Jump to content
Shipfriends

Έκθεση φωτογραφίας #my_greece, on board Eλευθέριος Βενιζέλος


Recommended Posts

Εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας #my_greece “στο Ελ. Βενιζέλος”- Η Ελλάδα μέσα από το βλέμμα 270 insta-φωτογράφων

Quote

Ένα διαφορετικό “ταξίδι” επεφύλαξε η ΑΝΕΚ LINES, στο ευρύ κοινό, κατά την διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης φωτογραφίας #my_greece, που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, αυτό το Σάββατο (16/9), στο ΕΓ/ΟΓ “Ελ. Βενιζέλος”. Ένα “ταξίδι”, μέσα από τον φακό διακοσίων εβδομήντα ταλαντούχων φωτογράφων της Ελληνικής Κοινότητας του Instagram, στις υπέροχες εικόνες που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα, μια περιήγηση στα τοπία, τους ανθρώπους, τον πολιτισμό, την ιστορία, τα χρώματα και τις στιγμές που συνθέτουν τις απρόσμενες λεπτομέρειες αυτού του τόπου. 
Οι Έλληνες instagramers καταθέτουν την προσωπική τους δημιουργική ματιά και αφηγούνται μέσα από τα έργα τους την δική τους Ελλάδα. Οι ποικιλόμορφες καλλιτεχνικές τους προσεγγίσεις ξεναγούν τον θεατή εκεί όπου εξελίσσεται η ιστορία αυτής της χώρας, αιώνια και διαχρονική, πολυσύνθετη, μυστηριώδης και γοητευτική. Κάθε φωτογραφία παρασύρει σε μια νέα ανακάλυψη που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και επιχειρεί να αποκαλύψει τον αληθινό χαρακτήρα αυτού του τόπου.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων οι παριστάμενοι σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα, απόλαυσαν ένα πλούσιο κέρασμα με άρωμα Ελλάδας & την σφραγίδα της Κρητικής φιλοξενίας της ΑΝΕΚ. Με το τέλος της εκδήλωσης σε όλους τους προσκεκλημένους προσφέρθηκε ένα όμορφο αναμνηστικό δώρο από την εταιρία.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι, η έκθεση που ξεκίνησε το ταξίδι της από τα Χανιά και αποτελεί την πρώτη ομαδική έκθεση φωτογραφίας που φιλοξενείται εν πλω, θα παραμείνει το προσεχές διάστημα στο “Ελ. Βενιζέλος” της ANEK LINES, ώστε οι χιλιάδες ταξιδιώτες να έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν σε αυτόν τον ιδιαίτερα όμορφο εκθεσιακό χώρο, υπέροχες εικόνες της Ελλάδας όπως τις απαθανάτισε η καλλιτεχνική κοινότητα των Ελλήνων Instagramers.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...