2 (IMO 9223356)


Neptune

Recommended Posts

  • Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Πάλι κάποιο πρόβλημα ταλαιπωρεί το πλοίο και τους επιβάτες σήμερα!Έξω από το Σούνιο μετά από περίπου 2 ώρες αναχώρησης από Πειραιά με ταχύτητα γύρω στους 18 κόμβους!!!

Link to comment
Share on other sites

Αυτή την στιγμή κινείται μεταξύ Πάρου και Σύρου με 17Κn...καλό κουράγιο στους επιβάτες και στο πλήρωμα...αν ήμουν Στεφάνου θα τα είχα κόψει τα μικρά...χάλασε όλη την καλή εικόνα της εταιρίας...

Link to comment
Share on other sites

Μηπως οι μηχανες για καποιο λογο ανεβαζουν θερμοκρασια και αναγκαζονται να μειωσουν στροφες;,Καποιος μηχανικος γνωριζει να μας πει ποιοι θα μπορουσαν ναναι οι λογοι;

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μετά από κάμποσα δρομολόγια που έχει κάνει το πλοίο μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι η γραμμή που είναι τώρα δεν του ταιριάζει καθόλου. Μένει να δούμε πως θα τα πάει στο νέο του δρομολόγιο.

Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση δεν είναι τόσο η σχετικά χαμηλή ταχύτητα του όσο η αστάθεια στην ταχύτητα που έχει. Εκεί που είναι με 29 μετά είναι στα 24 και μετά πάλι 32. Συνέπεια αυτού είναι οι καθυστερήσεις. Ίσως κάποιος που έχει γνώση περί μηχανων να μας διαφωτίσει. 

Link to comment
Share on other sites

Οταν πιανει τα 32 ειναι αδειο γιατι ειναι στις επιστροφες το βραδυ στο πειραια!ποτε το πρωι δε παει πανω απι 30!το θεμα ειναι οτι δε τηρει τα ωραρια του καθολου οπως κ το supercat  στην αλλη γραμμη!κ βεβαια αποδεικνειεται οτι δεν φταινε τοσα χρονια κ τα superjetakia  αλλα τα δρομολογια που ειναι πιεσμενα..σρα θετικα του πλοιου ειναι η επιταχυνση που εχει οταν βγαινει το πρωι απο τα φαναρια τα ριχνει κ στο tera κ στο supercat αλλα μετα τον ξαναπερνανε

Link to comment
Share on other sites

Το πλοίο την Δευτέρα είχε 2 ώρες καθυστέρηση στην επιστροφή απο Νάξο-Πάρο με αποτέλεσμα να φτάσει στον Πειραια 2+ με πολλά παράπονα απο το κόσμο.

Σε όλη την διαδρομή πήγαινε με ταχύτητα 27-28 μίλια.

Και το χειρότερο πως δεν υπήρχε καμια ενημέρωση απο την εταιρία (sms)  για την καθυστέρηση

Link to comment
Share on other sites

Kαλα δεν ειναι η πρωτη φορα που βγαζουν ανεκτελεστα δρομολογια οι εταιριες λογω καιρου

Ολα τα μικρα ταλαιπωρηθηκαν σημερα οποτε αν δεν ειχε πολυ κινηση γιατι να φυγει

Link to comment
Share on other sites

Από χθες ήταν γνωστό σε εμένα ότι δεν θα έκανε το δρομολόγιο του, γιατί το πιθανότερο ήταν θα το σταματαγε η Σύρος και οι επιβάτες θα αναγκαζοντουσαν να μείνουν στη Σύρο με την ανάλογη ταλαιπωρία. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...